pancha 73 با اکم که اسمش khoon asham هست اددت کردم
pancha 73 با اکم که اسمش khoon asham هست اددت کردم
چمپ بهتری هم هست که پولش تو مایه های 5000 تا باشه ؟؟؟ مثلا tryndamere یا talon یا katarina ؟؟ بهتر نیستن ؟؟؟ یا بقیه ؟؟؟
من میگم جواب بدم هی میگم ناراحت میشی دیگه این اخریشه هر چی بگی بعدش من هیچی نمیگم .من فکر نمیکردم به دل بگیری فقط یه نظر بود که دادم اتفاقا بیشتر سوالی بود که این چه طور یک ماهه اومده سه ساله مشکل داره منتها مثل اینکه شما یه جور دیگه برداشت کردی اخرشم برادر اریا روشن کرد. من عذر خواهی میکنم اگه ناراحت شدی.اون قسمت من دراوردی هم دقیقا این چیزی بود که میخواستم من الان بیام بگم که گفتیحالا کی گفته من اعتماد به نفسم زیاده من این حرف رو از روی کلمه ی خسرو که خارجیش رو kh مینویسن گفتم .از این بدم میاد یکی فکر میکنه همه چیز دونه هی تند تند از دیگران ایراد میگیره.من اعتراف میکنم اصلا چیزی نمیدونم.خلاصه این اخرین کامنتم در این مورد بود حالا هر طور میخوای برداشت کن
![]()
Last edited by daniel'; 03-07-2013 at 20:09.
حوصله ام سر رفففففففففففففففففففففففف فففففففففففففففففففت !!
یکی کمکم کنهههههههههه !!!![]()
حاجی انقدر اسپم نکن چندتا رفیق پیدا کن یا اون چشاتو باز کن ببین تو شاپ دیگه
ما دو سال پیش شروع به بازی کردیم مگه فروم و اینا بود؟ مگه کسی بود بهمون بگه چی درسته چی غلط؟
همرو خودمون یاد گرفتیم به خدا
jarvan iv خوبه از لی بیشتر جواب میده![]()
منتظر یه پچم که اتروکس رو nerf کنن شدید آی دلم خنک میشه ای...
وحشتاک دقیقه 5 attack speed ش میره بالا و همه چیزش ...
می گم ترولهحاجی انقدر اسپم نکن چندتا رفیق پیدا کن یا اون چشاتو باز کن ببین تو شاپ دیگه
ما دو سال پیش شروع به بازی کردیم مگه فروم و اینا بود؟ مگه کسی بود بهمون بگه چی درسته چی غلط؟
همرو خودمون یاد گرفتیم به خدا
این جوابو میدم برای اون 1 درصد احتمالی که ممکنه ترول نباشید :
اساس بازی های MOBA اینه که بازی بالانس باشه ، یعنی امکان نداره یه چمپ/هیرو از همه قوی تر باشه . هر کسی نقطه ضعف و نقطه قوت خودشو داره و آنتی و یار خودشو . اگه یه چمپ به قول شما دیوونه باشه و همه رو بزنه خوب همه اونو پیک میکنن .
در ضمن رول ها خیلی زیادن تو این سبک(توی Dota بیشتر هم هستن) پس از این به بعد اگه درخواست معرفی چمپ داشتید ، رول مورد نظرم بگید . adc یا support یا ... .
در این یه مدت هم بارها جوابتونو دادن و باز همون سوالو هی میپرسید . فلان چمپ خوبه بگیرم ؟ میگن بله به فلان دلیل . دوباره انگار نه انگار یه چمپ دیگه رو میپرسید اون یکی چطوره بگیرم ؟ و به همین منوال .
همه چمپ ها خوبن و نقطه قوت و ضعف خودشونو دارن(و اگه ضعیف یا زیادی قوی باشن سریع بالانس میشه بازی در پچ های بعد) و شما هر کدوم که دیدی فری شد و باهاش خوب بلدی و همون Role ـی هست که دوست داری ، برو اونو بخر .
اطلاعات چمپ هم میخواستی mobafire بری آموزشا رو بخونی همه این قوت و ضعف ها رو نوشته و طریقه بازی و ویژگی ها و کلا همه چی توشه .
سلام
پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ببین ، کامل توضیح دادم که.اصلا نگاه هم نمی کنی.
هم اکنون 23 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 23 مهمان)