تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 646 از 848 اولاول ... 146546596636642643644645646647648649650656696746 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,451 به 6,460 از 8471

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

برای تانل امن (مثلاvpn) زدن از روی شبکه اینترنت و اتصال اون به یک دستگاه میکروتیک دیگه که به اینترنت آزاد ارتباط داره.

فکر کردم تجمیع پهنای باند انجام دادی
    با میکروتیک تا حالا تجمیع نکردی ؟ لود بالانس رو نمیگم ها. تو تجمیع Ip کدوم رو میشه انتخاب کرد ؟

آخر فروم باز shaahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

فکر کردم تجمیع پهنای باند انجام دادی
    با میکروتیک تا حالا تجمیع نکردی ؟ لود بالانس رو نمیگم ها. تو تجمیع Ip کدوم رو میشه انتخاب کرد ؟
    جمع کردن اضافه کردن چندتا خط اینترنت برای یک محل میشه همون لودبالانس دیگه .
    ip یک آدرس بین المللی هست که روی شبکه اینترنت شما رو با اون میشناسن داده ای که از روی هر کدوم از خط ها به سمت اینترنت بره ؛ ip همون خط به عنوان مشخصات ارسال کننده روی بسته ارسالی ثبت میشه .
    ip ها با هم دیگه جمع نمیشن شما از هرکدوم از خط ها که استفاده کنید همون ادرس برای ارتباط با اینترنت برای شما شناخته میشه.
    مگر اینکه روی یک خط اینترنت چندین ip ارائه بده isp که در اون صورت شما با روت کردن به سمت هرکدام از اونها میتونید از اون ip استفاده کنید .
    مثلا سیستم الف با ip اول روی اینترنت شناخته بشه و دستگاه ب با آدرس ip دوم و مابقی دستگاه ها با NAT شدن همه با ip سوم در اینترنت شناخته بشن.

بنظرم اینجا جای چنین صحبتی نیست ؛ ربطی به فیلترینگ و اینترنت و isp نداره این موضوع
    یک تاپیک جدید برای این بزنید یا موضوع رو روی انجمن های شبکه مثل persiannetworks.com مطرح کنید.

تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

جمع کردن اضافه کردن چندتا خط اینترنت برای یک محل میشه همون لودبالانس دیگه .
    ip یک آدرس بین المللی هست که روی شبکه اینترنت شما رو با اون میشناسن داده ای که از روی هر کدوم از خط ها به سمت اینترنت بره ؛ ip همون خط به عنوان مشخصات ارسال کننده روی بسته ارسالی ثبت میشه .
    ip ها با هم دیگه جمع نمیشن شما از هرکدوم از خط ها که استفاده کنید همون ادرس برای ارتباط با اینترنت برای شما شناخته میشه.
    مگر اینکه روی یک خط اینترنت چندین ip ارائه بده isp که در اون صورت شما با روت کردن به سمت هرکدام از اونها میتونید از اون ip استفاده کنید .
    مثلا سیستم الف با ip اول روی اینترنت شناخته بشه و دستگاه ب با آدرس ip دوم و مابقی دستگاه ها با NAT شدن همه با ip سوم در اینترنت شناخته بشن.

بنظرم اینجا جای چنین صحبتی نیست ؛ ربطی به فیلترینگ و اینترنت و isp نداره این موضوع
    یک تاپیک جدید برای این بزنید یا موضوع رو روی انجمن های شبکه مثل persiannetworks.com مطرح کنید.
    فرق داره اونی که من میگم میشه bandwidth bonding یعنی با تک کانکشن هم از کل پهنای استفاده میشه لود بالانس یعنی هر کانکشن رو از یک خط میگیره اینجوری کل پهنای باند ممکنه پر نشه.

آخر فروم باز shaahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

فرق داره اونی که من میگم میشه bandwidth bonding یعنی با تک کانکشن هم از کل پهنای استفاده میشه لود بالانس یعنی هر کانکشن رو از یک خط میگیره اینجوری کل پهنای باند ممکنه پر نشه.
    اونم یک نوع لودبالانس هست
    شما به ترتیب پاکت های ارسالی و دریافتی در روتر رو به خط های مختلف میفرستین .
    در همون یک کانکشن پاکت اول از خط اول عبور میکنه ، پاکت دوم از خط دوم و الی آخر بعد از اخرین خط پاکت بعدی از خط اول دوباره عبور داده میشه.
    درسته که دانلود با ip های مختلف انجام میشه اما معمولا سایت سرویس دهنده شما رو با همون آدرس ip اول که اولین بسته را دریافت کردین میشناسه ، یا به عنوان چند شخص متفاوت و مجزا که در حال دانلود هستند .
    لود بالانس فقط یک روش نیست ، N روش متفاوت داره
    خود شما نیز برحسب نیازتون میتونید یک روش جدید برای استفاده ابداع کنید.

چیزی که شما به عنوان لودبالانس در ذهن دارین مربوط به این روش از لودبالانس میشه که
    کانکشن اول از خط اول عبور کنه ، کانکشن دوم از خط دوم .

یا مثلا تمام درخواست های WEB و بازی یا تماشای ویدیو از خط اول عبور کنن و دانلود از خط دوم انجام بشه.

در این صورت ها ممکنه یکی از خطوط خالی بمونه و شما همیشه از حداکثر ظرفیت برای دانلود استفاده نمیکنید .
    مثلا اگه تک کانکشن دانلود کنید فقط از یک خط استفاده میشه در این حالت ها .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2018

پيش فرض

دوستان من سرعت1مگ گرفتم ولی سرعت دانلودم خیلی پایینه البته فایلهایی رو میخوام از تلگرام دانلود کنم ولی سرعت تقریبا صفرهاز ربات استفاده کردم وفایلو تبدیل کردم به لینک تا از طریق دانلود منیجر دانلود کنم ولی با سرعت ضعیف دانلود میکنه و وسط دانلود میزنه فایل خرابهاگه میتونید راهنمایی کنید خیلی نیاز دارم به این فایلهای اموزشی

تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

در همون یک کانکشن پاکت اول از خط اول عبور میکنه ، پاکت دوم از خط دوم و الی آخر بعد از اخرین خط پاکت بعدی از خط اول دوباره عبور داده میشه.
    درسته که دانلود با ip های مختلف انجام میشه اما معمولا سایت سرویس دهنده شما رو با همون آدرس ip اول که اولین بسته را دریافت کردین میشناسه ، یا به عنوان چند شخص متفاوت و مجزا که در حال دانلود هستند .

چیزی که شما به عنوان لودبالانس در ذهن دارین مربوط به این روش از لودبالانس میشه که

یا مثلا تمام درخواست های WEB و بازی یا تماشای ویدیو از خط اول عبور کنن و دانلود از خط دوم انجام بشه.

در این صورت ها ممکنه یکی از خطوط خالی بمونه و شما همیشه از حداکثر ظرفیت برای دانلود استفاده نمیکنید .
    درسته بالانس کردن الگوریتم های مختلف داره ولی با تجمیع فرق میکنه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

- - - Updated - - -

درسته بالانس کردن الگوریتم های مختلف داره ولی با تجمیع فرق میکنه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

خوب دوستان من با تورنت هم اتصال اینترنت را بررسی کردم و همانطور که حدس می زدم سرعت ها برای اینترنت بین الملل عمداً محدود و کاهش داده شده است و برای من در حدود 2/5 و گاهی 3 م.بیت.ب.ث است. در این بررسی مطمئن شدم که هیچ فی_لتر شکنی روشن نیست و نیز اینکه فایلی که کوشیدم دانلود کنم دارای تقریباً 6500 سیدر و 500 لیچر بود.
    خوب گویا اینترنت داره نابود میشه و می خوان مضخرفی با عنوان جعلی اینترنت داخلی ( در واقع اینترانت که یک شبکه محدود و خصوصی است ) را جایگزین کنند.

من همچنین در بخش صدای مشتری پارس آنلاین یک شکایت تنظیم کردم و در پایان متن شکایت که شامل توضیح کامل مشکل بود از آنها پرسیدم که آیا آنها این موضوع/اتفاق را تأیید و قبول می کنند! اگر پاسخ بدهند که احتمال آن کم است پاسخ را در اینجا به اشتراک خواهم گذاشت.
    Last edited by shahram83; 18-01-2018 at 22:58.

8. 4 کاربر از shahram83 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال feranko724's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2016
    محل سكونت
    $$$

پيش فرض

خوب دوستان من با تورنت هم اتصال اینترنت را بررسی کردم و همانطور که حدس می زدم سرعت ها برای اینترنت بین الملل عمداً محدود و کاهش داده شده است و برای من در حدود 2/5 و گاهی 3 م.بیت.ب.ث است. در این بررسی مطمئن شدم که هیچ فی_لتر شکنی روشن نیست و نیز اینکه فایلی که کوشیدم دانلود کنم دارای تقریباً 6500 سیدر و 500 لیچر بود.
    خوب گویا اینترنت داره نابود میشه و می خوان مضخرفی با عنوان جعلی اینترنت داخلی ( در واقع اینترانت که یک شبکه محدود و خصوصی است ) را جایگزین کنند.

من همچنین در بخش صدای مشتری پارس آنلاین یک شکایت تنظیم کردم و در پایان متن شکایت که شامل توضیح کامل مشکل بود از آنها پرسیدم که آیا آنها این موضوع/اتفاق را تأیید و قبول می کنند! اگر پاسخ بدهند که احتمال آن کم است پاسخ را در اینجا به اشتراک خواهم گذاشت.
    درسته کلن سرور خارجی میری چه صفحه چه دانلود سرعت بعدجور میاد پائین معنم همین الان با 2نوع وی پی زدم دانلود سرعت 150شده با idm فقطم پارس نیست تایپگهای دیگم بری مثله اسیاتک از اینکه هیچ نوع فیلترشکنی کارنمیکنه میگن

10. 3 کاربر از feranko724 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه psycho0098's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

تایید میشه
    سرعت از سرور های خارجی برای من بیشتر از 3.5 یا 4 مگابیت یا همون 500 کیلوبایت نمیشه
    اما دانلود با idm مشکلی نداره

12. 3 کاربر از psycho0098 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

پروفایل گیم جدای پینگ چه تاثیری رو سرعت داره؟
    تو مودم میشه متوجه شد پروفایل گیم بسته شده یا نه؟
    پروفایل گیم باعث میشه که تبادل اطلاعات با سرعت بیشتری صورت بگیره و به طبع باعث میشه که پیچ سریع تر از قبل باز بشه ، در بازی های عکس العمل سریعتر داشته باشی ، در چت ویدیویی هم لک کمتره و تصویر شفاف تره ، در کل هر چه پینگ پایین تر باشه کیفیت اینترنت هم بهتره
    بله از توی مودم هم میشه فهمید که پروفایل گیم فعال هست یا نه اگر غیر فعال باشه در قسمتی که وضعیت SNR مودم رو میزنه یه قسمت هست که زده Interleaved که یعنی پروفایل گیم فعال نیست مثل تصویر پایین که از یک مودم ایسوس هست

این هم از یک مودم دی لینک

اما اگر پروفایل گیم فعال باشه توی همون قسمتی که زده Interleaved میزنه Fast و یا FastPath مثل عکس های پایین
    توی این مودم قسمت تایپ رو بببین

و این مودم هم قسمت Path Mode

امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم

14. 6 کاربر از AVAVA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •