فردا معلوم میشه
با احترام
تیم مدیریت انجمن
فردا معلوم میشه
شما اشتباه کردی رفتی نامحدود گرفتی.من كه سرعتم كلا شده 25
حاظرم سرعت از 60 تا 40 نوسان داشته باشه اما 25 نباشه :(
اگر اندیشه هستی که راحت میتونی یه سرعت دیگه بگبری یا محدود بگیری .
بدون اینکه ماه تموم بشه.
منم اندیشه سبز هستم ولی توی لاهیجان خیلی ناراضی هستم
من 256 دارم انوقت سرعتم بترکونه خودش رو میشه 30
در صورتی که یکی از دوستان چند صفحه قبل با اینترنت 128 اندیشه رشت سرعت دانلودش 70 اینطورا بود
دوستان توی خود رشت یا رضوانشهر بهترین سرویس رو کدوم یکی از ISP ها ارائه میکنن ؟![]()
![]()
ظاهرا ارائه سرویس burst دار یا بیشتر از سرعت اسمی فقط تو مراکز استانها و شهرهای خیلی بزرگ انجام میشه ولی دیر یا زود شهرهای کوچیک تر هم از همون مزایا برخوردار میشن.
مثل اینکه این جزء سیاستهای مشترک تو تمام سرویس دهنده هاست.
البته ممکنه شهراهایی پیدا شن که استثنا هستن
---------- Post added at 04:08 PM ---------- Previous post was at 04:05 PM ----------
چقدر سخت توضیح میدی
منظورش اینه که میتونی سرویستو تغییر بدی لازم نیست واستی سرویس این ماهت تموم شه.
فعلا که ایه باران اموندره، سیم میمان نم بکشه ، امی سرعتم هتو بجیر اموندره 20 -30 ا حدودان
---------- Post added at 05:02 PM ---------- Previous post was at 05:01 PM ----------
اندیشه یا شاتل مسئله اینست
هی رفیق گفتی و داغ دلمو تازه کردی منم پیش پای شما همین لنگرود دقیقا همین وضعیتو دارم البته از اینکه حقمو میدن راضیم و لی وقتی میبینم به بقیه دارن بیشتر میدن از این بی عدالتی جیگرم میسوزه
تا حالا بیش از 100 بار به اندیشه پیغام دادم در همه موارد جوابمو دادن الا این 1 مورد خودمو کشتم نم پس ندادن آخرش گفتن مشکل از مخابرات استان هست و اونا با ما برای اضافه کردن 4 شاخه فیبر نوری همکاری نمیکنن. گفتیم چشم.
چند وقت دیگه پرسیدم آقا چی شد گفتن که داریم از شرکت عصر داده منتقل میکنیم به یه شرکت دیگه تا اون موقع باید صبر کنی ایشالا درست میشه . گفتم چشم.
راستی بابت همین موضوع رییس اندیشه تو لنگرود داره ورشکست میشه آخه دیگه کم کم همه 1 ماه 2ماه نمیان شارژ نمیکنن
اندیشه تو لنگرود مگه رییس داره که ورشکست شه
نه داداش. همه سرویس دهنده هایی که منطقه ای کار میکنن همینجورین
اونا تو شهرها نماینده دارن وگرنه صاحب تشکیلات شرکت مرکزیه نه دفاتری که تو شهران.
دفاتر شهری کارهای ثبت نام و پشتیبانی حضوری رو انجام میدن
سلام دوستان.
یکی از دوستام تو منطقه 5 از پارس یه ماهی میشه که سرویس گرفته اوایل سرعتش بین 20 تا 30 بود ولی الان شده 170تا البته دو سه روزه ها ولی دیگه داره خودشو میترکونه با سرعتش.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)