تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 647 از 1137 اولاول ... 147547597637643644645646647648649650651657697747 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,461 به 6,470 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

اگه نباشه جاش خالی می مونه princeofpersia_7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تئاتر رویاها

پيش فرض

کارلوس پویول جان ممنون از توضیحاتت

من قوی ترین درسم تا به اینجا زبان هست.. و مشکلی باهاش ندارم.. یه جزوه ساده معلم هامون در سالهای دبیرستان رو دارم و تا به حال باهاش مشکلی نداشتم. این توضیحاتی که درباره این کتاب دادی برام جالب بود. همونجوری که میدونی از سال سوم هم به هرحال سوال مطرح میشه و به نظر میاد این کتاب مختص پیش هست فقط. میخواستم بدونم این آقای شهاب اناری یک پکیج کامل برای زبان کنکور نداره؟ .. کتابی که بشه درس ها و تست های سال سوم و پیش رو به طور جامع داشت؟

2. این کاربر از princeofpersia_7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه alphacino's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تــــــــــــــــــــــــــــــــهران

پيش فرض

فقط. میخواستم بدونم این آقای شهاب اناری یک پکیج کامل برای زبان کنکور نداره؟ .. کتابی که بشه درس ها و تست های سال سوم و پیش رو به طور جامع داشت؟
    نه بابا اين اقاي اناري كلي به خودش فشار اورده پيشو تو يه جلد چاپ كرده
    اگه مشكلي با زبان نداري همون جامع سبزو بگير. من خودم تك جلدي مبتكران استفاده ميكنم ميخوام سومشم بگيرم

4. 3 کاربر از alphacino بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه POUYOL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    اصــــــــفـهـان

10 برای تسلط بر زبان کنکور »»»»» کتابهای دکتر شهاب اناری

کارلوس پویول جان ممنون از توضیحاتت

من قوی ترین درسم تا به اینجا زبان هست.. و مشکلی باهاش ندارم.. یه جزوه ساده معلم هامون در سالهای دبیرستان رو دارم و تا به حال باهاش مشکلی نداشتم. این توضیحاتی که درباره این کتاب دادی برام جالب بود. همونجوری که میدونی از سال سوم هم به هرحال سوال مطرح میشه و به نظر میاد این کتاب مختص پیش هست فقط. میخواستم بدونم این آقای شهاب اناری یک پکیج کامل برای زبان کنکور نداره؟ .. کتابی که بشه درس ها و تست های سال سوم و پیش رو به طور جامع داشت؟

میلاد هستم و عاشق بارسا و کاپیتان متعصبش ،کارلس پویول

اگه می خواهی زبان 3 رو هم مسلط شی باید کتاب زبان سوم همین دکتر شهاب اناری از انتشارات مبتکران رو بگیری.

من که همون پارسال تا قبل امتحان نهایی تمومش کردم و خدارو شکر نمره ام هم تو امتحان نهایی بد نشد زبان . شدم 19/75.
    البته این کتاب کنکوریه و واقعا به درد بخور و کلی نکات جالب. این مولف برای زبان پیش و 3 با هم کتاب نزده اما کتابهای مبحثی تالیف کرده . مثل گرامر کاربردی زبان انگلیسی که به درد بیشتر داوطلبان کنکور زبان میخوره (حدود 90% ش رو خونده ام.)درک متن به زبان ساده. این کتاب کم حجم ولی واقعا سودمند و به درد همه دواطلبان کنکور میخوره. . لغات و اصطلاحات زبان تخصصی . و کتاب گنجینه ی ازمون های کنکور . که این به درد حدود دو ماه قبل کنکور میخوره.
    باز هم میگم زبان رو اصلا دست کم نگیرید. یادمه همین دکتر شهاب اناری در شبکه اموزش میگفت در کنکور 88 تنها یک نفر تونسته بود زبان رو 100 بزنه. و میانگین درس زبان قبول شدگان کنکور (نه شرکت کنندگان) زیر 10 درصد بوده. یعنی اصلا به این که کلاس زبان میرید و کتابهای انگلیسی زیادی خونده اید ننازید.

باز هم اگه سوالی داری بفرمایید...

Last edited by POUYOL; 25-11-2010 at 11:00.

6. 3 کاربر از POUYOL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض فیزیک پایه

سلام به همه ی دوستان ، من می خوام برای فیزیک پایه کتاب تست بخرم. بین کتاب فیزیک پایه ی گاج و فیزیک پایه ی گربه موندم . اگر کسی گربه رو استفاده کرده ممنون می شم راهنماییم کنه . ضمنا قلم چی رو قبلا خریدم . به نظر من پاسخ هاش افتضاحه . خیلی سبز هم که فیزیک 1 و 2 نداره ... .

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دوستان کتاب های رمزینه چطوره؟ خوبه؟ یکی از دوستام میگه عربیش خوبه اما من اعتقادم بر کتاب های خیلی سبز هست و بس!! نظر شما چیه؟
    2-کتاب شیمی غیر از آقا بهمن بازرگان چیز دیگه ای نیست؟کتابش خوبه اما تست هاش خیلی متنوعه و بیشتر به درد کنکوری ها میخوره اما من سال سومم.

پروفشنال shah abas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوستان کتاب های رمزینه چطوره؟ خوبه؟ یکی از دوستام میگه عربیش خوبه اما من اعتقادم بر کتاب های خیلی سبز هست و بس!! نظر شما چیه؟
    اصلا و ابدا نمیشه با توجه به انتشارات روی کتاب نظر داد. مثلا تقریبا همه روی دیف رمزینه نظر مثبت دارند ولی زیاد صحبتی از سایر کتاب هاش نمیشه. خیلی سبز هم همین طور و نمیشه گفت همه کتاب هاش خوبند. مثلا خود من عربی ایادفیلی (مبتکران) رو به خیلی سبز خیلی ترجیح میدم.
    در ضمن عربی برید عربی ایاد فیلی مبتکران رو بخرید.
    2-کتاب شیمی غیر از آقا بهمن بازرگان چیز دیگه ای نیست؟کتابش خوبه اما تست هاش خیلی متنوعه و بیشتر به درد کنکوری ها میخوره اما من سال سومم.
    تعریف شیمی خیلی سبز رو هم شنیدم ولی به شخصه تجربه نکردم.بعد شما این نظر بالایی رو بعد از دیدن کتاب آموزش هم دادید دیگه ؟(چون ممکنه فقط کتاب تست شیمی ۳ بازرگان رو دیده باشید )

10. 4 کاربر از shah abas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه meragj2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    The social Network

پيش فرض

کتاب ایاد فیلی توضیحات اضافه یکم خیلی زیاد داره.
    فکر کنم خوندن همش لازم نباشه. نظر شما چیه ؟
    .................................................. ......
    دوستان حتما قبول دارید که سخت ترین بخش درس های عمومی 7 8 سوال قرابت معنایی ادبیات هست؟
    اگر می خواین 2 قرابت معنایی از 0 به 100 برسین حتما کتاب تناسب مفهومی و قرابت معنایی نشر دریافت نوشته هامون سبطی رو رو بخونید. یکم حوصله می خواد ولی لذت بخشه، مخصوصا واسه کسایی که با ادبیات رفیقن.

12. 3 کاربر از meragj2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

کتاب ایاد فیلی توضیحات اضافه یکم خیلی زیاد داره.
    فکر کنم خوندن همش لازم نباشه. نظر شما چیه ؟
    .................................................. ......
    دوستان حتما قبول دارید که سخت ترین بخش درس های عمومی 7 8 سوال قرابت معنایی ادبیات هست؟
    اگر می خواین 2 قرابت معنایی از 0 به 100 برسین حتما کتاب تناسب مفهومی و قرابت معنایی نشر دریافت نوشته هامون سبطی رو رو بخونید. یکم حوصله می خواد ولی لذت بخشه، مخصوصا واسه کسایی که با ادبیات رفیقن.
    البته برای هرکسی سوال سخت یه جور تعریف میشه. مثلا برای من سخت ترین سوالا تعریب درس عربی بود

14. 4 کاربر از shabeashegha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه alphacino's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تــــــــــــــــــــــــــــــــهران

پيش فرض

نه اتفاقا خيلي راحت تر از اونيه كه تو بزرگ نشونش ميدي
    نگا معراج من خودم تو اين كنكور از 8 تا 7 تاشو درست زدم و با همون درصد 36 ادبيات بالاترين درصد من تو كنكور شد ( خوب اين از تاييد تكست اقا سينا )
    وقتي بيتها رو ميخوني اگه به ساده ترين روش هم بتوني معني كني ميتوني قرابت رو پيدا كني در حالي كه نيشخندي از روي تمسخر به طراح , به لب داري ; اينطوري:

ولي هرچقدر هم كه تو معني كردن و اينا استاد باشي بدون كتاب هامي جون نميتوني تو وقت قانوني قرابتو پيدا كنيه ( بابا شاهي شد )

16. 3 کاربر از alphacino بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز esfehanei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

سلام به همه ی دوستان ، من می خوام برای فیزیک پایه کتاب تست بخرم. بین کتاب فیزیک پایه ی گاج و فیزیک پایه ی گربه موندم . اگر کسی گربه رو استفاده کرده ممنون می شم راهنماییم کنه . ضمنا قلم چی رو قبلا خریدم . به نظر من پاسخ هاش افتضاحه . خیلی سبز هم که فیزیک 1 و 2 نداره ... .
    منم میخواستم یه کتاب تست مناسب بگیرم (البته من کنکوری نیستم و همینجوری میخواستم تست فیزیک و... رو زده باشم همین) بچه های دیگه رفتن مرات گرفتن پر تسته ولی مفت نمیارزه بعضی هاش رو نخونده میشه زد بعضی هاشم اصلا نمیشه زد (کلا استاندارد نیست)
    من کانون گرفتم(اون آبیه) درسته که جواباش زیاد خوب نیست ولی بهتر از هیچ چیه
    ضمنا برای آموزش هم اون فیزیک رمزینه رو گرفتم که دیدم آخر درسهاش تست اوورده پاسخ هاشم خوبه
    اون سفید گاج رو پرسیدم گفتن دوجله یکی تست ها یکی هم جوابا اما چون مربوط به کنکور بو نگرفتم
    اون گربه اسم انتشاراته؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •