به نظر من نميخواد مكنده و از اين چيزار اضافه كني---فنه خوده كنسول كافيه---فقط سعي كن اتاقت و يا جايي كه كنسولرو قرار دادي خنك باشه و دور از نور و گرما------
به نظر من نميخواد مكنده و از اين چيزار اضافه كني---فنه خوده كنسول كافيه---فقط سعي كن اتاقت و يا جايي كه كنسولرو قرار دادي خنك باشه و دور از نور و گرما------
آخه دیگه من رفتم اینو خریدم ولی فکر کنم بدم نیست بزارم زیر دستگاه ...........
![]()
عزیزم اون سوراخ هایی که دور تا دوره کنسول هست تماما هوای ورودی به کنسول رو تأمین میکنه , شما زمانی که دستت رو بگیری نزدیکشون میبینی که باد خک از بین انگشتان دستت داره وارد دستگاه میشه !! نه اینکه اینا خروجی باشن !! اگه خروجی بودن شما باید باد گرم رو حس میکردی همونطور که وقتی دستت رو پشت دستگاه میبری حس میکنی.
Cooling این کنسول کلا با کنسول Xbox 360 فرق میکنه .
من قبلا هم از همه خواهش کردم به من فرصت بدن تا بگم این کنسول چطوری Cooling میشه .
در کل شما اصلا هیچ نیازی به خرید یه Coolpad نداشتی چون خوده کنسول مقاوت خوبی در برابر گرما داره و دیگه اینکه یکی از بهترین های Cooling تو کنسول هاست.
حالا که خریدی حتما ببر عوض کن چون فایده که نداره هیچی !! داری بر خلاف مسیر گردش باد کنسول هم عمل میکنی و به FAN دستگاه فشار میاری .
عزیزم با چه CFW و کدوم Manager ها داری کار میکنی ؟
بابا PS3 خیلی سگ جون تر از این حرفاست !!مخصوصا Slim .
نه نه حتما ببر عوض کن .
Delete ...........
اگه کول پد حالت مکنده باشه بجای اینکه صواب کنه ps3 رو کباب میکنه چون همونطور که دوستان گفتن مانع ورود هوای خنک به داخل دستگاه میشه و دقیقا میشه عکس عمل کولینگ کنسول.
ولی اگه حالت بادی باشه قطعا به کنسول کمک میکنه.
البته ps3 به این قرطی بازیا نیاز نداره ولی خوب بدم نیس حداقل به فن کنسول کمتر فشار میاد.
Last edited by A.IvI.I.N; 07-04-2011 at 08:08.
این پسره که ده بار گفت هیچی نمی فهمه شما هم که فقط رو حرف ناصر خان بودی رفتی مغازه ، یارو با چرب زبونی بهت کول پد انداخته حالا اومدی می گی این پسره ! بعدشم پست های منو بخونی من کلا گفتم کول پد رلازم نداره کنسول ، وقتی می گم لازم نداره یعنی چه نوع مکنده چه کشنده چه از این کول پد های جدید کریستالی که توش کریستال هاش آب می شه وقتی گرم می شه ، نیازی نداره ، سیستم کولینگش یه چیز استاندارده ، بعدم جناب سامسونگ با طعنه فرمودند که زیر کنسول سوراخی نداره ! نکنه زیر کنسول شما سوراخ داره !؟؟
اینم عکس زیر کنسول اسلیم !!
اینم پست من : که حتی رو اشتباه نوشتم
من اصلا تو عکس شما کول پد رو ندیدم دیدم با این دوستمون دارید بحث کول پد می کنه گفتم چیز ضروری نیست و تی ممکنه ضرر داشته باشه! در مورد USB شما می گید فلش هاتون مشکل داشتن بعد هارد با فلش خیلی فرق می کنه ، البته من کنسول کپی خودم فت هست و کلا هارد USB 3 ندارم ! در هر صورت اون روشی که گفتم تو جستجو تو نت به این نتیجه رسیدیم جواب داده واسه یکی از دوستام و سه چهار ماهی هم هست داره استفاده می کنه مشکلی نداشته حالا هاردش سوخت می آم میگم !!ناصر خان ما هنوز دوم دبیرستان نرسیدیموالا من سه بار این چیزی که می گم تست کردم تو تست اینجوری بر می اومد که نتیجه بدون کول پد بهتره ! بعد شما یخ بچسبونی گرما به یخ منتقل می شه و اونجا خنک می شه ولی با فوت کردن شما نمی تونی کار یخ رو بکنی مطمئنا ، حالا بذار برسیم دوم دبیرستان شاید محیط آزمایشگاهی که ما توش تست کردیم کلا اشتباه بوده ! ولی در هر صورت من هیچ دلیلی نمی بینم که برای خنک کردن کول پد بذاریم زیر کنسول هر چقدرم که گرم بشه ! اون بحث هابش جداست ...
خوب من چند بار دیگه باید می گفتم کول پد لازم نداره ! ناصر خانم که گفتن روشنش نمی کنن و از هاب هاش فقط استفاده می کنن ! حالا شما رفتی خریدی تقصیر منه !!! ای خدااااااااااااااااااااااادوما من که خودمم گفتم زیرش که بذارید خیلی ربطی به اون نداره که گردش هوا داخلی مختل بشه چون زیر کنسول بستس ولی باعث می شه حرارت منتقل نشه و داخل کنسول بمونه به نوعی و البته این موضوع خیلی به نوع کول پد مورد استفاده هم بستگی داره کلا من لزومی به استفاده از کول پد نمی بینم حتی برای لپ تاپ کنسول که جای خود داره ! عزیزم شما دوست داری بخر بذار زیرش اصلا سه تا بخر که اساسی خنک شه به من چه ! اون پنکه هم مثال بود ... من سه ساله پلی استیشن سه دارم والا نه چیزی زیرش گذاشتم تا حالا نه پشتش مشکلی هم نداشته ، فقط جای کنسول باید مناسب باشه همین ...
بعد راستی مگه کول پد مکنده هم داریم !!!!! اینو دیگه من ندیده بودم !!!!
Last edited by J A V I D; 07-04-2011 at 08:19.
فکر کنم امسال رو اشتباهی نام گذاری کردن !! باید مینوشتن سال جهاد روانی !!!
از عید به این ور هرکی اینجا یه پستی میده یکی دیگه باید بیاد به شدت انتقاد کنه و مدافع حقوق بشر تو سایت بشه !!!
جاوید خان , شما که User من رو Samsung میخونی من چطوری میتونم مطمئن باشم که کلا پست من رو شما درست خونده باشی !!
بعدشم اینکه شما میفرمائید من با تنه این حرف رو زدم ! :
از کجای حرف من این برداشت رو کردید یا اینکه من به طور مستقیم گفتم اینطوریه !!!؟؟؟بعدم جناب سامسونگ با طعنه فرمودند که زیر کنسول سوراخی نداره ! نکنه زیر کنسول شما سوراخ داره !؟؟
اینم سوراخ هایی که زیر کنسول پره !!! (البته نبایدم کسی متوجه این سوراخ ها بشه چون خوده Sony قصدش مخفی کردن اینها بوده !!
اما زمانی که شما کنسول رو یکبار باز کنید متوجه قضیه میشید.
در مورد Coolpad های TapletPC هم هیچ بلوری درشون وجود نداره !!! بلکه جنسش از سدیم سولفات دکاهیدرات Sodium Sulfate Decahydrate) Na2SO4.10H2O) یعنی محلول آب دار سولفات سدیم، هستش که گرما رو خوب جذب میکنه و مایع میشه.
خب شما دارید از روی نگاه کردن به کنسول این حرف رو میزنید :
من دارم با تجربه ی تعمیر این کنسول این حرف رو میزنم (اگه یادتون باشه دنبال کنسول سوخته بودم که دیگه بیخیال شدم و خودم درستش کردم) :من که خودمم گفتم زیرش که بذارید خیلی ربطی به اون نداره که گردش هوا داخلی مختل بشه چون زیر کنسول بستس
عزیزم اون سوراخ هایی که دور تا دوره کنسول هست تماما هوای ورودی به کنسول رو تأمین میکنه , شما زمانی که دستت رو بگیری نزدیکشون میبینی که باد خک از بین انگشتان دستت داره وارد دستگاه میشه !! نه اینکه اینا خروجی باشن !! اگه خروجی بودن شما باید باد گرم رو حس میکردی همونطور که وقتی دستت رو پشت دستگاه میبری حس میکنی.
Cool pad های مکنده هم وجور داره به خاطر یکسری از Cooling های احمقانه ی Laptop ها مثل یکسری از سری های HP که به جای اینکه هوای سیستم رو بیرون بدن میکشن تو !!!! و برای همین این Coolpad هارو درست کردن که این نوع Cooling راحتر انجام بشه.
دست دوم خریدم ، احتمالاً kmeaw هست ...عزیزم با چه CFW و کدوم Manager ها داری کار میکنی ؟
منیجر هم MultiMAN 1.16.13 هست ...
البته اینم بگم که من قبلاً باهاش حدود 10 تا بازی اجرا کردم (هکش مشکلی نداره)
خدا بگم چی کارت کنه (جاوید)!!!!!!!!من از اول می حواستم کول پد دهنده بگیرمه به حرف این(javid)گوش کردم از اینا گرفتم. (samgun)جان این سوراخ های کنسول اسلیم دورشه و دقیقا کفش نیست منم فنو چسبوندم به کفش تا گرماشو بکشه بیرون . حالا یارو که فکر نکنم پس بگیره من کول پدو دستکاریش میکنم ببینم فنشو می تونم یه جوری برعکس کنم
Last edited by hamed-akbarie; 07-04-2011 at 11:02.
اقا هزار بار این سوال رو پرسیدم کسی جواب نداد :
1-تو تهران ادرس کجا رو برای خرید ps3 توصیه می کنید؟
2-قیمت 120 gig تو چه حدودیه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)