دقیقن با حرفای محمد جان موافقم که فرمودن زیر سازی رنگ مهمتر از خود رنگ هست.
هر چه قدر زیرسازی کیفیتش بیشتر باشه دوام رنگ بیشتر و کیفیتش بهتر خواهد بود.
پس برای زیر سازی ارزش قائل باشید و هزینه کنید.
دقیقن با حرفای محمد جان موافقم که فرمودن زیر سازی رنگ مهمتر از خود رنگ هست.
هر چه قدر زیرسازی کیفیتش بیشتر باشه دوام رنگ بیشتر و کیفیتش بهتر خواهد بود.
پس برای زیر سازی ارزش قائل باشید و هزینه کنید.
امروز به تعميرگاه و اوراقي يكي از دوستان سر زدم، لوازم خيلي زيادتري نسبت به گذشته جمع كرده بود و اين نشون ميداد دوباره آمريكايي رونق بيشتري گرفته.
چندتايي در اونجا پارك بود كه عكس گرفتم و توي تاپيك تصاوير گذاشتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشغول بازسازي كامل يه كاپريس بود، همه چيز ، كامل و از اول باز و بسته ميشه تا يه ماشين سرحال و روپا بسازه، و البته قيمت بالايي هم داره.
![]()
Last edited by camaro lt; 08-06-2013 at 23:58.
سلام
میخواستم بدونم امکانش هست که داشبورد بدون کولر رو گرفت و قسمت های کولر رو در آورد؟
چون الان قیمت یک داشبورد نو کولر دار خیلی بالاس.!
از طرفی ترمیم هم هزینه زیادی میبره! مشهد قیمت کردم کسی زیر 200 تومن کار نمیکنه! تازه نتیجه کار هم معلوم نیست! ریسک به شدت بالایی داره
گفتم اگر میشه برم داشبورد بدون کولر بگیرم جای دریچه ها رو دریارم. نظرتون چیه؟
قیمت کولر دار و این نمونه که فرمودید چقدره؟
اون هایی که جای دریچه ندارن میشه جاش رو درست کرد ولی بریدن ورق اهنی پشت اون خیلی دقت و حوصله میخواد و کار سختی باید باشه.
البته لبه های بیرونی و نمای دور دریچه ها که تو دید هستن مثل فابریک درنمیاد و اون حاشیه ی فابریک رو نداره!!
600 کولر دار آبی و 170 بدون کولر آبی
واقعا جالبه نمونه کولر دار از 3 سال پیش قیمتش 4 برایر شده در حالی که اون یکی فقط 50 تومان افزایش داشته!!
البته من قیمت کرم رنگش رو 3 سال پیش گرفتم و کولر دارش حدود 150 و معمولی 120 قیمت داشت.
نمونه ی اون ساده هم رو بیوک دیدم که کولرش رو از این زیرپایی ها نصب کرده بود البته اون جای بخاریش هم فرق داشت.
اگه شد یه عکس از اون ساده هم قرار بدید تا یه مقایسه کنیم ببینیم چی کار میشه کرد(من الان عکس اون ساده رو ندارم)
سلام
امروز میخواستم برم کولر ماشین رو گازکیری کنم که یارو گفت که گاز R12 میخوره یا R134 که بعد از بررسی کمپرسور کولر متوجه شدم که کمپرسورش رو عوض که کردن قبلا البته دست من نبوده یه کمپرسور ساندنس خریدن (البته فروشنده گفته بود که براش کمپرسور زانتیا خریدم)که اون R134 میخوره این رو هم از روی برچسب روش فهمیدم.ولی چرا راستی انقدر هزینه گاز کولر زیاد شده به من گفت که 80 هزار میشه.
امروز داشتم تو همین تاپیک میگشتم که روش بازکردن اپراتوز کولر رو یاد بگیرم که متوجه شدم مباحث هست ولی عکسها دیگه لود نمیشن.خواهشا دوباره عکسها رو آپلود کنید و اگر اشکالی نداره دوباره توضیح بدید اگه میشه لطفا کامل و جامع باشه.
ممنون مثل همیشه
ميخواهيد اواپراتور كامل پياده كنين؟ براي چي؟
ماشين 6 يا 8؟
گاز گيري هم مثل خيلي چيزهاي ديگه گران شده، گاز از خارج وارد ميشه و با دلار آزاد.
كمپرسورهاي ساندن گويا روي نوا خوب جواب داده.
توي آمريكايي قديمي R12 استفاده ميشد، و توي ماشينهاي جديد R134a
![]()
پس منم که کمپرسور فابریک دارم باید 12 بزنم دیگه! درسته؟
===
راستی این آینه سمت شاگرد اصلا دیدی هم داره؟
نیازه ؟؟؟
من که هیچی نمیبینم!
به دلیل کنجکاوی پرسیدم و میخواستم که برای باز کردنش اطلاعاتی داشته باشم.
ماشین هم بیوک 8 هست.
ممنون
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)