اقا چحوری میشه فهمید که نسخه ی اصلی رو داریم ؟
اقا چحوری میشه فهمید که نسخه ی اصلی رو داریم ؟
حتما این Replay ها رو ببینید، حسستون چیه؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اساتید محترم نمره دهنده و نقد کننده بازی این جواب مارو کسی ندونست چیه کلا هست اینترنشنال لیگ باید انلاک بشه یا کلا کونامی برشداشته ما رو اوسکول کرده
من شدیدا تو کف این بازیم ولی بازی اجرا نمیشه....یک ستاپ بیشتر نداره که 5 گیگ جا میگیره بعد هم کرک رو کپی می کنم و رو ایکون بازی کلیک می کنم هیچ اتفاقی نمیوفته در ضمن در طول نصب سریال هم نخواست. کمک.....
باید یه چیزی قهرمان شی باز شه.
باید یه جا زده باشه که قفل هست که باز بشه اخه جائی نزده میشه پیدا کنی نشون بدی
اون کامیونتی رو امتحان کردی منظورم گزینه جدیدست که پایین منو اضاف شده فکر کنم مشکلت با اون حل شه آخه هر تیمی خواستی میتونی توش اد کنی و لیگ را بندازی.
حسینم که دیگه مارو تحویل نمیگیره.
آرمین جان این چه حرفیه میزنی من همیشه در خدمت دوستان خوب این تاپیک هستم . در مورد این مسائل آرمین اطلاعات بسیار خوب و کاملی داره به همین خاطر من جواب ندادم تا ایشون مساله رو توضیح بده . اما با اجازه از ایشون بصورت خلاصه باید بگم که معمولا شرکتهای ایرانی بعد از دانلود یک بازی توش دست میبرن و بدون اینکه بدونن نتیجه چی میشه از خودشون ابتکاراتی به خرج میدن که این دستکاریها بعضی وقتا کار دست گیمر میده و مشکلاتیو در حین نصب بازی و یا بعد از اون ایجاد میکنه .
سلام دوستان همدانی فوری بگین بازیو کسی نگرفته اگه گرفته بگه از کجا گرفته که ما هم بریم بگیریم؟
به نظر من گزارشگر انگلیسی بازی اصلا بازیو جذاب گزارش نمیکنه نظر شما چیه ؟
گزارشگری بازی به زبانهای مختلف :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چون حجم اینا زیاده اجازه بدین من یکیشو امتحان کنم بهتون میگم قشنگ گزارش میکنه یا نه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)