تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 647 از 691 اولاول ... 147547597637643644645646647648649650651657 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,461 به 6,470 از 6901

نام تاپيک: The Sims 3 ( راهنمای آپدیت کردن بازی در پست اول)

پروفشنال iilliya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    یه جایی زیره آسمونه خدا ! !!

پيش فرض

خیلی ممنون

چه جالب .... روی کدوم پک ؟ والا سیمه من با کامپیوترش میره توی نت و پروفایلش رو چک میکنه !

iiliya جان چند وقته داری بازی میکنی ؟

والا نمیدونم من تا پتز رو نصب کردم بعد یکی از دوستام برام دنلود کرد الان جز پک کیتی و بازی مدیوال همش رو دارم دی:

این رو نمیدونم مال کدوم ورژنه

دیشب رفته بودم دانشگاه یه دستگاه کنار دانشگاه بود یکی میشه بگه این چیه ؟ یه سری چیز شبیه دارو تو کیف سیم من پیدا شده خودمو کشتم مخ یه پری رو بزنم لحظه آخر که موفق شدم تایم سیم تموم شد برگشت خونه

زنگ زدم دعوتش کردم خونه طرف رو 5روزم مرخصی از کارم گرفتم بعد که اومد کپ دیونه ها هی دور خونه و اینور انور خونه میتابید اسب بیچاره سکته زده بود مود ترس براش اومده بود دی:

هر کاری هم کردم نیومد تو خونه

راستی یه بابایی اومد دمه خونه یه چیزی گزاشت رو میز دم در خونم بعد سیم هام یه کیف نقاشی کشیدن رو دیوار و یه بلند گو برایه تظاهرات پیدا کردن !!!!

بعد یه چیز دیگم هست جدید رو سر سیم هام که میرم 3 تا شکل سر میاد اسماشون یادم نیست رابل یه همچین چیزی انگار هر کدوم 10 لول داره چیه این ها ؟؟

هه عجب خونه ای راستی بعد یه سوال این پری ها چجوری اینجا جا میشن ؟؟؟

من هم والا سیمز 2 بازی کردم بعد اومدم 3 بازی کردم اولین پستم هم تویه این تاپیک

13-08-2009,
    01:42 بوده دی: چطور ؟

راستی یه یه زوم قوی هم پیدا کرده این گوشی ها دوربینش که نگو

2. 3 کاربر از iilliya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت

پيش فرض

سلام کسی کرک سیمز 3 سیزن رو برای ورزن 1.42.130 داره؟
    ممنون میشم کمکم کنید
    گزاشتم تو پروفایلت

4. این کاربر از iilliya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز camry's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

: دی هیچ کدوم از اینا برای من پیش نیومده ... فکر کنم بیشترش ماله پکه سوپرنچرال باشه . خوش بگذره

6. 2 کاربر از camry بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال رضا جنگنده's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Skyrim

پيش فرض

والا نمیدونم من تا پتز رو نصب کردم بعد یکی از دوستام برام دنلود کرد الان جز پک کیتی و بازی مدیوال همش رو دارم دی:

این رو نمیدونم مال کدوم ورژنه

دیشب رفته بودم دانشگاه یه دستگاه کنار دانشگاه بود یکی میشه بگه این چیه ؟ یه سری چیز شبیه دارو تو کیف سیم من پیدا شده خودمو کشتم مخ یه پری رو بزنم لحظه آخر که موفق شدم تایم سیم تموم شد برگشت خونه

زنگ زدم دعوتش کردم خونه طرف رو 5روزم مرخصی از کارم گرفتم بعد که اومد کپ دیونه ها هی دور خونه و اینور انور خونه میتابید اسب بیچاره سکته زده بود مود ترس براش اومده بود دی:

هر کاری هم کردم نیومد تو خونه

راستی یه بابایی اومد دمه خونه یه چیزی گزاشت رو میز دم در خونم بعد سیم هام یه کیف نقاشی کشیدن رو دیوار و یه بلند گو برایه تظاهرات پیدا کردن !!!!

بعد یه چیز دیگم هست جدید رو سر سیم هام که میرم 3 تا شکل سر میاد اسماشون یادم نیست رابل یه همچین چیزی انگار هر کدوم 10 لول داره چیه این ها ؟؟

هه عجب خونه ای راستی بعد یه سوال این پری ها چجوری اینجا جا میشن ؟؟؟

من هم والا سیمز 2 بازی کردم بعد اومدم 3 بازی کردم اولین پستم هم تویه این تاپیک

13-08-2009,
    01:42 بوده دی: چطور ؟

راستی یه یه زوم قوی هم پیدا کرده این گوشی ها دوربینش که نگو
    اون پری ها کوچیک می شن بعد می رن اون تو.یعنی یه جورایی تبدیل به یه نور دایره ای کوچیک رنگی می شن.
    حتی من یه باز دیدم دو تا پری تبدیل به نور شدن و دور هم می چرخیدن.اگه درس یادم باشه یه جور خاصی هم می خندیدن.مثل خنده ای که سیم ها تو woohoo می کنن.
    : دی هیچ کدوم از اینا برای من پیش نیومده ... فکر کنم بیشترش ماله پکه سوپرنچرال باشه . خوش بگذره
    اون گوشی مال بعد از سوپرنچراله.چون من تا سوپرنچرال همه رو دارم ولی فقط یه تبلت دیدم که اونم نخریدمش.دارم پولامو جمع می کنم یه خونه بخرم.
    یه چیز جالب:
    تو یه سایت ماشین دانلود کردم بعد که بازی اضافه شد رفتم ببینم پولم می رسه بخرمش یا نه.نزدیک بود سکته کنم قیمتش بو 2000000 سیلمون!!!!!!!!!!!!! من نمیدونم کسی که اینو ساخته با خودش چی فک کرده.با رمز هم نمی شه به این راحتیا خریدش چه برسه به بدون رمز.

8. 2 کاربر از رضا جنگنده بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

سلام به بچه های سیمز باز . میگم این بازی تمام پک هاش اومده ؟
    اگه اومده نسخه complete collection اش چی ؟
    من یه زمانی این بازی رو تا late night گرفتم و بازی میکردم و بعد یه مدتی هم بازیش رو پاک کردم و کلا دیگه بازیش رو ندارم . خواستم ببینم اگه همه پک های اضافه اومده برم دوباره کاملشو بخرم .

10. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال رضا جنگنده's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Skyrim

پيش فرض

سلام به بچه های سیمز باز . میگم این بازی تمام پک هاش اومده ؟
    اگه اومده نسخه complete collection اش چی ؟
    من یه زمانی این بازی رو تا late night گرفتم و بازی میکردم و بعد یه مدتی هم بازیش رو پاک کردم و کلا دیگه بازیش رو ندارم . خواستم ببینم اگه همه پک های اضافه اومده برم دوباره کاملشو بخرم .
    نه همش نیومده.
    3 تا دیگه مونده بیاد.
    اینا:
    Island Paradise و Time Travel و Movie-themed
    ----
    راستی تو پست قبلیم یادم رفت ایام تاسف بار شروع دوباره مدارس رو تسلیت عرض کنم

12. 5 کاربر از رضا جنگنده بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ye adam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

بازی رو همون سالی که اومد خریدم ولی نصب نکردم :| الان نصب کردم + پک لیت نایت
    اپدیت هم نتونستم بکنم :| پست اول رو مو به مو رفتم ولی تغییری ندیدم :|
    البته تو sku برا من 2 بود از اول :|
    اخرم زبانمو فرانسوی کرد :| زبانشو درست کردم ولی هر کاری میکنم نمیتونم پکشو نصب کنم
    چ جوری به 1.0.631 ببرم و چه جوری بیشتر اپدیتش کنم :|
    این ارور وقتی میخوام پک رو نصب کنم:

این ارور وقتی میخوام اپدیت های تو خود پک رو نصب کنم:

الله وکیلی نزدیک 400 صفحه رو مو به مو خوندم :| ج نگرفتم
    یکی ج نهایی بده
    Last edited by ye adam; 05-04-2013 at 19:09. دليل: سایت بد اپلود :|

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت

پيش فرض

بازی رو همون سالی که اومد خریدم ولی نصب نکردم :| الان نصب کردم + پک لیت نایت
    اپدیت هم نتونستم بکنم :| پست اول رو مو به مو رفتم ولی تغییری ندیدم :|
    البته تو sku برا من 2 بود از اول :|
    اخرم زبانمو فرانسوی کرد :| زبانشو درست کردم ولی هر کاری میکنم نمیتونم پکشو نصب کنم
    چ جوری به 1.0.631 ببرم و چه جوری بیشتر اپدیتش کنم :|
    این ارور وقتی میخوام پک رو نصب کنم:

این ارور وقتی میخوام اپدیت های تو خود پک رو نصب کنم:

الله وکیلی نزدیک 400 صفحه رو مو به مو خوندم :| ج نگرفتم
    یکی ج نهایی بده

سیمز 3 رو پیدا نمیکنه اگه اشتباه نکنم یه بار منم به همچین چیزی خوردم فکم باید ورژن سیمزت رو ببری بالا اگه اونجور که مگی خانوم گفته بود و من درست یادم باشه !

البته ممکنه اون یسمز 3 که خریدی درست نباشه

15. 2 کاربر از iilliya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت

پيش فرض

اون پری ها کوچیک می شن بعد می رن اون تو.یعنی یه جورایی تبدیل به یه نور دایره ای کوچیک رنگی می شن.
    حتی من یه باز دیدم دو تا پری تبدیل به نور شدن و دور هم می چرخیدن.اگه درس یادم باشه یه جور خاصی هم می خندیدن.مثل خنده ای که سیم ها تو woohoo می کنن.

اون گوشی مال بعد از سوپرنچراله.چون من تا سوپرنچرال همه رو دارم ولی فقط یه تبلت دیدم که اونم نخریدمش.دارم پولامو جمع می کنم یه خونه بخرم.
    یه چیز جالب:
    تو یه سایت ماشین دانلود کردم بعد که بازی اضافه شد رفتم ببینم پولم می رسه بخرمش یا نه.نزدیک بود سکته کنم قیمتش بو 2000000 سیلمون!!!!!!!!!!!!! من نمیدونم کسی که اینو ساخته با خودش چی فک کرده.با رمز هم نمی شه به این راحتیا خریدش چه برسه به بدون رمز.

چه خبره مگه بوگاتی ویرونه !!!!

بعله یه سوال الان یه پری با آدم برن گل هم چی از توشون در میات ؟؟؟؟

این گوشی رو نخریدم خودش اپدیت شد !!

بعد معلوم نشد این 3 تا گروه اجتماعی که این سیم من داره چیه ؟

یکیش رو با خراب کاری بدست میاره الان لول 7 رو گرفتم هر جا میرم یه نقاشی کف زمین میکشم دی:

یکی دیگش هم فکر کنم مال کار هایه اجماعی هست موقعی که میشینه مینویسه لول آپ میشه

تو شهری که مال پتز هست یه جا هست معجون میسازه (البته معجون جادوگری بید) بعد چرا هر آدمی میتونه بره اونجا معجون درست کنه ؟
    رفته بودم اونجا یه بوته هست میوه جادویی داره سیمزم 2 بار خورد مورد !!!!

راستی سیمز من یه باگ پیدا کرده شغلش شکارچی روح بید بعد گاهی بالایه مودش میزنه بره کمک کنه به تحقیقات بعد میره تو اداره پلیس وسط کار میاد بیرون شروع میکنه هی صدایه که مثلا یه چیزی خراب میشه برق میگیردش پشت سر هم این صدا رو هی پخش میکنه با سیو هم درست نشد خاموش روشن درست نشد موندم چشه روانیم کرد

17. 3 کاربر از iilliya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ye adam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سیمز 3 رو پیدا نمیکنه اگه اشتباه نکنم یه بار منم به همچین چیزی خوردم فکم باید ورژن سیمزت رو ببری بالا اگه اونجور که مگی خانوم گفته بود و من درست یادم باشه !

البته ممکنه اون یسمز 3 که خریدی درست نباشه
    ورژن سیمز رو چ جوری ببرم بالا :| غیر از پست اول :|
    سیمزم که از جای معتبر گرفتم و مطمئنم مشکلی نداره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •