تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 646 از 3017 اولاول ... 14654659663664264364464564664764864965065669674611461646 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,451 به 6,460 از 30162

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خوزستان

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

چرا پاس موناماد ترافیک رو اینقدر گرون میفروشه ؟ هر گیگی 4500 اگر هم 100 گیگ بخری همون 4500 حساب میکنه ولی ضحی کیش یا به عبارتی سامانه سیترا هر چی بیشتر میخریدی از قیمت کم میشد مثلا 10 گیگ رو گیگی 2500 تقریبا حساب میکرد ولی این موناماد لعنتی 10 گیگ رو هم همون 45000 تومن میده .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

سلام
    کسی اینجا اینترنت نامحدود از مخابرات گرفته؟ سرعت دانلود 512 یا 1 مگ یا 2 مگ نامحدودش در ساعت های مختلف شبانه روز چنده؟ کسی می دونه؟
    ممنون

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Berlin

پيش فرض

سلام
    کسی اینجا اینترنت نامحدود از مخابرات گرفته؟ سرعت دانلود 512 یا 1 مگ یا 2 مگ نامحدودش در ساعت های مختلف شبانه روز چنده؟ کسی می دونه؟
    ممنون
    512 حدودا 60 تا 70
    1 مگ حدودا 110 تا 130
    2مگ نمیدونم
    خودمم 1مگ نامحدود دارم

4. 2 کاربر از imanparsa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز KING iMAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خوزستان - بندر امام خمینی(سربندر)

پيش فرض

دان استريم و آپ استريم حداكثر مقادير هستند كه با توجه به خط تنظيم مي شوند . بعد مقدار سرعت هست كه توي سيستم تعريف شده است. و در آخر مقدار سرعت از مقدار دان استريم اندكي كمتره(به قول يكي از دوستان كه رفته نون در بياره واسه زن و بچه اش، پرتي داره!)
    مثال : دان استريم من روي 2 مگ هست ولي سرعتم با 256 نامحدود 32 كيلوبايت هست.
    آقا به جون منوچهر اون عموهه که اپراتور بود گفت پرتی داره
    =-=-=-=-=-=-=
    بچه ها یه آهنگ رپ هست که اولش میگه "به نام خدای من،خالق وطنم ایران"... این رو میخوام.اما نه میدونم کی خونده و نه اسم آهنگ چیه.
    Last edited by KING iMAN; 17-08-2013 at 15:38.

6. این کاربر از KING iMAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه psycho0098's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

آقا به جون منوچهر اون عموهه که اپراتور بود گفت پرتی داره
    =-=-=-=-=-=-=
    بچه ها یه آهنگ رپ هست که اولش میگه "به نام خدای من،خالق وطنم ایران"... این رو میخوام.اما نه میدونم کی خونده و نه اسم آهنگ چیه.
    یاسر بینام - آقای رئیس جمهور

Sent from my SK17i using Tapatalk 2

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام آقا محمد من نمیتوانم به شما پیام خصصوصی بدهم در مورد پرینتر hp officejet j4580 یک سری سوالات داشتم (کارتریج سیاه ) که تمام شده و دوباره شارژ شده ولی جواب نداد . اگر میشود راهنماییم کنید .ممنون

تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

512 حدودا 60 تا 70
    1 مگ حدودا 110 تا 130
    2مگ نمیدونم
    خودمم 1مگ نامحدود دارم
    اینترنت مخابرات رو خیلی ازش می نالیدن، ظاهرا الان خوب شده، ممکنه دوباره هم خراب بشه. درسته؟ وقتی هم خراب بشه تا مدت زیادی مشکل داره، و من چون می خوام یه ساله ببندم به همین خاطر وسواس به خرج می دم. تجربه شما چطور بوده ازش؟

کاربر فعال انجمن پرینتر و اسکنر mohammad.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام آقا محمد من نمیتوانم به شما پیام خصصوصی بدهم در مورد پرینتر hp officejet j4580 یک سری سوالات داشتم (کارتریج سیاه ) که تمام شده و دوباره شارژ شده ولی جواب نداد . اگر میشود راهنماییم کنید .ممنون
    LOL
    من ديگه حرفي ندارم

اینترنت مخابرات رو خیلی ازش می نالیدن، ظاهرا الان خوب شده، ممکنه دوباره هم خراب بشه. درسته؟ وقتی هم خراب بشه تا مدت زیادی مشکل داره، و من چون می خوام یه ساله ببندم به همین خاطر وسواس به خرج می دم. تجربه شما چطور بوده ازش؟
    نه بابا كجاش خوب شده؟ احتمالا رفتيد تاپيك مازندران رو خونديد كه دوباره امروز سرعت هاشون دوباره فضايي شده! سرويس 256 نامحدودشون سرعت دانلود 120 شده. اون وقت ما داريم با 256 با سرعت 30 دانلود مي كنيم. اگه مي بينيد توي اين تاپيك گله و شكايت نيست نه كه سرعتا خوبه نه بچه ها اهل گله و شكايت نيستند
    در كل نظر من : از هيچ جا يه ساله نگير! در مورد مخابرات بيشتر تحقيق كن!

11. این کاربر از mohammad.t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

LOL
    من ديگه حرفي ندارم

نه بابا كجاش خوب شده؟ احتمالا رفتيد تاپيك مازندران رو خونديد كه دوباره امروز سرعت هاشون دوباره فضايي شده! سرويس 256 نامحدودشون سرعت دانلود 120 شده. اون وقت ما داريم با 256 با سرعت 30 دانلود مي كنيم. اگه مي بينيد توي اين تاپيك گله و شكايت نيست نه كه سرعتا خوبه نه بچه ها اهل گله و شكايت نيستند
    در كل نظر من : از هيچ جا يه ساله نگير! در مورد مخابرات بيشتر تحقيق كن!

بازم اگر سرعت واقعی بدن خوبه، اینی که شما داری می گی سرعت واقعیه، ولی اگر 2 مگ بخری به جای 256 با سرعت 130 دانلود کنی، اون مصیبته. من از این نگرانم. اینترنت یه ساله رو هم به خاطر تخفیفی که می دن می خوام بخرم، مثلا بعضی شرکتها با تخفیفی که می دن 2 مگ به جای 70 تومن برات 50 تومن میوفته.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

بازم اگر سرعت واقعی بدن خوبه، اینی که شما داری می گی سرعت واقعیه، ولی اگر 2 مگ بخری به جای 256 با سرعت 130 دانلود کنی، اون مصیبته. من از این نگرانم. اینترنت یه ساله رو هم به خاطر تخفیفی که می دن می خوام بخرم، مثلا بعضی شرکتها با تخفیفی که می دن 2 مگ به جای 70 تومن برات 50 تومن میوفته.
    خوب اره خودشون که میگن دو مگ نباید بگیری سرعتش کنده دیگه ببین چه کار کردن که خودشون هم قبول دارن من یک ساله دو مگ دارم سرعت دانلود که همیشه 256 تا رو داده اما برای وبگردی که بصورت تک کانکشن هست سرعت از 300 کیلوبیت تا 2 مگ در نوسانه و بالا پایین میشده برام .شما هر سرویسی که میخوای بگیری به ضریب اشتراکش توجه کن چون بهانه ای میشه برای شرکت تا همه چیز رو گردن شما بندازن هم مخابرات هم جاهای دیگه . طرح بیشتر از سه ماهه هم از هیچ شرکتی نگیر چون اوضاع اینترنت مملکت معلوم نیست .مثل من پشیمون میشی.اما من با این همه مشکلاتی که مخابرات تو این دوساله داشته بازم ازش راضیم و در اوج عصبانیت هم حاضر نیستم ازش دل بکنم و برم سراغ شرکت دیگه .فکر کنم دیگه همه گفتنی ها رو بهت گفتم.

14. این کاربر از alimail3248 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •