تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 647 از 1081 اولاول ... 147547597637643644645646647648649650651657697747 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,461 به 6,470 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

پروفشنال fmps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

شما نفرموديد از كدام نسخه و محصول كاسپر استفاده ميكنيد.توجه داشته باشيد كه كاسپر در تنظيمات خودش در بخش Update داراي گزينه اي ميباشه كه ميتونه بصورت اتوماتيك بعد از هر بار آپديت يك كپي از آپديت را در مسيري كه شما تعيين كرده ايد براتون بسازه.هميشه از اين امكان كاسپر استفاده كنيد تا اينكه بخواهيد از روش كپي كردن فايلهاي اپديت استفاده كنيد چرا كه در اين صورت ممكنه به ساختار كاسپر آسيب برسه.
    انترنت سکیوریتی 2010 هست مال من
    توی آپدیت تو کدوم قسمت هست اون گزینه؟
    لطفا در مورد کپی گرفتن از اونا راهنمایی کنید

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

انترنت سکیوریتی 2010 هست مال من
    توی آپدیت تو کدوم قسمت هست اون گزینه؟
    لطفا در مورد کپی گرفتن از اونا راهنمایی کنید
    دوست عزيز مطابق شكل زير عمل كنيد.در يك درايو غير ار درايوي كه ويندوز را در آن نصب كرده ايد يك فولدر درست كنيد و با استفاده از دكمه Browse مسير فولدر را مشخص كنيد و تمام پنجره ها را Apply و Ok كنيد تا تغييرات ذخيره شوند:

3. 2 کاربر از hamilton بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز kases's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان من skin کاسپر رو دانلود کردم نمیدونم چی جور یباید ازش استفاده کرد میشه راهنمایی کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamid_Y2K's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    عجب شانسی داریم ما KIS 2010 9.0.0.736 With Patch رو دانلود کرده بودم دیتا بیسش مال نزدیک دو ماه پیشه نوشته Databases are Obsolete چند روز پیش ها که به اون سایت که جناب همیلتون چند پست قبل ذکر کردن رفتم نوشته بود بزودی آپدیت ها را قرار می دن که مثل اینکه چند وقتیه که قرار دادن .
    ما هم که درد به در دنبال آپدیتاش بودیم رفتیم تو سایت خودش ببینیم چی گیرمون میاد
    یه برنامه از تو سایت کسپرسکی دانلود کردم مثل اینکه آپدیتا رو دانلود میکنه می خواستم ببینم درست کار میکنه یا نه یه عکس ازش قرار میدم.

تو شکل 1 Updater.bat رو که می زنم یه صفح سیاه باز میشه به اینترنت که وصل میشم( از نوع دایال آپ) شروع به دانلود می کنه
    که تو شکل 2 در پوشه Temp بعد temporaryFolder تو پوشه Bases نزیک ده مگابایت دانلود شده است.
    1: آیا این روش برای دانلود آپدیت های کسپر خوب هست یا نه؟ چون تا ده مگابایت دانلود شده حیفیم میاد از راه حل دوم برم.
    2:اگه نه که از همون لینک بالا که تازه آپدیت هاش رو قرار داده دانلود کنم؟
    3: این skin رو از کجا میشه دانلود کرد؟
    ممنون
    Last edited by hamid_Y2K; 07-01-2010 at 16:09.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    ميخواستم ببينيم مسير فايلهاي اپديت kis 2010 در ويندوز هفت کجاست؟؟؟؟؟
    که هر وقت خواستيم ويندوز عوض کنيم ديگه 2 ساعت از توي اينترنت اپديتش نکنيم با ريختن فايلهي اپديت انتي ويروس اپديت بشه
    ممنون

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان من skin کاسپر رو دانلود کردم نمیدونم چی جور یباید ازش استفاده کرد میشه راهنمایی کنید
    settings رو بزن و در قسمت appearance گزینه use alternative skin رو تیک دار کرده،آدرس پوشه اسکین رو بهش بده و ok کن.

پروفشنال fmps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

دوست عزيز مطابق شكل زير عمل كنيد.در يك درايو غير ار درايوي كه ويندوز را در آن نصب كرده ايد يك فولدر درست كنيد و با استفاده از دكمه Browse مسير فولدر را مشخص كنيد و تمام پنجره ها را Apply و Ok كنيد تا تغييرات ذخيره شوند:

خوب ولی از این به بعد هر چی آپدیت کنه یه اونجا میزنه ولی قبلی که نیست
    اونارو چیکار کنم؟

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

خوب ولی از این به بعد هر چی آپدیت کنه یه اونجا میزنه ولی قبلی که نیست
    اونارو چیکار کنم؟
    چرا در اولین آپدیت بعد از فعال کردن اون گزینه،آپدیت های قبلی رو هم ذخیره میکنه.

10. این کاربر از omid-p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوستان من قصد خرید کسپرسکی 2010 اینترنت سکیوریتی اورجینال رو دارم . ولی یه مشکلی اینجا هست ! من میخواستم 2 یوزر بگیرم که هم روی لپ تاپم نصب کنم و هم روی پی سی . ولی پی س من32 بیت هست و لپ تاپ 64 بیت . حالا اگه کسپرسکی بگیرم روی 32 و 64 بیت نصب میشه یا نسخه های 32 بیت و 64 بیت متفاوت هستند ؟

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

دوستان من قصد خرید کسپرسکی 2010 اینترنت سکیوریتی اورجینال رو دارم . ولی یه مشکلی اینجا هست ! من میخواستم 2 یوزر بگیرم که هم روی لپ تاپم نصب کنم و هم روی پی سی . ولی پی س من32 بیت هست و لپ تاپ 64 بیت . حالا اگه کسپرسکی بگیرم روی 32 و 64 بیت نصب میشه یا نسخه های 32 بیت و 64 بیت متفاوت هستند ؟
    شما ميتونيد از نمايندگيهاي فروش محصولات كاسپر در ايران سوال كنيد.آنها دقيق شما را راهنمايي خواهند كرد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •