تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما اين تاپيك چطوره ؟؟

راي دهنده
921. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عاليه خيلي بدردم خورد

490 53.20%
  • خوبه ولي سطحش پايينه

174 18.89%
  • زياد جالب نيست

52 5.65%
  • درپيت ترين تاپيك P30world همينه

205 22.26%
صفحه 646 از 983 اولاول ... 146546596636642643644645646647648649650656696746 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,451 به 6,460 از 9822

نام تاپيک: تاپيك مخصوص كانتر (همه چيز درباره كانتر)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

عزیزم شما از کجا تشخیص دادید که آنلاین همه چیترنو پلیرهای پرو چیت میزنن اگه بازی بلد نیستین دلیل بر این نیست که به همه مثل شما تو یه سطح باشن و تهمت بزنید و تشویق کنید که دیگران هم چیت بزنن چون شما اینکارو میکنید!!!!!!!!
    مثال میزنم بهترین پلیرهای باپ وقتی میان متچ یک نفرم بعده 1 ساعت بازی نمیتونن بزنن و چون یارو با کلی ادعا تو سرورا چهار تا نووبو کشته دلیل بر این میشه که تو متچ هم n1 باشه و شمایی که با بوت بازی کردین میاید سرور و همه کس رو به چشم چیتر میبینید چون یه نفرم نمیتونید بزنید !!!!!!!!

دوست عزیز بله پرشهای کوتاهی که شما گفتید داک نام داره و باید برید تو قسمت تنظیمات کیبرد کانتر و گزینه داک رو انتخاب کنید و اونو رو اسکرول سمت بالا موس بذارید و با چرخوندن اسکرول موس میتونید داک بزنید اما داک اصلی همزمان با اسکرول خیلی ریز و سریع باید کنترل رو با انگشت کوچک بزنید تا هیچ صدایی از پا در نیاد
    برای بانی نیاز به برنامه نیست همون طور که داک رو تنظیم کردین یک گزینه دیگه که جامپ نام داره و رو اسپیسه رو دو باره تنظیم میکنید رو اسکرول سمت پایین که خودش نیاز به اموزش مفصل داره که باید فقط با A و D به سمت جلو حرکت کنید و پرش بزنید و موستونو بچرخونید نوع پیشرفته تر بانی هاب نام داره که سخت تره و کار هر کسی نیست موفق باشید

آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمیدوم چرا الکی طرفداری چیترارو میکنی شاید بخاطر اینه که خودت چیتر باشی نمیدونم ولی وقتی کسی شمارو از فاصله چندین متری اونور مپ با usp با یه تیر headshot میکنه چی بش میگید ؟ !!!! لابد بازیش حرفه اییه !!! یا از پشت دیوار با awp میزنن اینم بخاطر تجربه بالاست ؟ شما یا تا حالا انلاین بازی نکردی یا اینکه چون چیت میزنی این حرفارو میگی ! و میزاری به پای یه کلمه ( NOOB ) که فقط همینو یاد گرفتید فکر میکنید کسی که این کلمه رو بگه یعنی خیلی بارشه یا آخر کانتر کسایی مثل شماها اگه تو گیم نت بازی کنن تبدیل میشن به همون کلمه که خیلیا حتی نمیدونن چه معنی داره و فقط چون مد شده استفاده میکنن ! اینقدر فشار بتون وارد شده تو گیم نت ها که عقده شده براتون برا همینه تا یکی میگه چیت زدید میگید نووبی ! شاید با چیت N1 انلاین باشید ولی توی گیم نت نوبید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمیدوم چرا الکی طرفداری چیترارو میکنی شاید بخاطر اینه که خودت چیتر باشی نمیدونم ولی وقتی کسی شمارو از فاصله چندین متری اونور مپ با usp با یه تیر headshot میکنه چی بش میگید ؟ !!!! لابد بازیش حرفه اییه !!! یا از پشت دیوار با awp میزنن اینم بخاطر تجربه بالاست ؟ شما یا تا حالا انلاین بازی نکردی یا اینکه چون چیت میزنی این حرفارو میگی ! و میزاری به پای یه کلمه ( NOOB ) که فقط همینو یاد گرفتید فکر میکنید کسی که این کلمه رو بگه یعنی خیلی بارشه یا آخر کانتر کسایی مثل شماها اگه تو گیم نت بازی کنن تبدیل میشن به همون کلمه که خیلیا حتی نمیدونن چه معنی داره و فقط چون مد شده استفاده میکنن ! اینقدر فشار بتون وارد شده تو گیم نت ها که عقده شده براتون برا همینه تا یکی میگه چیت زدید میگید نووبی ! شاید با چیت N1 انلاین باشید ولی توی گیم نت نوبید

آخر فروم باز arashbi2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Unknown!!!

پيش فرض

بچه ها -- برای sxe 10 fix 2 امده؟؟؟
    چون بعضی ها از پشت دیوار یه طور ادمو میزنن که ادم میمونه اگه امده از کجا میشه دانلود کرد

آخر فروم باز keb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ...رو به رو سراب ... پشت سر خراب..

پيش فرض

کلا گیم نت قابل غیاس (شایدم قیاص) با آنلاین نیست. تو گیم نت جغجغه )Noclip( بزنی بهت فحش میدن بعد میخندن بعد یکی دیگه سرور میسازه. ولی تو آنلاین کیک.

چیت خیلی کار بدیه. اگه میخواد آدم با شغالیت برنده شه این همه باگ. دیگه کسی نمیتونه ایراد بگیره.

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

دوستان اینجا کسی کانتر رو روی ویندوز 7 میتونه آنلاین بازی کنه ؟
    اگه کسی هست ممنون میشم بگه چون من یه مشکلی دارم .

آخر فروم باز END_BOY's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    0151

پيش فرض

چون بعضی ها از پشت دیوار یه طور ادمو میزنن که ادم میمونه اگه امده از کجا میشه دانلود کرد
    این ها wall h a c k دارند
    یک سرچ تو گوگل بزنی تا دلت بخواد پیدا میکنی :d
    Last edited by END_BOY; 23-06-2010 at 10:01.

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    0151

پيش فرض

fix2 اومده عزیز
    از اینجا دنلود کن :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز arashbi2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Unknown!!!

پيش فرض

fix2 اومده عزیز
    از اینجا دنلود کن :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    منظورم -- بود نه خودش
    راستی keb اینجا که من بازی میکنم همه -- دارن تا تو بازی میام از پشت در و دیوار میزنن به ف ا ک میری

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    0151

پيش فرض

کلا گیم نت قابل غیاس (شایدم قیاص) با آنلاین نیست. تو گیم نت جغجغه )Noclip( بزنی بهت فحش میدن بعد میخندن بعد یکی دیگه سرور میسازه. ولی تو آنلاین کیک.

چیت خیلی کار بدیه. اگه میخواد آدم با شغالیت برنده شه این همه باگ. دیگه کسی نمیتونه ایراد بگیره.

من که گیم نت میرن چون همه اشنا هستند کسی چیت نمیزنه
    چون 3 سوت تابلو میشه
    تو انلاین اکثرا خوراکشونه
    اصلا بدون چیت نمیتونن بازی کنن
    واسه چی کیک میشن طرف چیت میزنه اون نوب بدبخت هم ماید فحش میده
    ادمین هم کیک میکنه
    خود ادمین چیت میزنه نمیخوام اسم ببرم

---------- Post added at 10:08 AM ---------- Previous post was at 10:06 AM ----------

منظورم -- بود نه خودش
    راستی keb اینجا که من بازی میکنم همه -- دارن تا تو بازی میام از پشت در و دیوار میزنن به ف ا ک میری

گفتم wall h a c k که همه جا میتونی پیدا کنی
    ادرس sxe رو هم دادم

آخر فروم باز keb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ...رو به رو سراب ... پشت سر خراب..

پيش فرض

من که گیم نت میرن چون همه اشنا هستند کسی چیت نمیزنه
    چون 3 سوت تابلو میشه
    تو انلاین اکثرا خوراکشونه
    اصلا بدون چیت نمیتونن بازی کنن
    واسه چی کیک میشن طرف چیت میزنه اون نوب بدبخت هم ماید فحش میده
    ادمین هم کیک میکنه
    خود ادمین چیت میزنه نمیخوام اسم ببرم
    آخه یکی نیست بگه باگو واسه چی کاشتن تو بازی؟

ادمین کیک نمیکنه. ادمین بن میکنه. تو دوتا من ادمینو یه بار بردم ن شدم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •