تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 646 از 827 اولاول ... 146546596636642643644645646647648649650656696746 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,451 به 6,460 از 8262

نام تاپيک: دنیای فوتبال

کـاربـر بـاسـابـقـه saviss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Far far away

8 باختیم به قطر!!!

باختیم
    2-0
    منبع خبر:شبکه 3!!!!
    Last edited by saviss; 12-12-2006 at 21:48.

حـــــرفـه ای satttanism's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

پيش فرض

باختیم
    2-0
    منبع خبر:شبکه 3!!!!
    به شدت گند زدن جای تاسف داره

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

به شدت گند زدن جای تاسف داره
    سلام.
    خوش به حال خودم كه تلويزيون نميبينم اخبار رو از نت دنبال ميكنم.
    در نتيجه فشار ها و استرس هاي اين چنين ازم دور شده تازگي ها .
    باختيم پس !!!

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

وقتی فوتبال بازی نکنیم همین است
    باخت خیلی بدی بود

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

خبرگزاري فوتبال ايران – قرارداد سياوش اكبرپور با استقلال آخر فصل به اتمام مي‌رسد و استقلالي‌ها سخت در تلاش هستند تا اين مهاجم را براي ماندن راضي كنند. البته اين مهاجم براي تمديد قراردادش پيشنهادي 700 ميليوني داده است و مشخص نيست كه مسئولان استقلال در قبال خواسته اكبرپور چه تصميمي خواهند گرفت اين بازيكن در گفت‌وگو با خبرگزاري فوتبال ايران اظهار داشت: «هيچ جا براي من بهتر از استقلال نمي‌شود و اگر با پيشنهادم موافقت شود، مي‌مانم.»
    - از مدت قراردادت با استقلال چند ماه بيشتر باقي نمانده است، اين موضوع صحت دارد كه قصد جدايي داري؟

اگر در ايران باشم، فقط استقلال را انتخاب خواهم كرد و مطمئن باشيد به هيچ تيمي نمي‌روم. در حال حاضر هنوز هيچ چيز قطعي نيست و فعلا در استقلال بازي مي‌كنم.

- مثل اينكه در مورد تمديد قرارداد با استقلالي‌ها صحبت كرده‌اي؟

بله ، به مسئولان باشگاه پيشنهاد 700 ميليوني داده‌ام و آنها در حال بررسي هستند.

- اين مبلغ را براي چند سال پيشنهاد داده‌اي؟

هنوز هيچ چيز قطعي نشده است و بهتر است كه در مورد مدت قرارداد صحبت نكنم. اگر مسئولان باشگاه موافقت كردند، در اين مورد حرف مي‌زنم.

- اگر استقلال با پشنهادت موافقت نكرد، چه تصميمي مي‌گيري؟

يك فوتباليست هميشه بايد شرايط خانوادگي و آينده‌اش را در نظر بگيرد. اگر شرايط مهيا نباشد، از استقلال جدا شده و خارج از ايران فوتبال بازي خواهم كرد.

- در ليگ امارات؟

هنوز نمي‌توانم در اين مورد صحبت كنم. آخر فصل همه چيز مشخص مي‌شود.

- لغو محروميت خبر خوشحال‌كننده‌اي برايت بود، اين‌طور نيست؟

خيلي خوشحالم و حالا براي بازي با پيكان انگيزه بسيار زيادي دارم و مطمئن باشيد يكي از بهترين‌ بازي‌هاي عمرم را انجام خواهم داد.

- شاه‌حسيني گفته كه حكم من دو جلسه محروميت بود و در لغو اين محروميت نقشي نداشته‌ام.

در حد و اندازه‌اي نيستم كه در مورد كميته انضباطي حرف بزنم ولي شوراي استيناف مرجع بالاتري است و ما حق داشتيم كه اعتراض كنيم. به نظر من بخشش بهتر از محروميت است و اين موضوع براي من كه يك فوتباليست جوان هستم، مفيد خواهد بود.

- فكر نمي‌كني با اين اتفاق چهره كميته انضباطي مخدوش مي‌شود؟

گفتم كه در مورد كميته انضباطي حرف نمي‌زنم ولي در بازي با برق شيراز حركت چندان خشني انجام ندادم كه سه جلسه محروم شوم. البته مطمئن هستم كه ديگر پايم به كميته انضباطي بازنخواهد شد و براي ديدن عصبانيت من بايد به فيلم بازي‌هاي قبلي مراجعه كيد. قول مي‌دهم كه هيچ‌وقت عصباني نشوم چون اين موضوع در مسائل فني به سود من خواهد شد.

- مي‌گويند قلعه‌نويي در لغو محروميت تو نقش مهمي داشته است.

از اين مسائل خبر ندارم. به من گفتند كه محروميتت بخشيده شده است و حالا در اين مورد چيز ديگري نمي‌دانم.

- استقلال در غياب تو هم نتايج خوبي گرفت، در اين مورد صحبت مي‌كني؟

من قبلا هم گفتم كه غيبتم تاثيرگذار نخواهد بود چون استقلال بازيكنان بسيار خوبي دارد. ما از لحاظ فني هيچ دغدغه‌اي نداريم و اگر مشكلات مديريتي نباشد، با قدرت به كارمان ادامه خواهيم داد.

- منظورت از مشكلات مديريتي چيست؟

در ابتداي فصل تغيير و تحولاتي ايجاد شد و اين موضوع باعث شد كه استقلال نفرات مورد نظرش را جذب نكند. در ضمن براي بستن قرارداد هم نمي‌دانستيم بايد با چه كسي مذاكره كنيم. حالا باز هم خبرهايي درخصوص تغيير مديريت مطرح شده است و اين مسائل براي ما مفيد نيست.

- فكر مي‌كني استقلال قهرمان مي شود؟

در قهرماني استقلال شك نكنيد. ما دوباره اين عنوان را به دست خواهيم آورد.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

شوراى‌ المپيک‌ آسيا را چه‌ به‌ اين‌ غلط‌ها؟! ما به‌ شيعه‌بودن‌ خود افتخار مى‌کنيم‌

يا ابوالفضل(ع)، يا حسين‌ مظلوم(ع)، يا فاطمه‌الزهرا(س) و...
    اينها شعار نيست، شعور است، عشق‌ است‌ و تجلى‌ پاک‌ترين‌ رابطه‌ عشق‌ و معشوق‌ که‌ ما ايرانى‌ها را در جهان‌ امروز، باايمان‌تر از مردم‌ ديگر کشورها نشان‌ مى‌دهد.
    ياد روزهاى‌ دفاع‌ مقدس‌ به‌ خير. ياد شب‌هاى‌ عمليات‌ و يا حسين‌ گويان‌هاى‌ رزمندگان‌ اسلام‌ به‌ خير. ياد آن‌ لحظه‌اى‌ که‌ امام‌ عزيز خطاب‌ به‌ ورزشکاران‌ گفتند: شما ورزشکاران‌ بايد به‌ علي(ع) اقتدا کنيد به‌ خير. ياد همه‌ خاطرات‌ شيرين‌ زيارت‌ بارگاه‌هاى‌ ملکوتى‌ امام‌ رضا(ع)، حضرت‌ علي(ع)، امام‌ حسين(ع)، حضرت‌ ابوالفضل(ع) و... به‌ خير و ياد همه‌ موفقيتها، همه‌ شفاگرفتن‌ها و همه‌ پيروزى‌هاى‌ مردم‌ غيور ايران‌ در عرصه‌هاى‌ گوناگون‌ جهانى‌ به‌ خير.
    اين‌ عشق‌ به‌ ائمه‌اطهار است‌ که‌ ملت‌ ايران‌ را در پرونده‌ هسته‌اى‌ به‌ پيروزى‌ رسانده، اين‌ عشق‌ به‌ فرزندان‌ فاطمه(س) و حضرت‌ صاحب‌الزمان(عج) است‌ که‌ اين‌ مردم‌ مظلوم‌ و سخت‌کوش‌ در رويارويى‌ با همه‌ توطئه‌هاى‌ رنگارنگ‌ استکبار و صهيونيسم‌ جهانى‌ به‌ موفقيت‌ رسانده. ملت‌ بزرگ‌ شيعه‌ از سياستمدارش‌ گرفته‌ تا ورزشکارش‌ و از هنرمندش‌ گرفته‌ تا دانشمندش‌ همه‌ و همه‌ با توسل‌ به‌ امامان‌ معصوم‌ و اقتدا به‌ محضر مبارک‌ اين‌ بزرگواران، توانسته‌ پاک‌ترين‌ جلوه‌ از عشق‌ و ايمان‌ به‌ جهانيان‌ را نشان‌ دهد.
    خنده‌دار است‌ که‌ حالا شوراى‌ سرسپرده‌ المپيک‌ آسيا نسبت‌ به‌ اين‌ واقعيت‌ها و درج‌ بخشى‌ از شعارهاى‌ مذهبى‌ ورزشکاران‌ شيعه‌ بر روى‌ لباس‌هاى‌ خود واکنش‌ نشان‌ مى‌دهد. اينها که‌ نه‌ عشق‌ را مى‌شناسند و نه‌ بويى‌ از ايمان‌ برده‌اند، مى‌خواهند به‌ ما هم‌ بگويند چنين‌ نباشيم‌ و چنان‌ باشيم! زهى‌ خيال‌ باطل...
    ما مردم‌ ايران‌ به‌ شيعه‌بودن‌ خود افتخار مى‌کنيم‌ و مى‌دانيم‌ همه‌ فرزندان‌ ورزشکار اين‌ آب‌ و خاک‌ هم‌ چنين‌ هستند و هرگز توجهى‌ به‌ اراجيف‌ اين‌ آدم‌هاى‌ کوچک‌ و بى‌هويت‌ کشورهاى‌ کوچک‌ حوزه‌ خليج‌فارس‌ نخواهند کرد.
    اينها(عرب‌ها) که‌ بارها به‌ استفاده‌ مکرر از عبارت‌ جعلى‌ خليج‌ عربى‌ سعى‌ در پيشبرد اهداف‌ خائنانه‌ خود آن‌ هم‌ به‌ نفع‌ صهيونيسم‌ داشته‌اند و هميشه‌ هم‌ ناموفق‌ بوده‌اند بايد بدانند که‌ ورزشکاران‌ ايرانى‌ نه‌ به‌ توصيه‌ آنها که‌ حتى‌ به‌ توصيه‌ ارباب‌هاى‌ قلدر و زورگويشان‌ اعتنايى‌ نخواهند کرد و همچنان‌ با ذکر شعارهاى‌ مقدس‌ يا ابوالفضل(ع)، يا حسين‌ مظلوم(ع)، يا علي(ع) و يا مهدى‌ ادرکني(عج) و... در ميادين‌ ورزشى‌ ظاهر مى‌شوند.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

در پى‌ خشم‌ اعضاى‌ کنگره‌ هامبورگ‌ مهدوى‌کيا ممنوع‌المصاحبه‌ شد!

باشگاه‌ هامبورگ‌ که‌ مهدى‌ مهدوى‌کيا را در اختيار دارد مطبوعات‌ آلمانى‌ را تحريم‌ کرد.
    اين‌ تصميم‌ در پى‌ آن‌ صورت‌ گرفت‌ که‌ پنجاه‌ عکاس، خبرنگار و فيلمبردار در کنگره‌ سالانه‌ هامبورگ‌ شعار خداحافظى‌ با بوندس‌ليگا سردادند و اين‌ مسأله‌ 1589 عضو کنگره‌hsv را ناخشنود کرد.
    براساس‌ اين‌ تصميم‌ از اين‌ پس‌ هيچ‌ يک‌ از اعضاى‌ باشگاه‌ هامبورگ‌ از مديريت‌ گرفته‌ تا بازيکنان‌ تا اطلاع‌ ثانوى‌ حق‌ مصاحبه‌ با مطبوعات‌ آلمانى‌ را ندارند.
    مديران‌ تيم‌ شهر هامبورگ‌ معتقدند نشريات، تمرکز بازيکنان‌ را بر هم‌ مى‌زنند و بايد از آنها دورى‌ کرد.
    با اين‌ تفاسير مهدى‌ نيز از اين‌ به‌ بعد حق‌ گفتگو با روزنامه‌هاى‌ آلمانى‌ را ندارد.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

استقبال‌ بى‌سابقه‌ از زيدان‌ در الجزاير... اصليتم‌ را فراموش‌ نمى‌کنم!

زين‌الدين‌ زيدان‌ کاپيتان‌ سابق‌ تيم‌ملى‌ فرانسه‌ صبح‌ دوشنبه‌ سفر چندروزه‌ خود را به‌ الجزاير با يک‌ هواپيماى‌ اختصاصى‌ آغاز کرد.
    او که‌ اصليتى‌ الجزايرى‌ دارد و در اين‌ سفر توسط‌ پدر، مادر و دو برادرش‌ همراهى‌ مى‌شود، در فرودگاه‌ الجزيره‌ به‌ شدت‌ از سوى‌ مقامات‌ الجزايرى‌ به‌ ويژه‌ وحيد گيدوم‌ وزير جوانان‌ و ورزش‌ اين‌ کشور مورد استقبال‌ قرار مى‌گيرد.
    زيدان‌ در الجزاير نيز محبوبيت‌ زيادى‌ دارد و گفته‌ مى‌شود ميليون‌ها تن‌ از مردم‌ اين‌ کشور خود را براى‌ استقبالى‌ باشکوه‌ و به‌ يادماندنى‌ از فوق‌ستاره‌ سابق‌ فوتبال‌ آماده‌ کرده‌اند.
    زيدان‌ در مورد اين‌ سفر مى‌گويد: «خوشحالم‌ که‌ به‌ الجزاير سفر مى‌کنم. اين‌ بازگشتى‌ است‌ به‌ اصليت‌ واقعى‌ام. البته‌ من‌ فرانسوى‌ هستم‌ اما هرگز فراموش‌ نمى‌کنم‌ که‌ والدينم‌ از الجزاير مى‌آيند و به‌ اين‌ سرزمين‌ تعلق‌ دارند.»
    در آغاز اين‌ سفر، زيدان‌ ابتدا از مناطقى‌ در 50کيلومترى‌ الجزيره‌ که‌ در سال‌ 2003 به‌ شدت‌ آسيب‌ ديده‌ و ويران‌ شده‌ است، ديدن‌ خواهد کرد.
    زيزو به‌ بازسازى‌ اين‌ مناطق‌ خيلى‌ اهميت‌ مى‌دهد و حتى‌ براى‌ کمک‌ به‌ آن‌ يک‌ بازى‌ بين‌ تيم‌ملى‌ فرانسه‌ و المپيک‌ مارسى‌ ترتيب‌ داده‌ بود که‌ تمام‌ درآمد آن‌ در اختيار کميته‌ بازسازى‌ مناطق‌ آسيب‌ديده‌ قرار گرفت.
    افتتاح‌ يک‌ بيمارستان، چند مرکز خيريه‌ و مؤ‌سسه‌ آموزشى‌ فوتبال‌ و ديدار از چند بيمارستان‌ خاص‌ بيماران‌ سرطانى‌ از برنامه‌هاى‌ کاپيتان‌ سابق‌ آبى‌پوشان‌ در اين‌ سفر خواهد بود.
    روز چهارشنبه‌ زيدان‌ و خانواده‌اش‌ در کاخ‌ رياست‌جمهورى‌ الجزاير مهمان‌ رئيس‌جمهور اين‌ کشور خواهند بود.
    زيدان‌ همچنين‌ در سفرى‌ به‌ شرق‌ الجزاير به‌ قبيله‌ والدينش‌ خواهد رفت‌ و در آنجا نيز از چند بيمارستان‌ ديدن‌ خواهد کرد.
    «بى‌ترديد اين‌ سفر خاطرات‌ زيادى‌ را براى‌ پدر و مادرم‌ زنده‌ مى‌کند. ديدار دوستان‌ و نزديکانى‌ که‌ در اين‌ سال‌ها از آنها دور بوديم، بسيار لذتبخش‌ است.»
    گفته‌ مى‌شود اهالى‌ دهکده‌ زادگاه‌ والدين‌ زيدان‌ جشنى‌ بسيار باشکوه‌ و بى‌سابقه‌ براى‌ استقبال‌ از آنها تدارک‌ ديده‌اند.
    «عبدالله‌ زروکلون» شهردار اين‌ منطقه‌ مى‌گويد: «دهکده‌ ما منتظر يک‌ رويداد بزرگ‌ است. ما از يک‌ فوق‌ستاره‌ فوتبال‌ دنيا که‌ اصليتى‌ الجزايرى‌ دارد، استقبال‌ مى‌کنيم...»
    او اضافه‌ مى‌کند: «سالهاست‌ زيدان‌ به‌ الجزاير نيامده؛ در سال‌ 1986 او يک‌ جوان‌ 14ساله‌ و گمنام‌ بود و امروز ستاره‌اى‌ محبوب... او به‌ خاطر اصليتش‌ به‌ ما الجزايرى‌ها هم‌ تعلق‌ دارد...»
    زيدان‌ در اين‌ سفر يک‌ بازى‌ از رقابت‌ قهرمانى‌ باشگاههاى‌ الجزاير را نيز تماشا خواهد کرد.

مدیر انجمن هنرهفتم Mahdi Hero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    nn374$|*|017

پيش فرض برزيل نامزد ميزباني جام جهاني ‪۲۰۱۴‬شد

فدراسيون فوتبال برزيل، امروز پيشنهاد ميزباني رقابتهاي جام جهاني ‪۲۰۱۴‬را رسما به فدراسيون بين‌المللي فوتبال (فيفا) تسليم كرد.

به گزارش خبرگزاري رويترز از ريودوژانيرو، "ريكاردو تكسيرا" رييس فدراسيون برزيل نامه امضا شده تقاضاي ميزباني را امروز در جريان برگزاري رقابتهاي جام باشگاههاي جهان در توكيو، تسليم مقامات فيفا كرد.

وب سايت فيفا به نقل از تكسيرا نوشت: ما رسما علاقمندي خود را براي برگزاري جام جهاني به عنوان رويدادي كه مردم برزيل حقيقتا سزاوا ميزباني آن هستند، اعلام كرديم.

برزيل تنها كشوري است كه نامزدي خود را اعلام كرد و شانس بسيار زيادي براي پيروزي دارد. فيفا قبلا اعلام كرده كه رقابتهاي جام جهاني ‪۲۰۱۴‬بنابر سياست چرخشي اين فدراسيون، در آمريكاي جنوبي برگزار خواهد شد.

تكسيرا با اشاره به جام جهاني ‪۱۹۷۸‬در آرژانتين گفت: با وجود كسب عناوين مختلف قهرماني توسط كشورهاي اين منطقه، آمريكاي جنوبي آخرين بار ‪۲۸‬سال قبل ميزبان بوده است كه تا سال ‪۲۰۱۴‬اين فاصله به ‪۳۶‬ساله مي‌رسد.

وي تاكيد كرد ميزباني جام جهاني براي مردم برزيل و همه آمريكاي جنوبي حايز اهميت است.

برزيل در دوره‌هاي نخست ميزبان جام جهاني بود كه با نتيجه ‪۲‬بر‪ ۱‬در فينال مغلوب اروگوئه شد.

آمريكاي جنوبي جمعا در سالهاي ‪۱۹۳۰‬در اروگوئه، ‪۱۹۵۰‬برزيل، ‪۱۹۶۲‬ برزيل و ‪۱۹۷۸‬آرژانتين ميزبان جام جهاني بوده اما برزيل تنها كشوري است كه باشكوهترين عنوان رقابتهاي فوتبال را پنج بار به خود اختصاص داده است.

فيفا در هفته گذشته اعلام كرد مهلت دريافت پيشنهادات آغاز شده و حداكثر تا نوامبر سال آينده ميلادي در مورد ميزبان تصميم گرفته خواهد شد.

"سپ بلاتر" رييس فدراسيون بين‌المللي فوتبال اظهارداشت در دوره‌هاي اخير سطح ميزباني و مسابقات ارتقا يافته بنابراين اگر پيشنهاد مناسبي از آمريكاي جنوبي وجود نداشته باشد، شايد به كشورهاي شمالي توجه كند.

وي همچنين احتمال نامزدي چين را كه ميزباني المپيك ‪۲۰۰۸‬را برعهده دارد منتفي دانست.

همچنين "جيم براون" مدير ارتباطات فيفا اعلام كرد كشورهاي نامزد ميزباني، در شش يا هفت هفته آينده از شرايط لازم ورزشگاه ها، هتل و حمل و نقل مطلع خواهند شد.

مدیر انجمن هنرهفتم Mahdi Hero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    nn374$|*|017

پيش فرض حميد جاسميان : سيموئز علت باخت تيم اميد است

يكي از پيشكسوتان ملي پوش فوتبال كشور گفت: سيموئز برزيلي علت باخت تيم اميد ايران برابر تيم قطر است.

"حميد جاسميان" روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: تيم اميد مقابل قطر بازي ضعيف و بي‌برنامه‌اي را انجام داد و مقصر اصلي اين شكست فقط سيموئز است.

وي اظهار داشت: ما در اين بازي تاكتيك خاصي را از تيم اميد نديديم اما تيم قطر در طول ‪۹۰‬دقيقه تيم برتر ميدان بود و حملات خطرناكي بر روي دروازه ما تدارك ديد.

بازيكن اسبق تيم ملي فوتبال كشورمان اظهار داشت: تيم اميد در خط دفاعي اشتباهات زيادي داشت و مهاجمان تيم قطر فرصت‌هاي خوبي را روي دروازه ما بدست آوردند.

جاسميان با اشاره به خط آتش ضعيف تيم ايران گفت: با اينكه ما در خط حمله برهاني و اولادي كه از تكنيك و سرعت خوبي برخوردارند را داشتيم ولي نتوانستيم خطر جدي را روي دروازه تيم قطر ايجاد كنيم.

وي ادامه داد: ما با اين تيم بايد قيد حضور در بازيهاي المپيك چين را بزنيم كه اين مساله مي‌تواند تاثير منفي را مانند گذشته در فوتبال ايران ايجاد كند.

اين پيشكسوت فوتبال كشور گفت: در تيم اميد اختلافات زيادي وجود دارد كه اين مسئه باعث شد كه اين تيم از تكرار عنوان قهرماني خود باز بماند.

جاسميان افزود: سرمربي و بازيكنان اين تيم بايد جوابگوي مردم باشند و علت باخت خود را توضيح دهند.

وي اظهار داشت: با توجه به داشته‌هاي ما تيم اميد مي‌توانست به راحتي عنوان قهرماني اين دوره را بدست آورد كه بعضي از مسايل باعث شد كه ما از راهيابي به ديدار نهايي باز بمانيم.

جاسميان در پايان گفت: اگر ما خواهان حضور در بازيهاي المپيك هستيم بايد اكثر بازيكنان اين تيم را كنار بگذاريم وچند بازيكن خوب و با تجربه مانند مسعود شجاعي، حسين كعبي و ايمان مبعلي را به اين تيم اضافه كنيم.

تيم فوتبال اميد ايران شامگاه سه‌شنبه گذشته در ديدار نيمه نهايي مقابل تيم قطر با نتيجه دو بر صفر شكست خورد و از رسيدن به پيكار نهايي اين مسابقات باز ماند.

تيم اميد ايران در ديدار رده بندي براي كسب مقام سوم روز پنجشنبه به مصاف تيم كره جنوبي خواهد رفت .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •