تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 647 از 1185 اولاول ... 1475475976376436446456466476486496506516576977471147 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,461 به 6,470 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

داره خودمونی میشه nadermatin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

امروز یکی از دوستانم 2-3 تا کار با کیفیت و ارزون میخواست رفتم از بازار براش 3 تا کار خریدم. الگانت 16000 تومن.با اینکه فصلش نیست ماندگاری و پخش بوی بالایی داره و شیرینیه با کلاسی داره.نسبت به قیمتش کار عالییه . یه کار به نام فرنچ کلاب پیدا کردم که بوش خیلی شبیه سیلور مانتن کرید ولی خب یکی دو درجه پایین تر بود و شیشه عطرش جنس سرامیکی داشت.بسته بندیش هم خیلی شیک بود 18000 تومن که بنظرم واقعا مفته خنکی و شیرینیه کم و خاصی داره.از محصولات آلن دانیل پرفیوم. بنظرم تو این رنج قیمت برای هدیه خیلی بهتر از این عطرای فیکه که حساسیت زا هم هستند و هم یاور ریه ها رو استاد میکنن! یه عطر فرانسویه دیگه که بوی خنک و خوبی داشت به اسم لیو لی خریدم 19000 تومن. فکر کنم فرنچ کلاب رو برای خودم بردارم اون 2 تای دیگه رو بدم به دوستم. لجند قهوه ای امپر هم 23000 بود . عطر آزرا از پاریس ولی رو هم تست کردم اولش بوش خوب بود تلخیه جالبی توش بود.بعد یه مدت خیلی شیرین شد و خوب شد نخریدمش . قیمت 20000 تومن. اوشنا بلو از جورجیو مونتی هم 25000 بود.یادش بخیر پارسال همین موقعها 13000 خریدمش. شبیه لایت بلوی زنونه است ولی خوب پسرا هم میزنن.بنظر من یونی س هست. یه مدل جدید از بوگاتی هم اومده به اسم دیزاین اند موشن که نرسیدم تست کنم و قیمتش نپرسیدم . یه مدل ست دیدم به اسم 100 درصد لاو ایتالیایی مردونش شامل عطر ادو توالت 100 میل + افتر شیو بالم 100 میل + شامپو بدن و زنونه شامل عطر ادوتوالت +لوسیون بدن + شاور ژل که قیمت هر دو 22000 تومنه که گزینه خوبیه جهت هدیه دادن.

توی عطرهای زنونه هم اشانتیون ورساچه کریستالیه زرد تازه اومده 12000 تومن و بوی گلیه خوبی داره و ماندگاریشم مناسبه فکر کنم به خاطر رنگ زردش ازش استقبال خوبی نشده.
    به له د اوپیوم که میتونم بگم یه شاهکاره یه عطر ادویه ای گلی ( شرقی) که بنظرم برای مهمونی خیلی عالیه ستش 145 تومن 2 تکه دیگه هم توی ستش بود که دقت نکردم.
    آی لاو لاو هم یه عطر شیرین و با بوی میوه و گل از موسکینو که ست 3 تکه اش 93000 بود.بنظر من برای زیر 25 سال عطر مناسبیه.

2. 7 کاربر از nadermatin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام خدمت اساتید خوشبو
    من میخواستم یه ادکلن مناسب این فصل بگیرم،همونطور که یکی دوهفته پیش گفتم من بار اولمه که میخوام ادکلن بخرم
    تواین مدت یکم تحقیقات نتی کردم و یکم اطلاعاتم بیشتر از اون موقع شده که به اینا برخوردم که به ترتیب اولویت نوشتم:
    bvlgari aqva
    polo blue
    blue de chanle
    dior homme intense
    fahrenheit
    gio armani
    بیشتر نظرم رو 2تای اوله
    تجربه تستشو ندارم و در اولین فرصت میرم تستشون میکنم ولی همونطور که گفتم تاحالا تجربه نداشتم و بلاخره باید واسه بار اول از یه عطرایی شروع کرد،حداقل میخوام برم تو مغازه بگم فلان ادکلنو بیارین
    نظر شما چیه راجبه اینا؟میشه مختصر توضیحی درموردش بدن اساتید؟
    من 22 سالمه و فک میکنم به بوی ملایم بیشتر علاقه داشته باشم،موندگاریو پخش بوشم واسم مهمه و واسه مصرف روزانه میخوام،از این نظرم میشه مقایسشون کنین؟

یه دنیا ممنون میشم اساتید دست برادر کوچیکترشونم بگیرینو راهنماییم کنن
    ممنون

4. این کاربر از alone one بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mojtaba2321's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

این عطرای کوچولوی ژک ساف یه مدتیه نایاب شدن
    اینا که توی کیش تولید میشن چه جوری دیگه گیر نمیاد؟

کاربر فعال ورزش اتومبیل رانی PSYCHO_MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام به دوستان معطر
    سوالی داشتم. آقایون و خانما کسی از فروشگاه اینترنتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خرید داشته؟ کیفیت کاراش رو کسی اطلاع داره؟ واقعاً جنس اصل تحویلت میدن؟ چون قیمتاش نسبتاً خوبه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafa_360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام خدمت اساتید خوشبو
    من میخواستم یه ادکلن مناسب این فصل بگیرم،همونطور که یکی دوهفته پیش گفتم من بار اولمه که میخوام ادکلن بخرم
    تواین مدت یکم تحقیقات نتی کردم و یکم اطلاعاتم بیشتر از اون موقع شده که به اینا برخوردم که به ترتیب اولویت نوشتم:
    bvlgari aqva
    polo blue
    blue de chanle
    dior homme intense
    fahrenheit
    gio armani
    بیشتر نظرم رو 2تای اوله
    تجربه تستشو ندارم و در اولین فرصت میرم تستشون میکنم ولی همونطور که گفتم تاحالا تجربه نداشتم و بلاخره باید واسه بار اول از یه عطرایی شروع کرد،حداقل میخوام برم تو مغازه بگم فلان ادکلنو بیارین
    نظر شما چیه راجبه اینا؟میشه مختصر توضیحی درموردش بدن اساتید؟
    من 22 سالمه و فک میکنم به بوی ملایم بیشتر علاقه داشته باشم،موندگاریو پخش بوشم واسم مهمه و واسه مصرف روزانه میخوام،از این نظرم میشه مقایسشون کنین؟

یه دنیا ممنون میشم اساتید دست برادر کوچیکترشونم بگیرینو راهنماییم کنن
    ممنون
    polo blue
    the one by D&G
    اینا ادکلن های مردانه ی شاخی هستند و خیلی با کلاس.

8. 2 کاربر از mostafa_360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام به دوستان معطر
    سوالی داشتم. آقایون و خانما کسی از فروشگاه اینترنتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خرید داشته؟ کیفیت کاراش رو کسی اطلاع داره؟ واقعاً جنس اصل تحویلت میدن؟ چون قیمتاش نسبتاً خوبه.
    بعید میدونم قیمتاش درست باشه ! چون بعضیا رو واقعا کم زده !
    بعضی از این فروشگاه ها زیاد آپدیت نیستن همین جوری الکی یه چی میزنن
    بروز ترین قیمت ها رو سایتkishperfume.com و atrafshan.com دارن

10. 5 کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

سلام خدمت اساتید خوشبو
    bvlgari aqva
    polo blue
    blue de chanle
    dior homme intense
    fahrenheit
    gio armani
    بیشتر نظرم رو 2تای اوله

ممنون
    دوست عزیز اسامی که نوشتی از نظر رایحه و قیمت خیلی با هم تفاوت دارند بهتره رایحه دلخواه و بودجه خودتونو ابتدا مشخص کنید تا بهتر و دقیقتر راهنمایی بشید

دو گزینه اول بسیار خوشبو و محبوب هستند اما خیلی همه گیر شدن

12. 2 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام چه کسی اینجا تام فورد مردونه که رنگ زرد داره تست کرده؟ قبلا یه جا درش رو بو کرده بودم احساس کردم بوی لیمویی داره ولی جدیدا جای دیگه تست کردم زیاد بوی لیمو احساس نکردم میخوام ببینم کدومش درسته؟ ممکنه بینی من اشتباه تشخیص داده باشه؟

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

polo blue
    the one by D&G
    اینا ادکلن های مردانه ی شاخی هستند و خیلی با کلاس.
    داش یه توضیح مختصر درموردشون میدی؟
    قیمتاشون چجوریاس؟
    مناسب سنو استفاده من هس؟یعنی میشه روزانه استفاده کرد یا واسه مراسمای رسمیه؟

لطف کردی جواب دادی

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز اسامی که نوشتی از نظر رایحه و قیمت خیلی با هم تفاوت دارند بهتره رایحه دلخواه و بودجه خودتونو ابتدا مشخص کنید تا بهتر و دقیقتر راهنمایی بشید

دو گزینه اول بسیار خوشبو و محبوب هستند اما خیلی همه گیر شدن
    یدونه زیر 90تومن معرفی کنید و یدونه سقف قیمت باز
    میدونم رایحه ای تفاوت دارن اما میخوام هرکی نظر خودش بگه کدوم یکی بهتره،گفتم که اگه یکی از دوستان هرکدومو مختصر توضیحیم بده و اگه مقایسه هم بکنه که چه بهتر خوشحال میشم
    خلاصه ببخشید دیگه،آماتورم و اطلاعاتم مثه شما کامل نیس
    ممنونم از پاسختون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •