نه بابا اصلا به این بازیکنا چیزی نمیرسه همش میره تو جیب این دلال ها!یعنی شما فکر می کنید اینهمه پول فقط دو جیب این برزیلیها رفته ؟![]()
بله
خير
نه بابا اصلا به این بازیکنا چیزی نمیرسه همش میره تو جیب این دلال ها!یعنی شما فکر می کنید اینهمه پول فقط دو جیب این برزیلیها رفته ؟![]()
کاش بعضیهام همین طرز تفکر رو داشتن !به نظر من احترام کریمی بایت اینکه یکی از بزرگان تاریخ فوتبال ماست حتما باید حفظ شود.این اتفاقات در زمین فوتبال طبیعی است...
یعنی کیا؟؟؟؟کاش بعضیهام همین طرز تفکر رو داشتن !
همونایی که میگن منتظر بازی برگشت تو تبریز هستیم که ... !یعنی کیا؟؟؟؟
کی گفته اینو ؟
چند نفر که روی بعضی سایتها همچین حرفی می زنند ، شد دلیل ؟
اگه به حرف های کاربرهای اینترنتی بود که الان باید خیلی چیزها تو ایران عوض شده بود !
هستن بعضی ها که از دست کریمی ناراحت هستند که البته من بهشون حق می دم !
تو بازی سایپا - پرسپولیس تماشاگرا علیه میرزاپور شعار دادند اونم هیچ عکس العمی تو میدون نشون نداد و بعد بازی در جواب خبرنگاران گفت : من با تشویق همین ها تو تیم ملی بازی کردم و به اینجا رسیدیم و همشون واسه من قابل احترام هستن !
اون وقت کریمی به خاطر چند تا شعار "کریمی یادت باشه ، دایی سرورته" اینهمه جنجال کرده !
ولی من بازم دوسش دارم ، هرچند کمتر از قبل![]()
Last edited by BehzadKiNG; 23-10-2009 at 20:11.
حالا خوبه كه همه ديدن اين بازيكن بزرررررررگ و با اخلاق با چه وضعيتي با داور(ها) برخورد ميكرد!
Last edited by elyartab; 24-10-2009 at 00:53.
بهترین حرفش این بود:
بعضی از مردم رو میشه برای همیشه گول زد
بعضی رو میشه برای مدتی گول زد
ولی همه مردم رو نمیشه گول زد
البته بعد از مهندس صفایی فراهانیواقعا دادکان موفق ترین و بهترین رئیس فدراسیون فوتبال تاریخ ایران هست.
دوران مدیریت دادکان ادامه راهی بود که صفایی فرهانی شروع کرد.
![]()
خود دادکان با شکایتی که بعد از برکناریش به فیفا برد یکی از عوامل تعلیق فوتبال و وضعیت امروز تیم ملیه...(گرچه عامل اصلی کسی نیست جز علی آبادی!)
ایشون وقتی ریاست فوتبال رو از دست داد میخواست کل فدراسیون رو با خودش پایین بکشه که موفق هم شد!
حالا میاد ژست یک مدیر بزرگ و دلسوز فوتبالی رو بخودش میگیره!!
دادکان اینکارها رو کرد یا بازیکنا و مربیو ...
نمی خوام شعار بدم و احتیاجی هم ندارم که شعار بدم.
اما پشت یک تیم موفق یک مدیر موفقه.
و پشت یک تیم ناکام(تیم حاضر ایران) یک مدیر بی لیاقت و کار نابلده.
دادکان هرچی بود از کفاشیان و خیلیا بهتر بود.بهتر بود که ایران مثل الان اینقدر بدبخت نشده بود که تو گروه 4 نفره سوم بشه.تنها تیمی که به امارات امتیاز داد.امارات 1 امتیاز گرفت اونم از تیمی مثل ایران.
با وجود کفاشیان ایران همین جور در جا میزنه.هممون هستیم و خواهیم دید که ایران از این بدتر و بدبخت تر میشه.
فقط خدا رحم کنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)