یه گیرنده دیدم که فکر کنم denay بود - قیمتشم 53 تومن - خروجی HD هم نداشت
یه گیرنده دیدم که فکر کنم denay بود - قیمتشم 53 تومن - خروجی HD هم نداشت
مثلا 426 يا 606 jamo
سلام-----------------کسی میدونه چطور میشه ----- ماهواره را به گیرنده دیجیتال تبدیل کرد؟ تنظیماتش را میخوام.
برای jamo 426 مدل 821 پایونیر خوبه ولی برای 606 به نظرم کمی ضعیفه و باید بری سراغ مدل های بالاتر.
سيستم اين دو دستگاه با هم كلا فرق فوكوله اونا ----T هستند ولي ريسيور ----S
سلام. من یه گشتی تو وب زدم و به این نتیجه رسیدم. فرمتهای قابل دریافت دیجیتالی تنوع داره؛ ولی ربطی به زمینی بودن یا ماهپاره ای بودن فرستنده نداره. T یعنی زمینی و S یعنی ماهپاره ای. این خط را از ویکی پدیا درباره تلویزیون های هلند گرفتم: A standard [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] receiver is used, which can also receive other [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] broadcasts. . که میگه یک ----- استاندارد ماهپاره ای میتونه دیگر تلویزیونهای پخش مجانی را هم دریافت کنه. در واقع تفاوت شبکه زمینی در اروپا در پولی بودن آن هست با شبکه ماهپاره ای که معمولاً مجانیه یا با خرید کارت باز میشه. ولی هر تلویزیون زمینی خودش ----- باز کننده خودش را میفروشه. (پسنوشت: در هلند، تی وی های زمینی مثل ایران دولتی و مجانی هستند)
خوب این می تونه یه تعریف نیمه فنی نیمه تجاری!! (اصطلاح دیگه ای پیدا نکردم)باشه!!
فرکانس حامل شبکه های ستلایت در رنج گیگا هرتزه در حالیکه برای گیرنده دیجیتال در حد مگا هرتز که با وجود پیچیده تر بودن کار در فرکانس گیگا هرتز، کار تیونر هر دو مورد نیاز به سخت افزار متفاوت داره! گرچه می شه سخت افزاری رو برای هر دو کاربرد تولید و یا تعریف کرد اما این کار از لحاظ اقتصادی فنی و کارکرد، بهینه نیست!
با سلام
ممکنه راهنماییم کنین برای انتخاب یکی از این سینماها،تا 800تومن:
1.philips HTS 5590
2.pioneer bcs 717
3.pioneer 414
4.pioneer 212
5.sharp HT-CN9900 Dvw
6.pioneer HTZ 787
تو مدل هایی که ذکر کردید هم سینما بلوری هست و هم سینما دی وی دی.برای سینما بلوری مدل 717 پایونیر مدل خوبیه.
ممنون که جوابمو دادین، میشه از بین اون سینما دی وی دیا هم یکی معرفی کنین؟
مدل 717 شنیدم صداش خیلی خوبه ،همه فرمت ها مثل mkv و زیر نویس رو هم از طریق usb پخش میکنه؟ این مدل دی وی دی که میخاین پیشنهاد کنین از نظر صدا و فرمت پخش چطوره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)