سلام
میخوام لپ تاپ بگیرم، بودجه و نیاز هامو میگم
امیدوارم دوستان بتونن کمکم کنند
اول راجع هزینه ای که میتونم بپردازم اینکه بودجه ای که میخوام بذارم حداکثر 1.5 تومان هست.
حالا نیازهام:
1- کار اصلیم برنامه نویسی هست، کارهای گرافیکی هم گاهی انجام میدم، قدرت برام مهمه که وقتی برنامه های یه خورده سنگین روش نصب شد اذیت نکنه و کند نشه
2- اهل بازی و این حرفا نیستم اما خوب همون طور که گفتم تو زمینه متحرک سازی و ماکرومدیا فلش یه کارایی میکنم بعضی وقتا
3- آدمی نیستم که وسایل رو زود خراب کنم! اما برام توان و محکم بودنش هم مهمه. اینکه چندتا سفر رفتم و هی این ور اون ور شد زود زوارش در نره!
3- یه بار که با پشتیبانی آنلاین دل صحبت کردم، بعد از اینکه احتیاجاتم رو گفتم ، xps m1530 رو معرفی کرد، نظر خودم هم رو اینه، خوشگله!! قبلا که 1.700 تا 1.800 بود اما یکی دو هفته پیش دیدم تو چندتا سایت زده 1.500، حالا نمی دونم اونا چینی هستن که ارزون تره؟ یا کلا ارزون شده؟
4- وقتی آکبند هستش از کجا بفهمم ماله کدوم کشوره؟ چینی نیست؟ ماله چه کشوری خوبه و آیا تو ایران میشه مال اون کشوری که بهتره پیدا کرد؟
5- بار اولمم هست که لپ تاپ میگیرم و تجربه ای ندارم،گارانتی مهمه؟ چقدر؟
6-از کجا بهتره بگیرم؟ بازار تهران؟ از شهرهای لب مرز که جنسا 300، 400 تومن ارزونتر بگیرم مشکلی پیش میاد؟ گارانتی اینا که ندارن نه؟ اصلا اونا اصلن یا تقلبی و چینی؟؟
آدم این کاره ندارم که باهاش برم خرید واسه همین از اینکه کلاه سرم بره یکم نگرانم!! (یکم بیشتر البته)
ببخشید که طولانی شد.
ممنون میشم با شماره جوابمو بدین و راهنمایی کنید.