بله دوست عزیز.
اگه جا باشه همون 18 میرید.
بله دوست عزیز.
اگه جا باشه همون 18 میرید.
سلام
در مورد آدرس مراکز درمانی نیروهای مسلح و بیمارستان های طرف قرارداد ارتش کسی اطلاعی داره؟؟
اصلا نفهمیدم چی به چی شد.بالاخره اصل شناسنامه و کارت ملی رو ببرم یا کپی؟
---------- Post added at 05:56 PM ---------- Previous post was at 05:53 PM ----------
دوستان کارت تلفن رو اینجا بگیریم یا اونجا؟(منظورم پادگانه).
از یکی از بچه های این فروم شنیدم که میگفت کارت تلفن پادگان مخصوصه.
---------- Post added at 05:58 PM ---------- Previous post was at 05:56 PM ----------
تا میتونی لباس گرم بیار.البته جایی که ما میریم شبیه کاناداست.(عجب مثالی زدما،عجب شیر کجا ،کانادا کجا!!)
---------- Post added at 06:02 PM ---------- Previous post was at 05:58 PM ----------
دوستان کجاااااااااییید؟جواب منم بدید ثواب داره ها
مثل اینکه دوستان همه رفتن وسایل سربازی و شب یلدا رو تهیه کنند.چه شب یلدایی بشه امسال.من یکی که تا صبح خوابم نمیبره
سلام داداش برات پیغام گذاشتم
کارت تلفن رو اونجا باید بخری البته من یه کارت تلفن مشهد پیدا کردم کارم حله
-------------------------------------------
هاشمی نژاد نیشابور 1 روز دیگه
اینم جواب شما
"""لازم به تاكيد است كه كليه مشمولان مي بايست در تاريخ تعيين شده اوراق مربوط به اعزام خود را مانند: برگ آماده به خدمت(برگ سبز)، برگ واكسيناسيون، معرفي نامه مشمولان به مراكز آموزش نيروهاي مسلح(برگ سفید) و ساير مدارك مورد نياز از جمله شناسنامه، كارت ملي و ... در هنگام مراجعه به وظيفه عمومي به همراه داشته باشند.""
کارت تلفن قبلا استانی بود مثلا کارت تلفن شرکت مخابرات استان تهران و تو استان های دیگه کار نمیکرد. ولی الان نمیدونم اینطوریه یانه..........
نه الان دیگه هر کارت تلفنی که بگیری همه جا کار می کنه
خیالت راحت![]()
به قول یکی از دوستان ادم که تازه میره خدمت اولش خونوادش تحویلش میگیرن هی لباس گرم بذار خوراکی بزار واسه همین ساک بزرگ میشه ولی اخرهای خدمت ساکت خودبه خود کوچیک میشه و روز اخر که میخای تصفیه کنی هیچی به جز لباس تنت و محتویات جیبت نداری
عجب جایی افتادی شما , مبارکه
منم آموزشی عجب شیر بودم اول برج 12 رفتم خدا رو شکر خیلی به سرما نخوردم برف اونجا رو ندیدم ولی بارون زیاد میزد
نمی دونم هنوز فوق دیپلم میگیرن یا نه اگه فوق دیپلم بگیرن و شما هم فوق دیپلم باشی میبرنتون گردان 4 م که مثلا تمیزتر از بقیه گردانهاست اونم سرویسش فقط , سرویس بقیه گردانها که .....
آقا اونجا خبری از کمد نیست
ساک رو میزاشتیم زیر تخت بعد یه هفته بهمون گفتن بذارین تو کیسه انفرادی !:| پس یه قفل کوچیک حتما همرات باشه واسه قفل کردن کیسه انفرادیت
تخت ها فاجعن اندازه پادگان عمر دارن : ))
من رو تختم یادگاری سال 66 دیدم :دي
البته شاید نسبت به 2 سال پیش که من اونجا بودم وضع فرق کرده باشه که بعید میدونم
این یه سری از امکانات پادگان عجب شیر بود سوال دیگه داشتی بپرس
فقط اینکه پست اول رو حتما بخون و چیزایی که گفته شده بردار
اگه تونستی یه ریش تراش کوچیک و ارزون(امکان دزده شدنش زیاده) با خودت ببر چون با اون هوای سرد و نبود آب گرم (ما نهایتا 5 دقیقه آب گرم داشتیم بعدش سرد میشد)اصلاح صورت عذاب آوره
حتما حتما حتما یه جفت پوتین سبک و درست حسابی با خودت ببر پوتینی که بهت میدن خیلی سنگینه انگاز از فلز ساخته شده و پا رو هم داغون می کنه.پاهای من که زخم شدن مثل خیلیای دیگه بعد تو اون وضعم هم باید بدویی هم رژه بری هم پامرغی بریخلاصه اینکه واسشون مهم نیست پات مشکل داره و نمی تونی راه بری هر چی گفتن باید انجام بدی پس حتما یه پوتین خوب بخر
یه نخ سبز و یه نخ کرم رنگ(یا یه رنگ نزدیک به کرم) با خودت ببر
اینم بگم که یه هفته اول خیلی سخته هفته دوم بهتر میشه اوضاع و از اون به بعدم دیگه تقریبا راحت میشی
همینا دیگه
موفق باشی
ما همچنان در انتظاریمسلام
در مورد آدرس مراکز درمانی نیروهای مسلح و بیمارستان های طرف قرارداد ارتش کسی اطلاعی داره؟؟ ر
بیا تعریف بگو ببینیم کجا بودی چیکار کردی؟
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)