Alan Wake به بعد ! ديگه به وضوح ميشه قدرت اين كنسول رو تو اين بازي ديد .
Alan Wake به بعد ! ديگه به وضوح ميشه قدرت اين كنسول رو تو اين بازي ديد .
من خودم 360 دارم و با مایکروسافت که مشکلی ندارم . ولی منظورم اینه که بازی های اختصاصی first party مایکروسافت در مقابل sony خیلی ضعیف تر هستند .
سونی میاد socom و god of war و heavy rain میسازه اونوقت مایکروسافت crack down میسازه . امیدوارم حداقل امسال چند تا بازی خوب توی e3 معرفی بشه برای 360
آقا این g a m e t r a i l e r s دیگه چرا فیل..ر شد .
دیگه دارن ملتو دیوونه میکنن .
سایتا آپلود عکسم همش هیتلره
ایشالا بعد 4 شنبه سوری باز میشه دیگه به جای بستن سرور دانلود gt سایت رو بستن ایندفعه !! بازی دی میارن الکی سایت میبندن
حالا خوبه به قول یارو گفتنی آزادی تو این مملکت در حد نزدیک به مطلق.....ببین اگه کمتر بود چی میشد.![]()
از مطلق هم اون ور تر هست . میبینید آمریکا هم یه همچین آزادی نداره .
آدم دیوونه میشه آخه چرا گیم ترلیرز باید فیلتر شه ؟
بابا این حرفها چیه دیگه همه میدونیم که دولت خدمتگزار که دروغ نمیگه.میگه؟(ما که نه هاله نور دیدیم نه چیزی)
اینایی که میگید همش حرف این شیاطین بزرگ و استکبار و ایناس دیگه. اگر هم قیلتر کردن حتما صلاح دونست که مردم فهیم ما اینهارو نبینن(ولی چون اینا فهیم ترن برای ما تصمیم میگیرن که چی ببینیم چی نبینیم).
دوستان عادت دارین که پست بدین که پاک بشه.لطفا حرف سیاسی نزنین
برای اینکه پست منم پاک میشه اینو بگم که به قول یارو هر چی ممکت مشکل داشته باشه یعنی رو به پیشرفت هستش(این به عنوان یکی از جوکهای خیلی خوب سال 88 انتخاب شد)
دوستان الان میخوام یه خبر خوب از dragon age بذارم. این پست که احتمالا پاک میشه.
Last edited by vahidgame; 14-03-2010 at 14:23.
به نظر من بریم فلسطین لبنان یا افغانستان....اونجا گیم تریلر صحله...XXL هم بازه....
به هر حال اونها هم جزی از ازادی های ما هستند.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)