با تشکر از استاد عزیز
اگر امکانش هست درباره این عکس هم توضیح مختصری بفرمائید ، یا روش دیگه ای برای نگهداری از هارد ها در کمد . . .
با تشکر از استاد عزیز
اگر امکانش هست درباره این عکس هم توضیح مختصری بفرمائید ، یا روش دیگه ای برای نگهداری از هارد ها در کمد . . .
ديجي كالا my passport ultra رو گذاشته 229 تومن .. قيمتش نسبت به قبل خيلي پايين اومده ...
من المنت رو 240 گرفتم 2 ماه پيش ...
شما راضی هستید؟ چه فرقی با ultra داره؟
اين عكس قديمي هست . آخرين عكس در اين پست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) گذاشتم . درباره اين كمد هم در اين پست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) توضيحاتي دادم . درباره نحوه نگهداري و استفاده از هارد اكسترنال در پست اول اين تاپيك ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) توضيحاتي دادم.
همش 2 ماهه دارمش ..مشكلي هم ندارم باهاش ...برا من كه ارشيو فيلم ميخوام كافيه ...همونطور كه عطاي عزيز بار ها گفتن فرق خاصي هم با الترا نداره ..جز اينكه الترا رو ميشه روش رمز گذاشت و يه كيف داره ....البته يه خرده شيك تر هم هست ....
ببخشید من تا 10 صفحه قبلی رو خوندم اما چون تعداد صفحات خیلی زیاده و من نتونستم جوابم رو پیدا کنم سوالم رو
اینجا میپرسم. سوالم اینه که :
تفاوت مدلهای بدون آداپتور با مدلهای دارای آداپتور چیه ؟
آیا در مدلهای دارای آداپتور از هارددیسک PC استفاده شده و در مدلهای پرتابل یا بدون آداپتور از هارددیسک لپ تاب ؟
مثلاً هارد موجود در مدل WD My Book و مدل WD My Passport Ultra چیه ؟
از نظر حساسیت به ضربه و مقاومت کدام نوع بهتر است ( بدون توجه به قابل حمل بودن یا نبودن آن ) ؟
تفاوتشان همانطور که خودتان اشاره کردید، به اندازه و قابلیت حمل و نقل هارد برمیگرده.
در هاردهای آداپتوری از هارد های PC استفاده میشود ولی در هارد های پاسپورتی از انواع لپ تاپی .
از نظر ضربه هم باید با هر دو مدل با دقت رفتار کرد.
گفتنی ها را که آقا امیر گفتند. ولی در پست اول و دوم این تاپیک ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) در این مورد توضیحاتی دادم که پیشنهاد میکنم بخونید .
3 تا از پر سرعت ترین هارد های بازار رو معرفی کنید لطفا ( اگه میشه سرعتتقریبی هر کدام رو هم بگید یا بنچمارک بزارید عالی)
با تشکر
اگر سرعت خيلي براي شما مهم هست توصيه ميكنم انواع دسكتاپي Seagate Backup plus بخريد .
نمونه تست مدل 4TB كه 5900rpm هست .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمونه تست مدل 2TB كه 7200rpm هست .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)