تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 647 از 1178 اولاول ... 1475475976376436446456466476486496506516576977471147 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,461 به 6,470 از 11779

نام تاپيک: { آرشیو } مشاوره كلی برای خريد انواع لپ تاپ ( پست اول مشاهده شود )

پروفشنال _ermia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    میخوام لپ تاپ بگیرم، بودجه و نیاز هامو میگم
    امیدوارم دوستان بتونن کمکم کنند

اول راجع هزینه ای که میتونم بپردازم اینکه بودجه ای که میخوام بذارم حداکثر 1.5 تومان هست.

حالا نیازهام:
    1- کار اصلیم برنامه نویسی هست، کارهای گرافیکی هم گاهی انجام میدم، قدرت برام مهمه که وقتی برنامه های یه خورده سنگین روش نصب شد اذیت نکنه و کند نشه

2- اهل بازی و این حرفا نیستم اما خوب همون طور که گفتم تو زمینه متحرک سازی و ماکرومدیا فلش یه کارایی میکنم بعضی وقتا

3- آدمی نیستم که وسایل رو زود خراب کنم! اما برام توان و محکم بودنش هم مهمه. اینکه چندتا سفر رفتم و هی این ور اون ور شد زود زوارش در نره!

3- یه بار که با پشتیبانی آنلاین دل صحبت کردم، بعد از اینکه احتیاجاتم رو گفتم ، xps m1530 رو معرفی کرد، نظر خودم هم رو اینه، خوشگله!! قبلا که 1.700 تا 1.800 بود اما یکی دو هفته پیش دیدم تو چندتا سایت زده 1.500، حالا نمی دونم اونا چینی هستن که ارزون تره؟ یا کلا ارزون شده؟

4- وقتی آکبند هستش از کجا بفهمم ماله کدوم کشوره؟ چینی نیست؟ ماله چه کشوری خوبه و آیا تو ایران میشه مال اون کشوری که بهتره پیدا کرد؟

5- بار اولمم هست که لپ تاپ میگیرم و تجربه ای ندارم،گارانتی مهمه؟ چقدر؟

6-از کجا بهتره بگیرم؟ بازار تهران؟ از شهرهای لب مرز که جنسا 300، 400 تومن ارزونتر بگیرم مشکلی پیش میاد؟ گارانتی اینا که ندارن نه؟ اصلا اونا اصلن یا تقلبی و چینی؟؟

آدم این کاره ندارم که باهاش برم خرید واسه همین از اینکه کلاه سرم بره یکم نگرانم!! (یکم بیشتر البته)

ببخشید که طولانی شد.
    ممنون میشم با شماره جوابمو بدین و راهنمایی کنید.

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام به همه دوستان

من قصد خرید نوت بوکی با صفحه نمایش 10 اینچی رو دارم (با بودجه حداکثر 500 هزار تومان ) خودم از lenovo ideapad s10 و

BENQ U101 خوشم اومده نظر شما چیه ؟ آیا گزینه های بهتری هم هست ؟

ممنون میشم راهنماییم کنید
    به نظر من سراغ بنكيو كه نرو اما s10 لنوو دستگاه سبك و جمع و جوريه ؛ البته اينا پردازنده دو هسته اي ندارن و براي صرفه جوبي در مصرف پردازنده هاي اتم استفاده ميكنن كه سرعت 1.6 و كش 512 كيلوبايت داره كه اگه با اين مشكل نداشته باشي دستگاه خوبيه ؛ هزينه يه درايو اكسترنال رو هم بايد بدي چون اينا DVD رايتر داخلي ندارن ...

3. این کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام

اول راجع هزینه ای که میتونم بپردازم اینکه بودجه ای که میخوام بذارم حداکثر 1.5 تومان هست.

حالا نیازهام:
    1- کار اصلیم برنامه نویسی هست، کارهای گرافیکی هم گاهی انجام میدم، قدرت برام مهمه که وقتی برنامه های یه خورده سنگین روش نصب شد اذیت نکنه و کند نشه

2- اهل بازی و این حرفا نیستم اما خوب همون طور که گفتم تو زمینه متحرک سازی و ماکرومدیا فلش یه کارایی میکنم بعضی وقتا

3- آدمی نیستم که وسایل رو زود خراب کنم! اما برام توان و محکم بودنش هم مهمه. اینکه چندتا سفر رفتم و هی این ور اون ور شد زود زوارش در نره!

3- یه بار که با پشتیبانی آنلاین دل صحبت کردم، بعد از اینکه احتیاجاتم رو گفتم ، xps m1530 رو معرفی کرد، نظر خودم هم رو اینه، خوشگله!! قبلا که 1.700 تا 1.800 بود اما یکی دو هفته پیش دیدم تو چندتا سایت زده 1.500، حالا نمی دونم اونا چینی هستن که ارزون تره؟ یا کلا ارزون شده؟

4- وقتی آکبند هستش از کجا بفهمم ماله کدوم کشوره؟ چینی نیست؟ ماله چه کشوری خوبه و آیا تو ایران میشه مال اون کشوری که بهتره پیدا کرد؟

6-از کجا بهتره بگیرم؟ بازار تهران؟ از شهرهای لب مرز که جنسا 300، 400 تومن ارزونتر بگیرم مشکلی پیش میاد؟ گارانتی اینا که ندارن نه؟ اصلا اونا اصلن یا تقلبی و چینی؟؟

آدم این کاره ندارم که باهاش برم خرید واسه همین از اینکه کلاه سرم بره یکم نگرانم!! (یکم بیشتر البته)

ببخشید که طولانی شد.
    خب :
    1- اگه براي كارهاي گرافيكي ميخواي و سرعت پردازش برات مهمه بايد دستگاهي بگيري كه حداقل 4 مگ كش باشه FSB 800 تا بتونه زير فشار پردازش كم نياره ... الان همين مدل 1530 سري جديد با باس 1066 و 6 مگ كش موجود هستن
    2- اين هم مثل بالايي !!
    3- دل از اين نظر خيالت راحت باشه اما خب ديگه اونقدر مثل Latitude ها محكم نيست ...
    4- ببين دوست عزيز ما قبلا هم زياد در اين باره حرف زديم و همه به اين نتيجه رسيدن كه قطعات اكثرا ساخت چين هستن و مثلا سوني آمريكا با قطعات ساخت چين تو آمريكا اسمبل ميشه و كيفيت ها زياد فرقي ندارن ( البته دل رو بيشتر مالزي و ايرلند و اخيرا هم لهستان ميسازن كه مالزي به عقيده من بهتر عمل ميكنه ) پس بهتره هزينه زيادي بابت ساخت كدوم كشوره نديد
    5-براي لپ تاپ بالاي 1 ميليون و 500 هزار تومن بله مهمه و بايد داشته باشه ...
    6- بهترين جا براي خريد در تهران مجتمع پاييتخت هست و اونقدر ارزش نداره بخواي از مرز با هزار صلوات بگيري آخرش هم سرت كلاه بره ؛ همين تهران بگير

به نظر من 1530 دستگاه خيلي خوب و محكمي هست ...
    البته نظرات فرق ميكنه با هم ...

5. این کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه roozbeh1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام

حالا نیازهام:

ببخشید که طولانی شد.
    xps 1530 مدل قوی است
    اما تازگی ها زیگورات مدل studio xps 1640 رو وارد ایران کرده از مانیتورش full HD هست هم کارت گرافیک Ati radeon 3670 رو داره و مموری گرافیکش 2 برایر 1530 است
    و در ضمن 1640 دارای fsb1066 است در حالی که 1530 ، fsb 800 است
    و هم اینکه 1640 تا 8 گیگ رم رو ساپورت میکنه و میشه بعدا ارتقاش داد
    در حالی که 1530 فقط تا 4 گیگ رم میخوره

پروفشنال _ermia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

خب :
    1- اگه براي كارهاي گرافيكي ميخواي و سرعت پردازش برات مهمه بايد دستگاهي بگيري كه حداقل 4 مگ كش باشه fsb 800 تا بتونه زير فشار پردازش كم نياره ... الان همين مدل 1530 سري جديد با باس 1066 و 6 مگ كش موجود هستن
    2- اين هم مثل بالايي !!
    3- دل از اين نظر خيالت راحت باشه اما خب ديگه اونقدر مثل latitude ها محكم نيست ...
    4- ببين دوست عزيز ما قبلا هم زياد در اين باره حرف زديم و همه به اين نتيجه رسيدن كه قطعات اكثرا ساخت چين هستن و مثلا سوني آمريكا با قطعات ساخت چين تو آمريكا اسمبل ميشه و كيفيت ها زياد فرقي ندارن ( البته دل رو بيشتر مالزي و ايرلند و اخيرا هم لهستان ميسازن كه مالزي به عقيده من بهتر عمل ميكنه ) پس بهتره هزينه زيادي بابت ساخت كدوم كشوره نديد
    5-براي لپ تاپ بالاي 1 ميليون و 500 هزار تومن بله مهمه و بايد داشته باشه ...
    6- بهترين جا براي خريد در تهران مجتمع پاييتخت هست و اونقدر ارزش نداره بخواي از مرز با هزار صلوات بگيري آخرش هم سرت كلاه بره ؛ همين تهران بگير

به نظر من 1530 دستگاه خيلي خوب و محكمي هست ...
    البته نظرات فرق ميكنه با هم ...
    قیمت میدونید چنده همین مدل جدیدی که گفتید؟
    یعنی همچیش بالا باشه، آخه من این دل های 1530 رو که بررسی می کردم دیدم بعضی مورداش با هم فرق داره،، اگه بخوام t9300، سی پی یو دو هسته ای، کش 6 مگ، باطری 9 سلولی و ... یعنی یک کانفیگ خوب باشه قیمت چقدر میشه؟ ( البته با گارانتی)

داره خودمونی میشه gizlly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام یه سوال داشتم
    کدام یک از این cpu ها بهتر میباشد؟
    t9300-2.5gh-6mb cache
    p8400-2.26gh-3mb cache

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

سلام یه سوال داشتم
    کدام یک از این cpu ها بهتر میباشد؟
    t9300-2.5gh-6mb cache
    p8400-2.26gh-3mb cache
    اولی سرعت و فرکانس و کش بیشتری داره ، به تبع پاور و انرژی بیشتری هم مصرف میکنه و باعث میشه عمر باتری کوتاه بشه اما سرعت پردازش در نرم افزارهای محاسباتی و رندرینگ بهتری داره ، باسش 800 هست و نسل قدیمی سنترینو سانتاروزا

دومی سرعت و فرکانس و کش کمتری داره ، به تبع قدرت اون پروسسور بالایی را در محاسبات و حالت Full load نداره، اما کم مصرف تره و همین باعث حفظ باتری میشه ، باسش 1066 هست و سرعت کلی سیستم به نحو چشمگیری بالاتره ، این توی بازی ها ، لودینگ ها و کپی ها و کار همزمان تاثیر زیادی داره و از نسل جدید و رو به گسترش سنترینو2 هست

پیشنهاد من : سری p8400 بهتر است ... چون می تونید بدون نیاز به صرفه جویی در مدیریت باتری ، قوی تر و سریعتر کار کنید. این دلیل محبوبیت سری سنترینو2 هست
    Last edited by REGISTERED USER; 08-03-2009 at 00:29.

10. 4 کاربر از REGISTERED USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه general_sorena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

خدايي اگر تازه كار باشيد مي تونيد 644 صفحه رو بخونيد؟ پس مجبور ميشيد سوالتون رو بپرسيد حتي اگر تكراري باشه اگر بود چون سرچ هم درست و حسابي كار نمي كنه!!
    اما اصل مطلب
    با حدود يك ميليون تا يك ميليون و صد بهترين پيشنهاد براي يك لپ تاپ 13 اينچ چيه؟ كار گرافيك هم در حد طراحي وب. من بين پيشنهاد سري u400 توشيبا مقرون به صرفه و البته بهتر ديدم تا نظر اساتيد چه باشد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام
    می خواستم بدونم که آیا بازی call of duty5 روی لپ تاپ dell xps m1330 نصب میشه.می خواستم فقط از نظر cpu بررسی بشه.
    مشخصات بازی اینه
    * CPU: AMD 64 3200+ / Intel Pentium 4 3.0GHz +
    * Memory: 512MB (XP) or 1GB (Vista)
    * HD Space: 8GB <
    * Graphics Card: Nvidia 6600GT/ATI Radeon 1600XT or higher (Shader 3.0 or better) with 256MB memory

ممنون میشم اگه جواب بدین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

سلام
    نظر شما رو درباره لپ تاپ
    hp dv4-1040
    می خواستم بدونم؟ اینکه آیا این مدل مشکل خاصی داشته یا نه؟
    و اینکه می شه روش لینوکس نصب کرد یا خیر؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •