خدا رو شکر کن تک کانکشن تا 65 میره! من الآن فایل گذاشتم با 16 کانکشن به 80 نمیرسه!!!![]()
خدا رو شکر کن تک کانکشن تا 65 میره! من الآن فایل گذاشتم با 16 کانکشن به 80 نمیرسه!!!![]()
متوجه منظورتون نشدم
منظورت از کانکشن چیه ؟ من تعداد فایل دانلودی رو گفتم
یهنی این که هر دانلود رو با 16 کانکشن انجام بدید که این عدد به صورت پیش فرض عدد 8 است.با این کار میتوانید از نهایت اینترنت خود استفاده کنید.تنظیمات رو به اینصورت انجام بدید تا 16 کانکشن بشه
![]()
دوست عزیز خدا پدر مادرتو بیامرزه من اصلا این تننظیمات رو بلد نبودم خدا خیرت بده![]()
بستگی به سرور ها هم داره
اکثر سرورهایی که به ایرانی ها سرویس میدن رو 512 و نهایت سرعت 64 فیکس شدن
کسی جواب من رو ندادا.
۲-۳ روز سرعت اینترنت مخابرات خیلی بد شده..
من میخوام برام یک isp دیگه ..ولی مشکل اینه که حد اقل ۷ روز کاری طول میکشه که باید بدون اینترنت بمونم ..
راهی هست که کمتر تو انتظار بمونم و بدون اینترنت نباشم ؟
بچه ها من میرم speedtest که تست کنم سرعت اینترنتم رااین ۳ تا گزینه میاد چرا ؟
1-mobile
2-become a host
3-speedtest mini
دیگه هم گزینه take a test نمیاد چرا ؟
سوال خیلی ها هست دوست من.این سوال من هم هست.
بله میتونید. میتونید هر روز سرعت عوض کنید. مشکلی پیش نمیآد.از طریق سایتش پهنای باندم رو به 1 مگ افزایش دادم. می خوام بدونم میتونم مثلا دو روز دیگه دوباره برگردم به 512 ؟
روزانه حساب میشه یعنی اگر در ماه 3 روز 1024 داشته باشید و باقیش رو 512 فقط 3 روز به نرخ 1024 حساب میشه و باقیش 512 حساب میشه.اصلا چه جوری حساب می کنن پولش رو؟
برای تهران فقط سرویس نامحدود هست . سرویس های با محدودیت برای کسانی که اقدام کرده بودن مشکل به وجود آورده.راستی چرا مشخص نبود که سرویس 1 مگش نا محدوده یا نه؟
قبلا میشد اما الان نمیشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم صفحه مورد نظر که دیگه باز نمیشه.یه سوال دیگه هم داره(م) و اینه که تو سایت مخابرات نمیشه حسابمون رو چک کنیم و ببینیم مثلا چقدر دانلود و آپلود داشتیم؟ چون من یه مدت کرمانشاه بودم اونجا به راحتی می تونستیم تو یه بازه زمانی بفهمیم مقدار ارسال و دریافتمون رو.
تنها راه مطلوب استفاده از اینترنت wimax شرکت های داخلی هست که کاملا جدا از خط تلفن کار میکنه و میتونه در مدت زمانی که خطتون رانژه نیست مورد استفاده قرار بگیره. راه دوم استفاده از اینترنت تلفن همراه هست که خیلی ارزونتر هست و بسیار ابتدایی اما تا حدودی کار راه بندازه . حتی میتونید تلفن همراه به کامپیوتر به عنوان مودم بشناسونید و روی کامپیوتر از اینترنت edge و یا gprs تلفن همراه استفاده کنید. برای این کار بسته های مخصوص اینترنت برای سیم کارت تهیه کنید تا هزینه بالای استفاده از اینترنت نپردازید.
قبل از تخلیه خط از مرکزتون بپرسید که خط تلفن فیبر نوری هست یا نیست. اگر فیبر شده باشه فکر نکنم راه فرار داشته باشید از اینترنت مخابرات.
Last edited by mansia; 04-04-2013 at 22:39.
سلام بچه ها پینگم چطوره
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)