ttl. چیه دقیقا؟ فقط میدونم که حتی وقتی پینگ خوبه، اگه حدود 30 نباشه تو بازی مشکل داره.... وقتی 50 میشه همش dc میشی
ttl. چیه دقیقا؟ فقط میدونم که حتی وقتی پینگ خوبه، اگه حدود 30 نباشه تو بازی مشکل داره.... وقتی 50 میشه همش dc میشی
بدون ان پی وی سرعتش چنده؟
کسی دیگه از دوستان هست که ان پی وی یا فندق شکنی داشته باشه که سرعت دانلود با تک کانکشن یا همون مرورگر رو بالا ببره؟ ( با سرویس ADSL مخابرات کرمانشاه امتحان شده باشه)
Last edited by AliMirzaie; 27-01-2013 at 20:09.
الان (لحظه تایپ این پست)سرعتا خوبه و خیلی نیاز به چیز پی ان نیست و بدون چیز پی ان هم الان کروم با سرعت 50-60 دان میکنه
ویرایش: ولی بدون چیز پی ان با باز کردن بعضی از سایتا مثل اسپید تست مشکل داره مرور گر !
تست با چیز پی ان
![]()
Last edited by misam5526; 27-01-2013 at 20:15.
با گوشی ام نمی تونم نقل قول بگیرم .
اره دفتر مخابراته اما من رفتم قسمت پشتیبانی تست پینگ گرفتم . حسابگر گفت یک هفته طول می کشه. اگه یک به ده ها افت کیفیت نداشته باشن برام مهم نیست سرعت یا ساعت رایگان کالا فعلا سرویسش برقرار بشه ببینم چطوره. هرچند شانس منه سگ میره تو نت حسابگرم!!
سرویست کدوم شرکته ؟![]()
سلام دوست عزیز
وقتی مخابرات میگه 2 ماه دیگه یعنی 2 سال دیگه.
من رفتم ثبتنام کردم هی این هفته و اون هفته کردن تا 3 ماه طول کشیدوحالا ئای به حالی که گفتن 2 ماه دیگه.
زیرخاکی؟
الان یک سال بیشتره که مخابرات سرویس داره
اسیاتک! به خاطر ttl بعید میدونم راحت باشی، تو ورد که مشکل داره، حالا شایدم دلیلش ttl نیست، اما هر بار که بالا میره، dc زیاد میشه...
با چه مرور گری؟ من که با ucbrowser خیلی مشکل دارم!!!! قندشکن هم نداره.... opera هم که اصلا این سایتو پشتیبانی نمیکنه
اون پست رو از اول تاپیک. نقل قول کردی؟!
من با همین ttl پینگ 150 هم تجربه کردم با سرورهای هلند بازی a.v.a [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن ttl هیچ وقت بالا پایین نمیشه و همیشه یک عدد ثابت هستش
یعنی زمانی که وصل شدی به اینترنت و یه عدد گرفتی تا وقتی دی سی کنی همون عدد می مونه
آسیا تک خیلی خوب بوده اگه حسابگر جواب نده آسیاتک رو هم بعدا میذارم جزء گزینه ها
اتفاقا من با uc میرم البته من گوشیم نوکیاس
و از ورژن جاواش استفاده می کنم سایت رو خوب میاره اما نقل قول رو پشتیبانی نمی کنه
و قندشکن uc خیلی هم خوبه و فیس بوک رو خیلی عالی باز می کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)