سلام
کامپوننتی که معرفی کردی مال سال 2008 هست. کامپ خوبه. قیمتش با توجه به اینکه دیگه تولید نمیشه. کمی گرون هست. آکبندش 160 بود اگر اشتباه نکنم.ولی اگر واقعا تمیز باشه و جعبه هم داشته باشه می ارزه.
سلام
کامپوننتی که معرفی کردی مال سال 2008 هست. کامپ خوبه. قیمتش با توجه به اینکه دیگه تولید نمیشه. کمی گرون هست. آکبندش 160 بود اگر اشتباه نکنم.ولی اگر واقعا تمیز باشه و جعبه هم داشته باشه می ارزه.
اقا من گیج شدم که چی بخرم واسه سیستمه ماشین !
من الان از سیستم قبلیم که اقا دزده ترتیبه نصفش و داد و نوش جونش 1 جفت باند 6902 دارم با یه امپ کنوود 5203 !
الان من یه ال نود دارم و حدود 600 تومن پول . واسه هد یونیت نظرم روی 8016 هستش پس با این اوصاف 300 دیگه باقی میمونه !! و از اونجایی که من روی ماشین قبلیم یه ساب باکس داشتم و باهاشم حال نکردم نظرم برگشته و الان دوس دارم صدای صاف و تمیز و تجریه کنم . اونایی که اهل فنن بیان منو راهنمایی کنن که من دیگه کچل شدم از بس به این ور اون ور سرک کشیدم ! اصلا این چیزایی که از ماشین قبلیه مونده بدردم میخوره ! در ضمن کل سیم کشیه سیستم قبلیه رو هم دارم !؟ بگید من چیکار کنم !؟
ممنون
اق بیژن
سلام
با این وضعیت اگه بیس نمیخای
یه جفت کامپانت خوب بگیر با یه هدیونیت خوب حالا چرا 8016 یه مدل کنوود قدیمیتر از 8016 داره مدلش8009 که عالیه بگرد اونو بگیر من یکی از دوستام داره خیلی سرتره نسبت به 8016 کامپانت میتونی هرتز بگیری جی بی ال بگیری دیجیتال دیزایت هم میتونی بگیر عالیه من یه جفت از دیجیتال دیزاین داره یه جفت هم از ساند استریم trc-6n
این نظر من هدیونیت بهترم بخای هست از الپاین میتونی برداری ولی دیگه ساب نمیتونی بخری چون یو اس بی خورش حدودا 400000 تومن در میاد که دگه حرفی توش نیست بغیه هدیونیتا باید برن جلوش لنگ بندازن من خودم از این مدل الپاین خریدم راضیم ازش
سلام دوستان من قبلا یه سیستم توی ماشین داشتم ولی الان ماشینم رو فروختم و سیستم افتاده توی خونه.(باکس هم نداره)
میخوام ببینم میشه توی خونه راه انداخت یا به کامپیتر وصلش کرد؟؟
اگه میشه چه طور میشه همچن کاری کرد؟
Last edited by soroosh farad; 29-12-2011 at 20:56.
سلام داداش این مدل الپاین که میگی چیه !؟
اخه یه مشکل دیگه هم هست که اینایی که شما میگی با هم جواب میده ! مچ هسن با هم !؟ من میخوام یه سیستمس بشه که کستومایزش خوب باشه !
سلام دوستان.
بر طبق این پست من این سیستم رو بستم .....
ولی متاسفانه تیوتر + مید رنج های باند های 718 سوخت
زیاد از صدای Kenwood 718 های اورجینالم راضی نیستم به نظرم Pioneer 6975 های تقریبا قلابیم روی صبط Pioneer 680-MP بهتر بود ! هر تنظیماتی رو که بگید روی این 718 و DEH-6350 اعمال کردیم جواب نگرفتیم که نگرفتیم کلا صداش یک جوری خفه و بم هست !
نظر شما چیه؟
سلام دوستان کسی از پخش های کلاریون و قیمتشون اطلاعی داره ؟
ارزانترین مدل از کلاریون که 24 بیت باشه و usb بخوره چی هست ؟ چه قیمتی ؟
سلام و درود
کسی که جواب سوال قبلیمو نداد یه سوال دیگه اگه کامپ بندازم تیوتایی که الان رو سیستمه باید باز کنم؟ یا همزمان با هم میشه هم کامپ و هم تویت؟
مندم چیکار کنم والا باند بندازم یا کامپ؟ یا یه باکس دیگه اساتید لفا راهنمایی کنن
tnx all![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)