امروز یکی از دوستانم 2-3 تا کار با کیفیت و ارزون میخواست رفتم از بازار براش 3 تا کار خریدم. الگانت 16000 تومن.با اینکه فصلش نیست ماندگاری و پخش بوی بالایی داره و شیرینیه با کلاسی داره.نسبت به قیمتش کار عالییه . یه کار به نام فرنچ کلاب پیدا کردم که بوش خیلی شبیه سیلور مانتن کرید ولی خب یکی دو درجه پایین تر بود و شیشه عطرش جنس سرامیکی داشت.بسته بندیش هم خیلی شیک بود 18000 تومن که بنظرم واقعا مفته خنکی و شیرینیه کم و خاصی داره.از محصولات آلن دانیل پرفیوم. بنظرم تو این رنج قیمت برای هدیه خیلی بهتر از این عطرای فیکه که حساسیت زا هم هستند و هم یاور ریه ها رو استاد میکنن! یه عطر فرانسویه دیگه که بوی خنک و خوبی داشت به اسم لیو لی خریدم 19000 تومن. فکر کنم فرنچ کلاب رو برای خودم بردارم اون 2 تای دیگه رو بدم به دوستم. لجند قهوه ای امپر هم 23000 بود . عطر آزرا از پاریس ولی رو هم تست کردم اولش بوش خوب بود تلخیه جالبی توش بود.بعد یه مدت خیلی شیرین شد و خوب شد نخریدمش . قیمت 20000 تومن. اوشنا بلو از جورجیو مونتی هم 25000 بود.یادش بخیر پارسال همین موقعها 13000 خریدمش. شبیه لایت بلوی زنونه است ولی خوب پسرا هم میزنن.بنظر من یونی س هست. یه مدل جدید از بوگاتی هم اومده به اسم دیزاین اند موشن که نرسیدم تست کنم و قیمتش نپرسیدم . یه مدل ست دیدم به اسم 100 درصد لاو ایتالیایی مردونش شامل عطر ادو توالت 100 میل + افتر شیو بالم 100 میل + شامپو بدن و زنونه شامل عطر ادوتوالت +لوسیون بدن + شاور ژل که قیمت هر دو 22000 تومنه که گزینه خوبیه جهت هدیه دادن.
توی عطرهای زنونه هم اشانتیون ورساچه کریستالیه زرد تازه اومده 12000 تومن و بوی گلیه خوبی داره و ماندگاریشم مناسبه فکر کنم به خاطر رنگ زردش ازش استقبال خوبی نشده.
به له د اوپیوم که میتونم بگم یه شاهکاره یه عطر ادویه ای گلی ( شرقی) که بنظرم برای مهمونی خیلی عالیه ستش 145 تومن 2 تکه دیگه هم توی ستش بود که دقت نکردم.
آی لاو لاو هم یه عطر شیرین و با بوی میوه و گل از موسکینو که ست 3 تکه اش 93000 بود.بنظر من برای زیر 25 سال عطر مناسبیه.