تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 647 از 2199 اولاول ... 14754759763764364464564664764864965065165769774711471647 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,461 به 6,470 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

پروفشنال jafarr's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

- به ادعای خودشون سرویس های محدودشون در حال حاضر یک به چهار است.
    - پارازیت اصلاً ربطی به وایمکس نداره.
    - پینگ مبین نت همینطوری خودش بالا است. اما یک چند ماهی است که روتر های جدید (با تریس پیداست) اضافه شده که باعث پایین آمدن کیفیت شده؛ گرچه پینگ رو معمولاً مثل قدیم نشون میده اما از آن به بعد تقریباً بازی آنلاین غیر ممکن شد (به دلیل پینگ بالا برای بازی نسبت به قبل). اینکه میگم به دلیل مناسبت های س#یاس%ی پشت سر هم اختلالات رو یکسره کرده‌اند اینه.
    پس نظرت اینه که کلا بخیال مبین نت شم ؟ اخه من دارم یه پولی هم به بازی میدم اگه قراره اینجوری مبین نت اذیت کنه از دو طرف ... شدم . نظر شما چیه ؟
    شانس منه 2-3 روز اول خیلی خوب بود یه دفه اینجوری شد .
    اوضاع ایرانسل چه طوریی ؟ اخه تلفن فعلا امکانش نیست . فیبر نور مخابرات (ع)
    دیگه امکانش نیست مثل قبلا بشه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پس نظرت اینه که کلا بخیال مبین نت شم ؟ اخه من دارم یه پولی هم به بازی میدم اگه قراره اینجوری مبین نت اذیت کنه از دو طرف ... شدم . نظر شما چیه ؟
    من هم ایرانسل دارم هم مبین نت ثبات و اوضاع پینگ ایرانسل بهتره اما آپلود مبین نت پایدار تره اما اگه پینگ برات مهمه ایرانسل بهتره.

---------- Post added at 03:02 AM ---------- Previous post was at 02:58 AM ----------

اینم تست ساعت رایگان
    1 مگ یک به چهار
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

همین ساعت همین سرور
    ایرانسل یک مگ
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3. این کاربر از aliprince بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

اگه نباشه جاش خالی می مونه malavan.ehsan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بندر انزلی

پيش فرض

سلام دوستان اون برنامه ای که نشون میده ساعت به ساعت چقدر دانلود کرده رو میشه بهم بگید ممنون

آخر فروم باز Zeitgeist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    on the edge of a super-massive black-hole

پيش فرض

واسه سرعت بالاتر از 128Kbps، نامه و متن خاصی رو خود مبین نت تنظیم کرده یا هر چی توی نامه نوشته بشه فرقی نمیکنه؟

مثلاً بگیم برای منظور کاری نیازمند سرعت بالاتر از 128 هستش و فلان...

پروفشنال adcomputer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

مبین نت به غیر از چند ماه اول کیفیتش روز به روز در حال بدتر شدن و تعرفه هایش هم در حال گران‌تر شدن (به نسبت ترافیکش) است. امکان دارد بعدها تغییرات اندکی در کیفیت سرویس ایجاد شود اما من مسیر پیشرفتی در این شرکت نمیبینم.

---------- Post added at 01:17 AM ---------- Previous post was at 01:16 AM ----------

واسه سرعت بالاتر از 128Kbps، نامه و متن خاصی رو خود مبین نت تنظیم کرده یا هر چی توی نامه نوشته بشه فرقی نمیکنه؟

مثلاً بگیم برای منظور کاری نیازمند سرعت بالاتر از 128 هستش و فلان...
    فقط یک نامه ساده باید بنویسی در سربرگ سازمان یا شرکت مربوطه که به طور مثال اینترنت با سرعت بالای 128 نیاز داری.

---------- Post added at 01:19 AM ---------- Previous post was at 01:17 AM ----------

سلام دوستان اون برنامه ای که نشون میده ساعت به ساعت چقدر دانلود کرده رو میشه بهم بگید ممنون
    BWMeter .

8. 3 کاربر از adcomputer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Bobby Sands's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دوستان يكي ميتونه بگه الان كه ضريب شده يك به چهار سرعتها تغييري كرده يا نه؟
    امروز از مبين نت بهم زنگ زدن . من سرويسي كه داشتم 1024 با ترافيك 10 گيگ بود كه ميگن 1 به 8 ضريبش. زنه بهم گفت هم ميتونيم همين سرويس رو براتون تمديد كنيم هم ميتونيم 1024 با 8 گيگ ترافيك با ضريب 1 به 4 بهتون بديم. من گفتم چه فرقي دارن. گفت سرعت اين يكي دو برابر قبليه ! ايا راست گفته؟ سرعت دو برابر ميشه؟!!

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امروز از مبين نت بهم زنگ زدن . من سرويسي كه داشتم 1024 با ترافيك 10 گيگ بود كه ميگن 1 به 8 ضريبش. زنه بهم گفت هم ميتونيم همين سرويس رو براتون تمديد كنيم هم ميتونيم 1024 با 8 گيگ ترافيك با ضريب 1 به 4 بهتون بديم. من گفتم چه فرقي دارن. گفت سرعت اين يكي دو برابر قبليه ! ايا راست گفته؟ سرعت دو برابر ميشه؟!!
    4-5 پست بالاتر تست سرعت گذاشتم از 1 مگ یک به چهار خودم. شما یه تست سرعت بگیر اگر با این فرقی نداشت بیخودی تعرفه تو گرونتر و حجمت رو کمتر نکن. یه تست سرعت بگیر اینجا هم بزار تا بهتر راهنماییت کنم

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران،عباس آباد! فعالیت فعلی: Moderating Profile

پيش فرض

نه عزیز
    نهایت سرعت همون 128 یا حد اکثر 10 کیلوبایت بالاتر میهش (سرعت دانلود) ولی کمترین سرعت یه کمی بیشتر از قبل میشه
    فقط بگم سرعتتون زیاد نمیشه فقط در کم سرعت ترین حالت سرعتتون 2 برابر کم سرعت ترین حالت 1 به 8 هست

اگه نباشه جاش خالی می مونه malavan.ehsan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بندر انزلی

پيش فرض

سلام یه مشکلی پیش اومده برام که با کابل لن مودم به سیستم آیپی نمیده هم رو وایمکس هم رو Adsl اگه میشه یکی راهنماییم کنه که چیکار میتونم کنم ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •