چرا .. ولی توی هیچ کدوم از شهر ها هتل پیدا نمی کنم !
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
چرا .. ولی توی هیچ کدوم از شهر ها هتل پیدا نمی کنم !
نه در صورتی که با هم دوئل نکنن/بن نميشي مگه؟
اینترنت شیرینگ رو مگه نخوندی تو هلپش؟
نه در صورتی که با هم دوئل نکنن/ اینترنت شیرینگ رو مگه نخوندی تو هلپش؟
تقریبا بعضی قانون هاش مثه تریبال با وضعیت the west هستش ؟!.
اره اینجور قانون هاش که یکیه. قانون های مخصوص بن کردنشتقریبا بعضی قانون هاش مثه تریبال با وضعیت the west هستش ؟!.
دوستان برای دوئل کردن سرباز بهتره یا دوئلر ؟؟
در ضمن با "ماجراجو" هم در صورتی که اسکیل دوئلت بالا باشه می شه راحت دوئل کرد ؟
سلام .
من قبلا چند تا پست گذاشتم اینجا کسی جواب نداد حالا نمیدونم بخاطر اینکه پست ها اول باید تایید شه دیر میرسه اینجا و کسی نمیبینه یا چیز دیگه خواهش میکنم این یکی رو جواب بدید .
من تو ورد 6 یه کاراکتر Adventurer داشتم اصلا خوشم نیومد بیخیالش شدم رفتم ورد 9 الان لول 9 هستم میخوام یه کلاس انتخاب کنم که بیشتر دوئل کنم حالا به نظر شما دوئلر انتخاب کنم یا سرباز و اگه سرباز گرفتم چه اسکیل هایی رو بیشتر بگیرم تا هم بتونم دوئل کنم و هم چند تا کار خفن باز شه .
مچکرم.
برای دوئل که فرقی نمی کنن به جز اینکه تو دفاع یقینا سرباز بهتره.دوستان برای دوئل کردن سرباز بهتره یا دوئلر ؟؟
به ویژگی های هرکدوم نگاه کن ببین کدوم به کارت میاد.
اره مشکلی نیستدر ضمن با "ماجراجو" هم در صورتی که اسکیل دوئلت بالا باشه می شه راحت دوئل کرد ؟
تو انتخاب کاراکتر و استراتژی بازی اشتباه کرده بودم.
اره اینجور قانون هاش که یکیه. قانون های مخصوص بن کردنش
تریبال وارز اوایلش قانون هاش خیلی درس حسابی نبود یادمه برا اولین بار که قانون ها رو بدتر کردن یه سری از گنده ترین لیدر های ترایب هاش شمال و شمال شرق و7 بن شدن بعد ترایبشون دیگه یکپارچگی قدیمو نداشت بعدش هم برنچ ما توی شمال شرق خیلی راحت ....
يه سوال:
دو نفر داريم دوئلر كه هر كدوم از يه اسلحه گرم استفاده مي كنند.قدرت اسلحه نفر اول 1 تا 17 هست و قدرت اسلحه نفر دوم 9 تا 17. مشخصه كه اسلحه نفر دوم بهتر هست.
سوال اين هست اگه هر دو اسكيل شوتينگ شون مساوي باشه اسلحه ها هم با هم مساوي هستند؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)