تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 647 از 905 اولاول ... 147547597637643644645646647648649650651657697747 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,461 به 6,470 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام دوستان پراید 111 خریدم مشکل اصلی من اینه که سمت راننده گرما و باد داغی بعد از چند ساعت رانندگی ازش بیرون میزنه من زیاد مسائل فنی وارد نیستم مشکل چیه؟ انگار دریچه بخاری بازه یا چیز دیگه چون واقعا گرم میشه ممنون
    سوال دوم یرای کولر دور باد رو روی درجه دوم که میزنم کمپرسور از کار میوفته و دکمه ac خاموش میشه!!
    ولی دور یک کولر که باد کمی میزنه کمپرسور کار میکنه و باد میزنه و چراغ ac هم روشنه
    ممنون

پروفشنال AMHSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2015
    محل سكونت
    Khozestan

پيش فرض

سلام دوستان پراید 111 خریدم مشکل اصلی من اینه که سمت راننده گرما و باد داغی بعد از چند ساعت رانندگی ازش بیرون میزنه من زیاد مسائل فنی وارد نیستم مشکل چیه؟ انگار دریچه بخاری بازه یا چیز دیگه چون واقعا گرم میشه ممنون
    سلام دریچه گردش هوا رو طوری تنظیم کنید که هوا از بیرون نیاد تو، احتمالا اینطور مشکلتون برطرف شه. اگر داشبوردتون مثه تصویر زیره، فکر کنم اهمرم تنظیم گردش هوا اونی هست که زیر کلید تنظیم دور باد کولر قرار داره

3. 2 کاربر از AMHSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام به همه عزیزان
    ما هنوز با این لگنمون به نتیجه نرسیدیم
    ماشین سمند 84
    مشکل کمپرس کردن هوا. البته نه کمپرس بلکه هوا میگیره ماشین
    مثلا صبح که ماشین از دیشب خاموش بوده وقتی در رادیات باز میشه پیس شدیدی میکنه و وقتی در رادیات رو برنمیدارم و به جاش پیچ هواگیری موتور رو باز میکنم آب با شدت به بیرون می پاشه با اینکه ماشین یه شب تا صبح خاموش بوده
    کارایی که انجام دادم این بود که سر سیلندر کامل با سر سوپاپ و چیزای دیگش عوض شده بود و 1400 هزینه برام داشته
    به تعمیرکار که نشون میدم زیر بارش نمی ره و میگه شما حساسی و این چیزا عادیه!
    تنها چیزی که به ذهن ناشی بنده می رسید این بود که یه مهره مقاومت روی رادیات هست که اندازه شاید یه قطره و حتی خیلی کمتر ازش آب می رفت. یعنی آب هم که نه نم داشت و زیرش شوره و جای ضد یخ مونده بود
    اونو بردم دادم رادیات ساز برای باز کرد و سفت کرد یه شب گذشت صبح که پیچ هواگیری رو باز کردم یه پس خیلی کم ازش اومد ولی دیگه مثل قبل آب با شدت بیرون نزد.فکر کردم خدا رو شکر تموم شده مشکل ولی امروز صبح دیدم بازم توی شیلنگ رادیات هوا هست
    دیگه پیچ هواگیری رو باز نکردم و در رادیات رو باز کردم و عین قبل بازم یه پیس شدید کرد و هواش خالی شد. موقع بستن پیچ هوا گیری موتور یهو پیچ برید و مجبور شدیم که از یه پیچ معمولی 5 استفاده کردیم و جاش بستم. شب رفتم یه پیچ هواگیری موتور خریدم اومدم ببندم و یه خورده که سفت کردم بازم برید! مجبور شدم همون پیچ رو ببندم
    امروز صبح رفتم یه دونه خریدم و شب قراره ببندم
    به نظرتون این ماشین چه مرگشه؟ ممکنه ازون یه زره نشتی مهره مقاومت روی رادیات باشه؟ یعنی اون یه زره اینجوری میکنه این همه موتور هوا میکشه؟ آخه رادیات سازه میگفت این مقاوت ها فلزیه و شما می خوای توی یه رادیات که دورش پلاستیکی هست ببندی و فلز پلاستیک رو خراب میکنه اگه حتی یه بار هم که شده اون مهره رو اشتباه ببندی
    من یادم میاد که رادیات سازی که رادیات رو برای بست با این مهرهه مشکل داشت و چندین بار اشتباه بست و دوباره باز کرد و آخر سر به شکل ماس مالی درستش کرد و رفت!
    حالا میگفت اگه درست نشد بیار کلا اون قسمت پلاستیکی رادیاتت رو عوض کنم. رادیاتم یه ماه نیست که بستم! به نظرتون ارزش داره ببرم عوض کنم؟ بعد یه چیزی اونم اینکه دیگه حس میکنم از مهره آب نمی یاد شایدم باید باهاش مسافرت برم تا بهش فشار بیاد و نشت کنه.
    واقعا گیجم و این وسط گیر کردم بین تعمیرکارهای ناشی! از طرفی هم میگم ببرم بدم یه تعمیرکار دیگه برام سرسیلندر باز کنه بازم باید کلی پول بدم واسه باز کردنش

پروفشنال AMHSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2015
    محل سكونت
    Khozestan

پيش فرض

سلام به همه عزیزان
    ما هنوز با این لگنمون به نتیجه نرسیدیم
    ماشین سمند 84
    مشکل کمپرس کردن هوا. البته نه کمپرس بلکه هوا میگیره ماشین
    مثلا صبح که ماشین از دیشب خاموش بوده وقتی در رادیات باز میشه پیس شدیدی میکنه و وقتی در رادیات رو برنمیدارم و به جاش پیچ هواگیری موتور رو باز میکنم آب با شدت به بیرون می پاشه با اینکه ماشین یه شب تا صبح خاموش بوده
    کارایی که انجام دادم این بود که سر سیلندر کامل با سر سوپاپ و چیزای دیگش عوض شده بود و 1400 هزینه برام داشته
    به تعمیرکار که نشون میدم زیر بارش نمی ره و میگه شما حساسی و این چیزا عادیه!
    تنها چیزی که به ذهن ناشی بنده می رسید این بود که یه مهره مقاومت روی رادیات هست که اندازه شاید یه قطره و حتی خیلی کمتر ازش آب می رفت. یعنی آب هم که نه نم داشت و زیرش شوره و جای ضد یخ مونده بود
    اونو بردم دادم رادیات ساز برای باز کرد و سفت کرد یه شب گذشت صبح که پیچ هواگیری رو باز کردم یه پس خیلی کم ازش اومد ولی دیگه مثل قبل آب با شدت بیرون نزد.فکر کردم خدا رو شکر تموم شده مشکل ولی امروز صبح دیدم بازم توی شیلنگ رادیات هوا هست
    دیگه پیچ هواگیری رو باز نکردم و در رادیات رو باز کردم و عین قبل بازم یه پیس شدید کرد و هواش خالی شد. موقع بستن پیچ هوا گیری موتور یهو پیچ برید و مجبور شدیم که از یه پیچ معمولی 5 استفاده کردیم و جاش بستم. شب رفتم یه پیچ هواگیری موتور خریدم اومدم ببندم و یه خورده که سفت کردم بازم برید! مجبور شدم همون پیچ رو ببندم
    امروز صبح رفتم یه دونه خریدم و شب قراره ببندم
    به نظرتون این ماشین چه مرگشه؟ ممکنه ازون یه زره نشتی مهره مقاومت روی رادیات باشه؟ یعنی اون یه زره اینجوری میکنه این همه موتور هوا میکشه؟ آخه رادیات سازه میگفت این مقاوت ها فلزیه و شما می خوای توی یه رادیات که دورش پلاستیکی هست ببندی و فلز پلاستیک رو خراب میکنه اگه حتی یه بار هم که شده اون مهره رو اشتباه ببندی
    من یادم میاد که رادیات سازی که رادیات رو برای بست با این مهرهه مشکل داشت و چندین بار اشتباه بست و دوباره باز کرد و آخر سر به شکل ماس مالی درستش کرد و رفت!
    حالا میگفت اگه درست نشد بیار کلا اون قسمت پلاستیکی رادیاتت رو عوض کنم. رادیاتم یه ماه نیست که بستم! به نظرتون ارزش داره ببرم عوض کنم؟ بعد یه چیزی اونم اینکه دیگه حس میکنم از مهره آب نمی یاد شایدم باید باهاش مسافرت برم تا بهش فشار بیاد و نشت کنه.
    واقعا گیجم و این وسط گیر کردم بین تعمیرکارهای ناشی! از طرفی هم میگم ببرم بدم یه تعمیرکار دیگه برام سرسیلندر باز کنه بازم باید کلی پول بدم واسه باز کردنش
    برای اینکه مطمین شید از واشر سرسیلندر هست یا خیر اینکار رو انجام بدید
    وقتی موتور سرد هست درب رادیاتور رو باز کنید، اگه اب کم کرده بش اضافه کنید، و بعد استارت بزنید و به اب نگاه کنید، اگر آب با فشار از رادیادتور پخش بشه بیرون یا حباب تشکیل شه احتمالا واشر سرسیلندر سوزونده
    Last edited by AMHSIN; 02-06-2015 at 13:29.

6. 2 کاربر از AMHSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

برای اینکه مطمین شید از واشر سرسیلندر هست یا خیر اینکار رو انجام بدید
    وقتی موتور سرد هست درب رادیاتور رو باز کنید، اگه اب کم کرده بش اضافه کنید، و بعد استارت بزنید و به اب نگاه کنید، اگر آب با فشار از رادیادتور پخش بشه بیرون یا حباب تشکیل شه احتمالا واشر سرسیلندر سوزونده
    بعیده به این راحتی ها واشر بسوزونه آخه یه ماه بزوره که من سر سیلندر و واشر و باقی چیزاش رو عوض کردم و یه چند ماهی زمان می بره تا بسوزونه
    من میخوام بدونم این هوایی که میاد داخل رادیات از چیه؟ این تعمیرکاره که میگه هیچی نیست. شما حساسی این هوای صبح هم طبیعیه!؟!؟ عین روز روشنه که نمیخواد دست بزنه و باز کنه
    البته این دست به موتور نزده. ممکنه از موتور باشه؟ این فقط واشر و سر سیلند و سر سوپاپ اینا رو عوض کرده
    یه چیزی که من خودم میگم شاید ازون باشه اینه که این میگفت دو تا پیچ سیلندر هات بریده بوده و من بردم تراشکاری که پیچ ها رو در بیاره
    ممکنه تراشکار زده باشه سیلندر رو سوزاخ کرده باشه و بخاطر همین هست که هوا میگیره؟
    این ماشین من کمپرس کرد که بعد واشر سوزوند و سر سیلندر عوض کردم. نه جوش آورد و نه هیچ نشانه دیگه ای فقط کمپرس کرد و قبلش زد رادیات ترکوند. من همه ترسم اینه که این تعمیر کار نفهمیده از کجا ماشین کمپرس کرده و بعد فقط قطعات رو عوض کرده و ماشین داره بازم کمپرس میکنه! و من باید دوباره هزینه ندونم کاری های اینا رو بدم
    لامصب آشنا هم هست نمی شه بری خرش رو بگیری و هی باید با نرمی باهاش صحبت کنی!
    Last edited by mhroozbeh; 02-06-2015 at 15:51.

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

بعیده به این راحتی ها واشر بسوزونه آخه یه ماه بزوره که من سر سیلندر و واشر و باقی چیزاش رو عوض کردم و یه چند ماهی زمان می بره تا بسوزونهمن میخوام بدونم این هوایی که میاد داخل رادیات از چیه؟ این تعمیرکاره که میگه هیچی نیست. شما حساسی این هوای صبح هم طبیعیه!؟!؟ عین روز روشنه که نمیخواد دست بزنه و باز کنه البته این دست به موتور نزده. ممکنه از موتور باشه؟ این فقط واشر و سر سیلند و سر سوپاپ اینا رو عوض کرده یه چیزی که من خودم میگم شاید ازون باشه اینه که این میگفت دو تا پیچ سیلندر هات بریده بوده و من بردم تراشکاری که پیچ ها رو در بیارهممکنه تراشکار زده باشه سیلندر رو سوزاخ کرده باشه و بخاطر همین هست که هوا میگیره؟این ماشین من کمپرس کرد که بعد واشر سوزوند و سر سیلندر عوض کردم. نه جوش آورد و نه هیچ نشانه دیگه ای فقط کمپرس کرد و قبلش زد رادیات ترکوند. من همه ترسم اینه که این تعمیر کار نفهمیده از کجا ماشین کمپرس کرده و بعد فقط قطعات رو عوض کرده و ماشین داره بازم کمپرس میکنه! و من باید دوباره هزینه ندونم کاری های اینا رو بدملامصب آشنا هم هست نمی شه بری خرش رو بگیری و هی باید با نرمی باهاش صحبت کنی!
    سلام
    وقتی به هر علت سرسیلندر باز بشه , مهمترین چیز اینه که بفهمیم علت مشکل چی بوده و برطرفش کنیم تا دوباره پیش نیاد
    شما به علت کمپرس بازش کردین
    علت پیدا شد ؟
    برطرف شد ؟
    مشکلها معمولاً اینهاست :
    خرابی واشر سرسیلندر , ترک داشتن سرسیلندر یا بدنه ی موتور در نزدیک یک سیلندر , تاب داشتن سرسیلندر , تمیز نکردن جای سرسیلندر جدید , درست و اصولی محکم نکردن پیچهای سرسیلندر با آچار درجه و به اندازه کافی و طبق ترییبِ معین , شکستگی یک رینگ , گشاد بودن سیلندرها و نازگی رینگها و کوچک شدنِ پیستونها بر اثر استهلاک و فرسودگی و یا کار کردن زیاد با روغن کهنه یا بنجل و یا بیگاری کشیدن از موتور در مسابقه و ویراژ و غیره
    اگر علت برطرف نشده باشه و یا درست برطرف نشده باشه یا مکانیک کلاهبردار باشه و از قطعات کهنه یا بنجل استفاده کرده باشه بعدش همون آشه و همون کاسه
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 02-06-2015 at 16:28.

9. 3 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

من میخوام بدونم این هوایی که میاد داخل رادیات از چیه؟ !
    یه تست بهتون میگم انجام بدین تا بفهمین اون حبابها از کجا میاد :
    شمع و فیش انژکتور سیلندر یک رو بردارید و موتور رو روشن کنین
    حالا پیستونِ سیلندر یک نه سوخت داره نه برق و نه انفجار و نه کمپرس یعنی فقط الکی بالا پائین میشه
    آیا باز هم حباب تولید میشه ؟
    اگر بله , شمع و فیش سیلندر یک رو نصب کنین و با سیلندر 2 همین کار رو انجام بدین
    به همین ترتیب تا سیلندر آخر (به نوبت و تک تک ) تا معلوم بشه کدوم پیستون کمپرس میفرسته تو سیستم خنک کننده
    در هر حال باید سرسیلندر دوباره باز بشه اما حسن این آزمایش اینه که وقتی که سرسیلندر رو باز میکنین , دیگه میدونین اطراف کدوم سیلندر دنبال علت مشکل بگردین
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 02-06-2015 at 16:38.

11. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام
    وقتی به هر علت سرسیلندر باز بشه , مهمترین چیز اینه که بفهمیم علت مشکل چی بوده و برطرفش کنیم تا دوباره پیش نیاد
    شما به علت کمپرس بازش کردین
    علت پیدا شد ؟
    برطرف شد ؟
    مشکلها معمولاً اینهاست :
    خرابی واشر سرسیلندر , ترک داشتن سرسیلندر یا بدنه ی موتور در نزدیک یک سیلندر , تاب داشتن سرسیلندر , تمیز نکردن جای سرسیلندر جدید , درست و اصولی محکم نکردن پیچهای سرسیلندر با آچار درجه و به اندازه کافی و طبق ترییبِ معین , شکستگی یک رینگ , گشاد بودن سیلندرها و نازگی رینگها و کوچک شدنِ پیستونها بر اثر استهلاک و فرسودگی و یا کار کردن زیاد با روغن کهنه یا بنجل و یا بیگاری کشیدن از موتور در مسابقه و ویراژ و غیره
    اگر علت برطرف نشده باشه و یا درست برطرف نشده باشه یا مکانیک کلاهبردار باشه و از قطعات کهنه یا بنجل استفاده کرده باشه بعدش همون آشه و همون کاسه
    ایشون به من گفت که مشکل از همون پیچ های سر سیلندر بوده که به جای اینکه بعد از اینکه بریده بشن و تعمیرکار قبلی پیچ ها رو تعویض کنه گرفته با رزمه پیچ ها رو به هر زوری بوده بسته/ البته ایشون خبر نداشت که قبلش من واتر پمپ هم عوض کرده بودم و مدت ها شاید ازین ماشین آب می رفته و طرف توجه نمی کرده/ من دو ماه و نیم هست که ماشین رو خریدم منظورم صاحب قبلیه/ در کل ایشون نظرش روی بستن اون پیچ ها و استفاده از واشر نامرغوب بوده و میگفت به این خاطر هست که واشر سوزونده و به دلیل اینکه سه بار تا بحال سرسلندر تعمیر شده به ما گفت که باید سرسیلندر رو کلا عوض کنی

یه تست بهتون میگم انجام بدین تا بفهمین اون حبابها از کجا میاد :
    شمع و فیش انژکتور سیلندر یک رو بردارید و موتور رو روشن کنین
    حالا سیلندر یک نه سوخت داره نه برق و نه انفجار و نه کمپرس یعنی فقط الکی بالا پائین میشه
    آیا باز هم حباب تولید میشه ؟
    اگر بله , شمع و فیش سیلندر یک رو نصب کنین و با سیلندر 2 همین کار رو انجام بدین
    به همین ترتیب تا سیلندر آخر (به نوبت و تک تک ) تا معلوم بشه کدوم پیستون کمپرس میفرسته تو سیستم خنک کننده
    در هر حال باید سرسیلندر دوباره باز بشه اما حسن این آزمایش اینه که وقتی که سرسیلندر رو باز میکنین , دیگه میدونین اطراف کدوم سیلندر دنبال علت مشکل بگردین
    قبل ازین تست به نظرت اگه کلا در رادیات رو باز بزارم ماشین رو روشن کنم و اگه حباب بالا نیومد از رادیات یعنی اصلا ماشین هوا نمی گیره؟ چون من این تست رو انجام ندادم. میخواستم بدونم با این تست میشه فهمید که هوا میگیره و مطمئن شد؟ اگر حباب نزد چکارش کنم؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوستان مشکل اصلی ماشین من اینه که صبح که ماشین سرده میام دست به شلنگ رادیات میزنم سفته و بعد که در رادیات رو باز میکنم یه صدای پیس شدید میاد. اینکه در رادیات رو باز کنی و ماشین رو روشن کنی و حباب بزنه رو من اصلا تست نکردم که الان بگم ولی مشکل اصلی اینه که گفتم. بخاطر این گفتم که یادآوری بشه و فراموش نشه
    بعد اون نشتی مهره مقاومت رادیات هیچ تاثیری نداره توی این هوا گرفتن موتور؟ نبرم اون قسمت بغلی پلاستیکی رادیات رو برام عوض کنه که کامل نشتیش گرفته بشه؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

دوستان مشکل اصلی ماشین من اینه که صبح که ماشین سرده میام دست به شلنگ رادیات میزنم سفته و بعد که در رادیات رو باز میکنم یه صدای پیس شدید میاد. اینکه در رادیات رو باز کنی و ماشین رو روشن کنی و حباب بزنه رو من اصلا تست نکردم که الان بگم ولی مشکل اصلی اینه که گفتم. بخاطر این گفتم که یادآوری بشه و فراموش نشهبعد اون نشتی مهره مقاومت رادیات هیچ تاثیری نداره توی این هوا گرفتن موتور؟ نبرم اون قسمت بغلی پلاستیکی رادیات رو برام عوض کنه که کامل نشتیش گرفته بشه؟
    با موتور کاملاً سرد تا سطح min آب فیلتر شده بریزید توی منبع انبساط
    اگر بعد از مدتی رانندگی و سپس خاموش کردن موتور و سرد شدنِ کامل موتور باز هم فشار آب توی مخزن زیاده یا آب خیلی بالا اومده پس کمپرس یک پیستون رخنه میکنه توی سیستم خنک کننده

15. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •