همه ی مدل های سری EA36FA یک نوع هستند و مدل CPU هم یکی هست....
ایران رهجو سری EA36FG عرضه میکنه که با توجه به گرارنتی به صرفه تر هست
همه ی مدل های سری EA36FA یک نوع هستند و مدل CPU هم یکی هست....
ایران رهجو سری EA36FG عرضه میکنه که با توجه به گرارنتی به صرفه تر هست
این اعدادی که میبینید برگرفته از سایتهای ایرانیــــه...آخه این cpu اش 2.66-3.2 است ولی مدل های موجود تو ایران cpuشون 2.53-2.9 است
شما به این توجه کن :
Core i5 540m یا core i5 460m . . .مثال بود.
دوستان سلام
بین دو مدل hp شک دارم.
پردازنده اولی : corei5 دومی : corei7
رم اولی : 6 دومی : 4
هارد : اولی 640 - 500
قیمت اولی 1200 دومی 1350
ارزش داره به خاطر سی پی یوش از رمش بزنم ؟
در ضمن شنیدم که اکثر برنامه ها نیازی به بیشتر از پزدازنده های corei5 ندارن. با این اوضاف شما کدوم رو انتخاب میکنید ؟
سلام
من برای خرید لپ تاپ سر دو راهی موندم.
3 تا انتخاب داشتم که در نهایت تصمیم به خرید dell گرفتم.
حالا می خواستم نظر شما رو در این باره بدونم و بخصوص از مزایا و معایب dell xps l501-a میخواستم بدونم.
3 انتخاب من بر اساس اولویت:
1- dell xps l501
مشخصات:
مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.3 کیلوگرم
پردازنده: Intel Q740 1.73GHz Core i7 2.8 GHz - Cache 6 MB - BUS 1066 MHz
حافظه: 6 GB DDR3
هارد دیسک: 640 GB 7200 RPM
کارت گرافیک: Nvidia GeForce GT435M 2048MB Dedicated - MB UpTo 4096 MB
صفحه نمایش: 15.6" - Bright LED
امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 9 سلولی - Microsoft Windows 7
قیمت با گارانتی: 1500000 تومان
انتخاب دوم: N82jq
# Processor : 2.8 Core i7 M720 6 MB Cache
# Ram : 4 GB DDR3
# HDD : 500 GB SATA
# Graphic : Geforce 335 1024 MB DDR3 - Up To 2.8 GB
# Screen : 14.0" LED
# Drive : DVD-RW
# Weight : 2.2 Kg
# Os : Win 7
# Other : Lan / WiFi / BlueTooth / Web Cam / HDMI / eSATA / موس
قیمت: 1390000 تومان
انتخاب سوم: HP Envy 15-1104tx
نام محصول
نام مدل HP Envy 15-1104tx
نوع پردازنده
Intel Core i7-820QM
سرعت پردازنده
1.73 GHz up to 3.06
حافظه نصب شده 8GB
تکنولوژی ساخت DDR3 SDRAM
ظرفیت هارد 640GB
سرعت چرخش هارد 5,400 RPM
نوع هارد SATA
درایوهای نوری
نوع درایو نوری
DVD±RW
تکنولوژی ساخت نمایشگر widescreen / Full HD / LED
اندازه نمایشگر
15.6 اینچ
حداکثر رزولوشن (پیکسل) 1920 x1080
پردازنده گرافیک
ATI Mobility Radeon HD 5830
حافظه گرافیک نصب شده 4GB
نام سیستم عامل نصب شده Microsoft Windows 7 Home Premium 64-bit
زمان کارکرد با یکبار شارژ
نوع باتری 6cell- Lithium Ion
ابعاد و وزن
عرض 38 سانتیمتر
طول 24.4 سانتیمتر
ارتفاع 2.6 سانتیمتر
وزن 2.3 کیلوگرم بدون احتساب دی وی دی رایتر
قیمت: 1850000 تومان
البته در سومی مثل اینکه یه نفر از آمریکا سفارش داده بود و می گفت به شدت داغ می کنه. در سایت سرزمین هم مثل اینکه گرافیکش رو اشتباه زده و گرافیک اصلیش 1 گیگه.(البته مطمئن نیستم). ضمناً در لپ تاپ سوم، درایور نوری بصورت اکسترنال هست.
من لپ تاپ رو برای کارای محاسباتی و کمی هم گرافیکی می خوام و کیفیت و بالا بودن مشخصاتش برام مهمه. قیمت هم زیاد برام مهم نیست.
Last edited by miladjd; 17-12-2010 at 23:53.
1-در کیفیت تصویر لپ تاپ به ترتیب چه عواملی نقش دارن؟ایا lcd یا led بودن در کیفیت تصویر نقش داره؟
2-نحوه تاثیر گذاری رزولوشن در کیفیت تصویر چه جوریه؟
3-تا 1.5 میلیون بهترین تصویر رو کدوم لپ تاپ(بلو ری نمی خوام) داره؟
4-آیا ممکنه برای مثال کارت گرافیک 512 از 1 گیگ قوی تر باشه؟و در سایت نوت بوک چک چجوری میشه کارتهای گرافیک رو با هم مقایسه کرد یعنی کدوم یکی از کارکترها مهمترن؟
ممنون
در مورد HP Envy 15-1104tx باید به اطلاع دوستان برسونم که من با فروشندش یعنی سایت سرزمین تماس گرفتم و بشون گفتم که کارت گرافیکو اشتباه نوشتن. اونا هم قبول کردن. یعنی کارت گرافیک این لپ تاپ 4 گیگ نیست بلکه 1 گیگه.
در مورد داغ کردن لپ تاپ هم از اونا پرسیدم و اونا گفتن که اصلاً مشکل داغ کردن نداره و بهترین تهویه رو داره. تازه به من گفتن که بهترین لپ تاپ سال 2010 شناخته شده و لینک زیر رو به من دادن:
اما یک دروغ بزرگ:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سایتی که در بالا به من معرفی شده مربوط به خود اچ پیه و در واقع شرکت اچ پی این لپ تاپ رو (تازه اونم 14 اینچ و سی پی یو core i5 ) بعنوان لپ تاپ سال شرکت اچ پی انتخاب کرده نه بعنوان بهترین لپ تاپ دنیا در سال 2010!!!
در مورد داغ کردن این لپ تاپ هم به نتایج جالبی رسیدم.
یکی از دوستان در همین فروم دو تا پست داده بود و هشدار داده بود که این لپ تاپ به شدت داغ می کنه و تازه اون لپ تاپشو از آمریکا سفارش داده بود و استانداردهای آمریکا هم در اون رعایت شده بود. بنده خدا راست می گفت.
یکی از علل مهم داغ کردن زیاد این لپ تاپ اینه که باتری این لپ تاپ فرم معمولی نداره و به شکل یک صفحه می باشد که تمام قسمت پایین لپ تاپ رو در بر گرفته و در نتیجه قسمتهای تهویه رو مسدود می کنه. یعنی شما حتی با فن خنک کننده هم نمی تونید دمای دستگاه رو کاهش بدید.
علت دوم هم در سایت معتبر notebookcheck.net بررسی شده و دمای این لپ تاپ در حالت عادی و بدون استفاده حدود 45 درجه گزارش شده. حالا دیگه خودتون قضاوت کنید که در کارهای سنگین گرافیکی یا محاسباتی چه فاجعه ای به بار میاد.
The Envy 15 is quite different. Even in idle mode it blows a lot of hot air out.
انوی 15 کاملاً متفاوت است. حتی در حالت بی باری (بدون استفاده) این لپ تاپ مقدار خیلی زیادی هوای داغ بیرون می دهد.
We'd call the surface temperatures of the Envy 15 quite high. Especially the palm rest areas become subjectively rather warm and reach a temperature of estimated 40°C when idle (!).
We'd say the bottom side feels with about 45°C even hot. So, considering the high performance hardware components inside, we are quite interested in the Envy 15's heat management under load...
خودتون دیگه قضاوت کنید. تازه آخرش هم گفته ما علاقمندیم بدونیم در حالت کار سنگین، این لپ تاپ چطور می خواد حرارت رو مدیریت کنه؟!!!
دوستان عزیز، این لپ تاپ واقعاً ارزش خرید نداره و فروشندگان سود جو هم فقط به فکر جیب خودشونن و اصلاً به رفاه حال مشتری فکر نمی کنن.
این هم لینک بررسی لپ تاپ در سایت معتبر نوت بوک چک:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by miladjd; 19-12-2010 at 14:05.
کلا تجربه ثابت کرده هیچگاه شما نبایستی به اطلاعات و تبلیغاتی که بازار - فروشنده در مورد اجناس می کنن اعتماد کنی به نظرم دوستی که می خواهد هر سیستم رایانه ای بگیرد بهتر اطلاعاتی از فروم ها مثل این فروم و کمی از سایتهای خارجی کسب کنه بعد با چشم باز اقدام به خرید کنه ....
با سلام
لپ تاپ بین 1 میلیون تا 1/600/000 تومان .....
سی پی یو : Core I7 1,6 to 2,8
Ati 5470 گرافیک بالای 1 گیگ
و رم 6 گیگ
بیشتر برای بازی استفاده بشه...چه برندی و چه مدلی مناسبه ؟؟
ممنون
سلام..با سلام
لپ تاپ بین 1 میلیون تا 1/600/000 تومان .....
سی پی یو : Core I7 1,6 to 2,8
Ati 5470 گرافیک بالای 1 گیگ
و رم 6 گیگ
بیشتر برای بازی استفاده بشه...چه برندی و چه مدلی مناسبه ؟؟
ممنون
انتخابهای زیادی هست که برای بازی بهتره کارت 435 یا 5730 و 5650 روش باشه که میشه ...
Dell-XPS-L501
Lenovo Y560
HP-3190
به صرفه ترین y560 هستش که قیمتش حدود 1400 میشه..
مهمترین عامل کیفیت برای تصویر یکی پنل به کار برده شده و دومی رزولوشین تصویر هستش...1-در کیفیت تصویر لپ تاپ به ترتیب چه عواملی نقش دارن؟ایا lcd یا led بودن در کیفیت تصویر نقش داره؟
2-نحوه تاثیر گذاری رزولوشن در کیفیت تصویر چه جوریه؟
3-تا 1.5 میلیون بهترین تصویر رو کدوم لپ تاپ(بلو ری نمی خوام) داره؟
4-آیا ممکنه برای مثال کارت گرافیک 512 از 1 گیگ قوی تر باشه؟و در سایت نوت بوک چک چجوری میشه کارتهای گرافیک رو با هم مقایسه کرد یعنی کدوم یکی از کارکترها مهمترن؟
ممنون
بهترین کیفیت برمیگرده به لپتاپهای سونی که از هر دولحاظی که گفتم نسبت به بقیه سر هستن..
صرفا مقدار حافظه مهم نیست و مدل معلوم میکنه که کدوم قوی تره...
به هرحال الان همشون 1 به بالا هستن.
مقایسه :
http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)