تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 647 از 674 اولاول ... 147547597637643644645646647648649650651657 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,461 به 6,470 از 6731

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2011

پروفشنال ESTEGHLAL 67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

دوستان بهترین پچی که واسه لیگ ایران برای این بازی اومده رو لطف میکنید بزارید میخوام از همه نظر کامل باشه چهره و لباس و...

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    United of Persia

پيش فرض

از پاسختون متشکرم. فقط یه سوال دیگه اینکه اینجا من 4 تا گزینه دارم DEFAULT و COPA LIBERTADORES و ML/BAL 1 و ML/BAL 2 .این دو گزینه که ML هست چه فرقی دارن و اصلا کدومش بهتره؟
    خواهش میشه. شما رویML/BAL 1 کلیک کنید تا بتونید مستر لیگ و become a legend رو سیو کنید
    راستی در مورد اینکه کدومشون بهتره یک توضیحی بالاش نوشته که چون من پچ1.6 رو دارم شاید توضیحاتش با مال شما فرق کنه ولی نوشته که ML 1 همه ی تیم هارو داره فقط تیم های لیبرتادورس کامل نیست ، و برای هر گزینه یک توضیح یک خطی نوشته که اونو بخونید میفهمید کدوم بهتره ولی معمولا همه اولی رو میزنن...
    Last edited by Kit_Kat; 23-06-2011 at 13:06.

3. این کاربر از Kit_Kat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hoomi_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دقیقا چه Error ای میده ؟ ( عکسش رو بذار )
    اینم عکس مشکل من. موقع اجرا کردنش این ارور و میده

داره خودمونی میشه jafary2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من برای edit کردن باید برم فایل edit.bin رو از تو قسمت save های pes2011 پیدا کنم و اونو با نرم افزار باز کنم . اما pes2011 که من دارم این فایل edit.bin رو نداره ... حالا چیکار کنم ... کسی هست راهنمایی کنه ... شاید باید کار خاصی کنم تا edit.bin بیاد و بعد اونو باز کنم ؟؟؟؟؟؟
    برای مسترلیگ هم کسی ترینری سازگار با win7 نداره که بشه پولو زیاد کرد .... البته من net. ورژن 4 رو دارم باز هم ترینرهایی که دانلود کردم باز نمی شن

ممنون

داره خودمونی میشه littlebigplanet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    karaj

8

edit.bin معمولا وجود داره حالا اگر نیست برو تو بازی قسمت edit یه چیزی رو مثلا ترکیب تیم دلخواهتو تغییر بده
    بعدش سیو کن ایجاد میشه
    اگه ترینر پول می خوای(windows 7 or xp) باید بری نرم افزار Tool Collection 3-pes 2011 رو دانلود کنی تمام ترینر های این بازی با این نرم افزار از طریق autorun اجرا میشه حدود 30 تا ترینر داره و هر کدوم کار جداگونه ای انجام میدن و مثل هم نیستند لینک دانلودش رو ندارم اگه تو google سرچ کنی حتما پیدا می کنی ولی حجمش بالا است 25 mb شایدم بالاتر

پروفشنال vivabarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

یکی لطف کنه ترینر پول مستر لیگ رو آپلود کنه اونایی که تو تاپیک هست فایل حذف شده
    اینم عکس مشکل من. موقع اجرا کردنش این ارور و میده
    من که چنین اروری تا الان ندیده بودم با نصب پچ یا فایلی این طوری شد ؟ قبلا سالم بوده بازیت ؟!

من برای edit کردن باید برم فایل edit.bin رو از تو قسمت save های pes2011 پیدا کنم و اونو با نرم افزار باز کنم . اما pes2011 که من دارم این فایل edit.bin رو نداره ... حالا چیکار کنم ... کسی هست راهنمایی کنه ... شاید باید کار خاصی کنم تا edit.bin بیاد و بعد اونو باز کنم ؟؟؟؟؟؟
    برای مسترلیگ هم کسی ترینری سازگار با win7 نداره که بشه پولو زیاد کرد .... البته من net. ورژن 4 رو دارم باز هم ترینرهایی که دانلود کردم باز نمی شن

ممنون
    در مورد فایل ادیت تعحب می کنم این فایل معمولا تو پوشه ی سیو ها هست ! از چه نرم افزاری می خوای استفاده کنی ؟ شاید اون نرم افزار به فایل option نیاز داره نه Edit بنابراین تو پنجره ی نرم فزار فایل ادیت نمایش داده نمیشه .

در مورد نرم افزار افزایش پول هم این دوتا رو امتحان کن ببین جواب می گیری :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز hoomi_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

من که چنین اروری تا الان ندیده بودم با نصب پچ یا فایلی این طوری شد ؟ قبلا سالم بوده بازیت ؟!]
    آره سالم بود ییهویی اینجوری شد. میگم آپدیت جدید تر از ورژنی که الان نصب هست نیومده؟ ورژن بازیم تو عکس معلومه. گفتم شاید ورژنشو اپدیت کنم درست بشه

کاربر فعال انجمن متفرقه meha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

دوستان سیو بازی بنده مثل اینکه خراب شناسایی میشه corrupted

برنامه ای چیزی برای درست کردنش نیست؟!

دستم به دامنتون کلی BAL رو رفتم

پروفشنال vivabarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

آره سالم بود ییهویی اینجوری شد. میگم آپدیت جدید تر از ورژنی که الان نصب هست نیومده؟ ورژن بازیم تو عکس معلومه. گفتم شاید ورژنشو اپدیت کنم درست بشه
    آخرین ورژن بازی 1.03 و آخرین ورژن DLC 7.00 هست . ولی پایین بودن ورژن بازی باعث بالا نیومدن اون نمیشه !
    احتمال داره کامپیوترت ویروسی شده باشه !

دوستان سیو بازی بنده مثل اینکه خراب شناسایی میشه corrupted

برنامه ای چیزی برای درست کردنش نیست؟!

دستم به دامنتون کلی BAL رو رفتم
    بعد از نصب پچ این طوری شده ؟

کاربر فعال انجمن متفرقه meha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

کدوم پچ؟!

خودم برنامش رو پیدا کردم مرسی دوستان

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •