منم دی لینک 322 دارم و تا حالا از چهارتا isp سرویس داشتم و هیچ مشکلی نداشته. اصلا این سازگاری مودم با شرکت و اینا وجود خارجی نداره دوست عزیز. شرکتها برای اینکه مودم های خودشون رو به قیمت گزاف بفروشن این حرف رو میزنن!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
منم دی لینک 322 دارم و تا حالا از چهارتا isp سرویس داشتم و هیچ مشکلی نداشته. اصلا این سازگاری مودم با شرکت و اینا وجود خارجی نداره دوست عزیز. شرکتها برای اینکه مودم های خودشون رو به قیمت گزاف بفروشن این حرف رو میزنن!
من که از صبح کلا قطعم!!!
گفتن 72 ساعت دیگه؟
خوشم میاد تو این وضعیتم تهران تکون نمیخوره!![]()
نه منم اصفهانم و مشکلی ندارم
البته به شرطی که مودم با استاندارد isp جور باشه.
الان بالاترین استاندارد +adsl2 هست. اگه مودمت اینو ساپورت کنه، باید خیلی بدشانس باشی که کار نکنه!
مودم ها اکثرا adsl2+ هستن. اگر هم adsl2+ باشه وکار نکنه باید توی تنظیمات vpi-vci رو تنظیم کرد،بر اساس پارامترهای شرکت، که معمولا 0-35 هست، بعضی ها هم 0-50.
این رو بارها شنیدم ولی خب یه سوال:
من خودم وقتی با پشتیبانی شاتل تماس گرفتم گفتن:
1.مودم ایسوس و بیلیون و فلان و فلان رو ساپورت میکنیم.
2.میتونی با پلانت و فلان و فلان مشترک ما بشی ولی پشتیبانی نمیشی!
3.نمیتونی از دی لینک یا تی پی لینک استفاده کنی چون روی شبکه ی ما اختلال ایجاد میکنه!
چند بار هم با تماس یا چت آنلاین ازشون پرسیدم، هیچ اصراری هم نداشتن که مودم رو از خودشون بخرم(میدونید که خودشون فقط زایکسل میدن)
اگر اینجوریه که میخوان مال خودشون رو بفروشن چرا نمیگن پلانت نخر فقط میگن ساپورت نمیشی؟
ولی چرا میگن کلا دی لینک نگیر؟
فکر نمیکنید شاید واقعا چیزی هست که میگن: "خودتونم میخواید بخرید اگر فلان چیز رو بخرید پشتیبانی نمیشید ولی اگر فلان مودم رو بخرید اختلال تو شبکه ایجاد میشه"؟!
شاید واقعا چیزی هست که میگن وگرنه نباید سایر مودم هایی که تحت ساپورتشون نیست رو اعلام کنن!
اینجا که دیگه بحث فروش مودم خودشون نیست پس چرا میگن دی لینک و تی پی لینک نگیرید؟
من سه روزه شاتل گرفتم فکر نمی کردم اینقدر خوب باشه
td-811 مودمییه که.........
یه علتش همون موضوع خرید مودم از خودشون هست، یه موضوع هم اینه که اگر بضضی وقتها مشکلی براتون پیش بیاد اگر بگید مثلا مودمتون دی لینک هست خودشون رو راحت کنن و بگن مشکل از مودمتونه!(البته پشتیبانی شاتل با معرفت تر از این حرفاست)
یه نکته جالب همین تی پی لینک که شما میگید اختلال تو شبکه ایجاد میکنه جزو مودمهایی که شرکت شاتل خودش در بعضی از شهرها میفروشه! فکر کنم شیراز بود،(اهریمن بیاد تایید میکنه!) حالا دیگه خود حدیث مفصل بخوان...
خوشحالیم دوست عزیز که راضی هستی، ایشالا همیشه چرخ "ای دی اس الت" بچرخه برات!!![]()
عرض کردم این مودم هایی که گفتن رو خودشون نمیفروشن! اصراری هم نداشتن که زایکسلی که خودشون میدن بخرم!یه علتش همون موضوع خرید مودم از خودشون هست
خودشون میگن پلانت و فلان مودم ها ساپورتنمیشه ولی میگن کلا دی لینک و اینا نگیر!اگر بضضی وقتها مشکلی براتون پیش بیاد اگر بگید مثلا مودمتون دی لینک هست خودشون رو راحت کنن و بگن مشکل از مودمتونه!(البته پشتیبانی شاتل با معرفت تر از این حرفاست)
عزیز من نمیگم شاتل گفتهیه نکته جالب همین تی پی لینک که شما میگید اختلال تو شبکه ایجاد میکنه جزو مودمهایی که شرکت شاتل خودش در بعضی از شهرها میفروشه!! شاید تو اون شهر وضعیت خطوط فرق کنه، شاید نه و هم حق با شما باشه!
در کل بنده با توجه به حرف های شاتل قانع نشدم و احساس میکنم ممکنه واقعا چیزی باشه، وگرنه یه کلوم میگفت فلان مودم ها خوبن بقیه هم اختلال ایجاد میکنن...
هم اکنون 63 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 63 مهمان)