دوستان بهترین پچی که واسه لیگ ایران برای این بازی اومده رو لطف میکنید بزارید میخوام از همه نظر کامل باشه چهره و لباس و...
دوستان بهترین پچی که واسه لیگ ایران برای این بازی اومده رو لطف میکنید بزارید میخوام از همه نظر کامل باشه چهره و لباس و...
خواهش میشه. شما رویML/BAL 1 کلیک کنید تا بتونید مستر لیگ و become a legend رو سیو کنید
راستی در مورد اینکه کدومشون بهتره یک توضیحی بالاش نوشته که چون من پچ1.6 رو دارم شاید توضیحاتش با مال شما فرق کنه ولی نوشته که ML 1 همه ی تیم هارو داره فقط تیم های لیبرتادورس کامل نیست ، و برای هر گزینه یک توضیح یک خطی نوشته که اونو بخونید میفهمید کدوم بهتره ولی معمولا همه اولی رو میزنن...
Last edited by Kit_Kat; 23-06-2011 at 13:06.
اینم عکس مشکل من. موقع اجرا کردنش این ارور و میده
![]()
من برای edit کردن باید برم فایل edit.bin رو از تو قسمت save های pes2011 پیدا کنم و اونو با نرم افزار باز کنم . اما pes2011 که من دارم این فایل edit.bin رو نداره ... حالا چیکار کنم ... کسی هست راهنمایی کنه ... شاید باید کار خاصی کنم تا edit.bin بیاد و بعد اونو باز کنم ؟؟؟؟؟؟
برای مسترلیگ هم کسی ترینری سازگار با win7 نداره که بشه پولو زیاد کرد .... البته من net. ورژن 4 رو دارم باز هم ترینرهایی که دانلود کردم باز نمی شن
ممنون
edit.bin معمولا وجود داره حالا اگر نیست برو تو بازی قسمت edit یه چیزی رو مثلا ترکیب تیم دلخواهتو تغییر بده
بعدش سیو کن ایجاد میشه
اگه ترینر پول می خوای(windows 7 or xp) باید بری نرم افزار Tool Collection 3-pes 2011 رو دانلود کنی تمام ترینر های این بازی با این نرم افزار از طریق autorun اجرا میشه حدود 30 تا ترینر داره و هر کدوم کار جداگونه ای انجام میدن و مثل هم نیستند لینک دانلودش رو ندارم اگه تو google سرچ کنی حتما پیدا می کنی ولی حجمش بالا است 25 mb شایدم بالاتر![]()
من که چنین اروری تا الان ندیده بودمبا نصب پچ یا فایلی این طوری شد ؟ قبلا سالم بوده بازیت ؟!
در مورد فایل ادیت تعحب می کنم این فایل معمولا تو پوشه ی سیو ها هست ! از چه نرم افزاری می خوای استفاده کنی ؟ شاید اون نرم افزار به فایل option نیاز داره نه Edit بنابراین تو پنجره ی نرم فزار فایل ادیت نمایش داده نمیشه .
در مورد نرم افزار افزایش پول هم این دوتا رو امتحان کن ببین جواب می گیری :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آره سالم بود ییهویی اینجوری شد. میگم آپدیت جدید تر از ورژنی که الان نصب هست نیومده؟ ورژن بازیم تو عکس معلومه. گفتم شاید ورژنشو اپدیت کنم درست بشه
دوستان سیو بازی بنده مثل اینکه خراب شناسایی میشه corrupted
برنامه ای چیزی برای درست کردنش نیست؟!
دستم به دامنتون کلی BAL رو رفتم
آخرین ورژن بازی 1.03 و آخرین ورژن DLC 7.00 هست . ولی پایین بودن ورژن بازی باعث بالا نیومدن اون نمیشه !
احتمال داره کامپیوترت ویروسی شده باشه !
بعد از نصب پچ این طوری شده ؟
کدوم پچ؟!
خودم برنامش رو پیدا کردم مرسی دوستان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)