تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 647 از 1174 اولاول ... 1475475976376436446456466476486496506516576977471147 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,461 به 6,470 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

راستی داش ممد کجاست ...
    کسی خبری نداره ...
    ممد که همینجاست...
    فقط نمیدونم چرا سر نمیزنه؟!!!
    --------------------------------------------
    واقعا توي بدنسازي اينا چي كار مي كنن؟؟؟هروز توي پارك نرمش مي كردن
    اينقدر زود و راحت مصدوم نمي شدن
    چه توقع هایی داریهااااا!
    اینا نمیدونن بدنسازی چیه و تو میگی حرفه ای هم باید بدنسازی کنن؟!

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

سلام بچها:
    اول بگم که اقا برا چی خودتونو ناراحت میکنید همینو به من بگید؟
    درسته ادم عصابش خورد میشه و اینا .
    اقا جان ما دو ساله چی قهرمان شدیم یه سال میخوایم استراحت کنیم و بزاریم بچه ها و جوجه ها بیان قهرمان شن.
    به نظر من رفقا مهمترین چیز اتحاد بین بازیکنهای ماست که امسال وجود نداره .
    ایشالا درست میشه .
    غصه نخور فدای سرت........
    ببین ای بابا گوش نمیکنی گوش کن ببین چی میگم اگه بدت اومد بعد.......
    بارسا یه بازی مسی نبود و مصدوم شدش خوب یه بازی دیدین چه گندی زد مقابل ختاف.
    ما رو میگی 22 بازیکن مصدوم داریم که 10 تای اونا اصلین خوب به کی بگم من 10 بازیکن اصلی مصدوم حالا کار ندارم مشکل چیه چمن رنگش رفته بود بازیکن حریف قوی بود کادر پزشکی بد کار کرد بازیکنهای ما سوسولن کار ندارم مهم اینه مصدوم شدن.
    با این اوصاف ما باز هم چندان کم نمیاریم.
    باته رو بردیم
    رکراتیو رو بردیم
    چندان بد هم نتیجه نگرفتیم.
    یه کم منطقی لطفا.......
    هم چنین طبق اخرین تلاشها و تحقیقات بنده به این نتیجه رسیدم که تیم ما رو یه آدم از خدا بیخبر و نا جنسی چش زده و کالدرون و پدیا رو دستور اکید دادم دنبال یه رمال خوب باشن که این چش زدگی رو رفع کنه.
    و به زودی این مشکلات حل خواهد شد و همچنین به شوستر گفتم که قبل شروع بازی یه تیکه سنگ ضد چشم هم بزار گوشه جیبت که بنده خدا اول شکه شده بود ولی چون دستور اکید بود قبول کرد.
    مهم اینه که به زودی مشکلات حل خواهد شد و بهتون قول میدم آن دو چشم حسود کور خواهد شد.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------
    یه مطلب برا گاگو جان عزیز:
    میگم کار خوبی کردی به برادر بارسایی مراتب ناراحتی خود را ابراز کردی.
    و تو گفتی که دیگه صبر نداری و اونا شورش رو در اوردن مگه قبلا اومدن بنده خدا اولین بارش بود جدیدا خیلی زود جوش میاری ها : دی:
    --------------------------------------------------------------------------------------------

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

هم چنین طبق اخرین تلاشها و تحقیقات بنده به این نتیجه رسیدم که تیم ما رو یه آدم از خدا بیخبر و نا جنسی چش زده و کالدرون و پدیا رو دستور اکید دادم دنبال یه رمال خوب باشن که این چش زدگی رو رفع کنه
    این در تخصص فیروزه(کریمی) !!!: دی...بگید یه چند تا کارشناس بفرستن اینجا تا از فیروز خان(!) چند تا نکته مهم یاد بگیرن!: دی
    ----------------------------------
    یه مطلب برا گاگو جان عزیز:
    میگم کار خوبی کردی به برادر بارسایی مراتب ناراحتی خود را ابراز کردی.
    و تو گفتی که دیگه صبر نداری و اونا شورش رو در اوردن مگه قبلا اومدن بنده خدا اولین بارش بود جدیدا خیلی زود جوش میاری ها : دی:
    (در مورد اون قسمت قرمز):آقا اجازه؟!خیلی پاستوریزه هستن این جملات و ما نمیتونیم بفهمیم چی میگن!: دی
    ولی در مورد اون خط سوم بگم که کلی گفتم بابا!در ضمن تو با مایی یا با دشمن؟!: دی...
    ولی جدا از شوخی کلی تا حالا قبل از اون اومدن..مثل همون دوست یوونتوسی که اومده بود...و یا خیلی های دیگه..اما مسئله ای که باعث عصبانیت من شد،نحوه گفتن جملات این شخص بود...او دوست ایتالیایی ما با رفتار خوبی اومد و حرفش رو زد و رفت...اما این شخص...!
    در مورد عصبانیت و جوش اوردن هم بگم که دو دلیل کلی داره!:
    اول نبودن و ندیدن وحید طی این چند شبه(ببخشید!شما روز بخونید!: دی): دی.... دومی هم این وسلی...دیوانه کرده مارو!باید با این شترا من اول برم پیش اون!: دی.....امین هر چند غیر ممکنه اما میکشمت!: دی

اگه نباشه جاش خالی می مونه desertwolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Border

پيش فرض

ادعاي مقامات رسمي باشگاه - كايريسون با مادريد قرارداد بست

مهاجم 19 ساله برزيلي با تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا قرارداد داخلي بسته است.

به نقل از آس اسپانيا، ده كايريسون ده سوزا بازيكن گلزن كروزيرو برزيل ضمن رد پيشنهادات رسمي بارسلونا و چلسي با باشگاه رئال مادريد قرارداد داخلي منعقد كرد.

وي مذاكرات نهايي را به زودي با اين تيم از سر مي گيرد و مدير برنامه هايش نيز در پايان هفته ميهمان رامون كالدرون مديرعامل باشگاه رئال مادريد است.

والدين كايريسون در امريكا به سر مي برند و از انتقال فرزندشان به رئال مادريد استقبال كرده اند.

سلام. اگه میشه منبع این خبرتون رو بگید. طبق دو لینک زیر، والنسیا به این بازیکن نزدیکتره و هنوز هیچ چیز مشخص نیست.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:

آخر فروم باز h_starboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

به نقل از سایت گل وسلی اشنایدر ۲ بازی بعدی رئال رو که در مقابل سویا و زنیت هست از دست داد ولی به بازی بارسا در تاریخ ۱۳ دسامبر میرسه.

لینک خبر :

کد:
    Last edited by h_starboy; 01-12-2008 at 08:55.

پروفشنال shympw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Santiago Bernabéu Stadium

پيش فرض

این در تخصص فیروزه(کریمی) !!!: دی...بگید یه چند تا کارشناس بفرستن اینجا تا از فیروز خان(!) چند تا نکته مهم یاد بگیرن!: دی
    ----------------------------------

(در مورد اون قسمت قرمز):آقا اجازه؟!خیلی پاستوریزه هستن این جملات و ما نمیتونیم بفهمیم چی میگن!: دی
    ولی در مورد اون خط سوم بگم که کلی گفتم بابا!در ضمن تو با مایی یا با دشمن؟!: دی...
    ولی جدا از شوخی کلی تا حالا قبل از اون اومدن..مثل همون دوست یوونتوسی که اومده بود...و یا خیلی های دیگه..اما مسئله ای که باعث عصبانیت من شد،نحوه گفتن جملات این شخص بود...او دوست ایتالیایی ما با رفتار خوبی اومد و حرفش رو زد و رفت...اما این شخص...!
    در مورد عصبانیت و جوش اوردن هم بگم که دو دلیل کلی داره!:
    اول نبودن و ندیدن وحید طی این چند شبه(ببخشید!شما روز بخونید!: دی): دی.... دومی هم این وسلی...دیوانه کرده مارو!باید با این شترا من اول برم پیش اون!: دی.....امین هر چند غیر ممکنه اما میکشمت!: دی
    حتی تصور باطل هم نکن ! : دی ما جاودانه ایم !!
    کلا تیم مججل داره ! ار کالدرون بگیر تا شتر و تیم ابله پزشکی و بدنساز و بازیکنهای حیف نون !
    احمد میگم 11 تا از بچه های همین جارو بردار بریم واسه بازی با بارسا !!!! اگه ببازیم هم با 1 گل می بازیم ! : دی
    چرا همیشه بارسا و رئال وقتی بازی می کنن که یکیشون نابودشده !؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

این یعنی اینکه شما دلت میخواد که بن بشی؟!!!!درسته؟!...
    هر چی ما نمیخوایم چیزی بگیم،هی میان و ... دیگه صبر ما هم یه حدی داره...
    بس کنید دیگه!البته لطفا!
    چی میگی تو؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

چی میگی تو؟؟؟
    ببین احمد...حالا هی بیا طرفداریشون رو کن!
    دوست عزیز شما طرفداره رئال مادرید هستی؟!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

بابا من حرف بدی نزدم من پارسال همین مواقع که بارسا گند زده بود به همه گفتم امسال جام مال رئاله و همین هم شد ولی امسال باید قبول کنیم که بارسا امسال رویایی بازی میکنه و جام مال اونه
    از لحاظ روحی امسال بازیکنان بارسا وضعیت بهتر دارند و رئالی ها روحیه ندارند درست مثل فصل پیش بارسا که بارسا روحیه نداشت و تمامی بازیکنان حتی رونالدینیو در حد خودشون نبودند

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

حتی تصور باطل هم نکن ! : دی ما جاودانه ایم !!
    کلا تیم مججل داره ! ار کالدرون بگیر تا شتر و تیم ابله پزشکی و بدنساز و بازیکنهای حیف نون !
    احمد میگم 11 تا از بچه های همین جارو بردار بریم واسه بازی با بارسا !!!! اگه ببازیم هم با 1 گل می بازیم ! : دی
    میدونم..برا همین گفتم که محاله!: دی
    کشته من و این سوتیهات!: دی
    بریم... من خودم مرکز زمین رو دارم...در ضمن مطمئن باش یه 7-8 تایی هم گل میزنیم!قول میدم!: دی
    خب الان بررسی کردیم و به این نتیجه رسیدیم که متاسفانه بلیط نیست!!!!!!!!: دی...تو که میدونی من خیلی دوست داشتم بریم اما خب بلیط نیست دیگه!: دی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •