اين بازي در سه سال تموم نميشه...
يك بازي بدون پايان هست كه مي تونيد ازش براي مدت هاي طولاني لذت ببرين...
در هيچ گوشه اي از دنياي وب هيچ اشاره اي به پايان بازي در 3 سال نشده ....
اين بازي در سه سال تموم نميشه...
يك بازي بدون پايان هست كه مي تونيد ازش براي مدت هاي طولاني لذت ببرين...
در هيچ گوشه اي از دنياي وب هيچ اشاره اي به پايان بازي در 3 سال نشده ....
با سلام
دوست عزیز این بازی کلا 18 ساله تا اونجایی که من اطلاع دارم
3 سال اولیه که بعد از موفقیتتون 15 سال بهش اضافه میشه
دقیقا نظر من هم همینه.راستی من بااین برنامه ای که دوستان گذاشتن بازی نمیکنم و به همین خاطر از هیچ تقلبی استفاده نمیکنم!
فقط از ترفند خود بازی استفاده میکنم و همون اول ثروتمند میشم.
سوالمگه خونه رو سریع بزگ کنیم دموئی رو از دست میدیم؟فکر نکنما
{2بهار به راحتی 8دمو رو میشه دید.3بهار بعد پلیس بازی 2دمو دیگه رو هم میشه دید.6بهار 3تا دمو و 30بهار یک دمو دیگه}
Last edited by javad khan008; 09-02-2012 at 23:09.
اقا جواد دقیق بگم بله اگه شما خیلی سریع در بازی پیش برین 50 درصد دموهای بازی رو از دست میدید.
مثلا اگر سریع مرغدونی رو بزرگ کنید و 10 مرغ در اون قرار بدید، دو دمو رو از دست میدی. مانند اوردن یک تخم مرغ توسط پوپوری و یا اوردن فکر کنم 5 مرغ توسط ریک که از شما میخواد از اونها مواظبت کنید.
اگر سریع ازدواج کنید مثلا با کارن در مون سال اول، دموی اموزش رفص رو از دست میدید.
اگر هنوز با دختری ازدواج نکردید سعی کنید قلب دخترارو با هم به جلو ببرید. که دموهایی مانند درست کردن غذا توسط اللن و یا اوردن نامه تولد توسط انن و دادان کتاب به شما توسط ماری و یک سری موارد دیگه مثل گرفتن عطر از کای. توی بازی به یک شخص خاص هدیه ندید باید به همه به نسبت مساوی هدیه بدین. خود شما الان چند بار به ون همون فروشنده چینی هدیه دادید؟. کلا بگم با تعادل پیش بیرد.
به حرفهای این لوحه خانه هم زیاد توجه نکنید. این بازی سرشار از معماهاست که باید حل بشه برای حل شدنشم باید یک سری کارهاست که باید انجام داد. خو من به شخصه زمانی که پلی 1داشتم دیدم که تو این تاپیک هنوز ندیدم که کسی دیده باشه.
کاشکی منم فرصت داشتم این بازی رو برم.
من قدیمها چندتا ایده تو این بازی داشتم که خودم فرصت نکردم انجامش بدم اگه شماها دارید این بازی رو میرید به شماها بگم
حرفاتونو قبول دارم.
واقعیت اینه که فقط روز تولد ون بهش هدیه دادم!ولی حرفای شما رو درک میکنم!ولی فکر کنم باید به دخترا بیشتر هدیه بدیم تا سایر افراد.راستی سال اول بهتره قلب دختر هارو آبی کنیم و سال دوم قرمز و حدود پاییز سال 2ازدواج کنیم
ولی اگه مرغ داری رو بزگ کنی مشکلی برای دیدن دموها پیش نمیاد.فقط تو فصل پاییز باید مرغ های کمی داشته باشی تا دمو رو ببینی.
خیلی خیلی خوشحال میشم ایدتونو بدونم.
سلام به همه
میگم دوستان واسه pc لینک دانلود ندارین؟
میخوام تازه شروع کنم![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ﺑﺎ ﺗﺸﮑﺮ ﺍﺯ ﺯﺣﻤﺎﺕ ﺳﺠﺎﺩ
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
سلام سیو گیم بازی با پسوند psv برای بدیل کننده pSX دارید؟
slm
روز 7بهار سال اول از دختری درخواست همراهی برای جشن فردا میدی؟
ولی فرداش تو مسابقه دخترا خودشون میرقصند.چیکار کنم با کاراکتر خودم برقصه.
کلا میرقصه؟
فکر کنم بعد از ازدواج فقط میتونی در کنار همسرت برقصی
اگر ازدواج کرده باشی در روز مسابقه همسرت میزنه بیرون از خونه و منتظر میونه تا با هم برین
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)