تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 646 از 4105 اولاول ... 14654659663664264364464564664764864965065669674611461646 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,451 به 6,460 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال mali.sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    واقعا نمبدونم کجام فک کنم گم شدم

پيش فرض

برادر عزیز فکر میکنی همه این پدرهایی که رفتن جبهه که الان بچه هاش معافی دارند همه شون تو میدون جنگ بودن ؟ نه عزیزم خدا میدونه اینا پشت خط مقدم چی کاره بودن یا نرفته خط مقدم دست و پاشون شکسته الان اومدن ادعایه جانبازی میکنن
    من پدرم جانبازه با 2 تا ترکش به قول خودش یادگاره اون دوره ها ولی هیچ جا اسمشو به عنوان جانباز ثبت نکرده و هیچ حقوق و مزایا یی هم نمیگیره و ما هم واسه هزینه درمانش زیر قرض و قوله دوست و اشناییم
    ما 6 تا داداشیم از ما 6 تا 3 نفرمون خدمت رفتیم یه نفرمون هم معافی پزشکی داره . حالا با این اوضاع فقط میتونیم برادر پنجم رو معاف کنیم . بعدش اینکه برادر ششم باید بره خدمت به نظر شما این انصافه ؟
    اخ اگه پدرم میرفت دنبال کارهای جانبازیش و برادر ششم رو معاف میکرد چه قدر خوشحال میشدم ولی پدرم میگه اون موقع بنا به تکلیف اللهی رفته جبهه نرفته که ما رو معاف کنه . حالا ما چه کنیم که برادر ششم معاف شه ؟
    دوست خوب ما
    جبهه پشت و خط مقدم داشت ولی قصد و نیت مهمه اگه همچین قوانینی نوشته شده برای پاسداشت این افراد هست حالا یکی مثل پدر شما توقعی نداره و خودش نمیخواد مورد تقدیر قرار بگیره ولی یکی این موضوع رو ترجیح میده......
    اینکه انصافه یانه که برادر ششم بره خدمت تصمیم با پدرتونه.....
    قانونی نیست که برادر ششم معاف بشه.
    موفق باشید.

2. این کاربر از mali.sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت korosh0742's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ...

1

برادر عزیز فکر میکنی همه این پدرهایی که رفتن جبهه که الان بچه هاش معافی دارند همه شون تو میدون جنگ بودن ؟ نه عزیزم خدا میدونه اینا پشت خط مقدم چی کاره بودن یا نرفته خط مقدم دست و پاشون شکسته الان اومدن ادعایه جانبازی میکنن
    من پدرم جانبازه با 2 تا ترکش به قول خودش یادگاره اون دوره ها ولی هیچ جا اسمشو به عنوان جانباز ثبت نکرده و هیچ حقوق و مزایا یی هم نمیگیره و ما هم واسه هزینه درمانش زیر قرض و قوله دوست و اشناییم
    ما 6 تا داداشیم از ما 6 تا 3 نفرمون خدمت رفتیم یه نفرمون هم معافی پزشکی داره . حالا با این اوضاع فقط میتونیم برادر پنجم رو معاف کنیم . بعدش اینکه برادر ششم باید بره خدمت به نظر شما این انصافه ؟
    اخ اگه پدرم میرفت دنبال کارهای جانبازیش و برادر ششم رو معاف میکرد چه قدر خوشحال میشدم ولی پدرم میگه اون موقع بنا به تکلیف اللهی رفته جبهه نرفته که ما رو معاف کنه . حالا ما چه کنیم که برادر ششم معاف شه ؟
    دقیقا حرف منم همینه رزمنده های واقعی دنبال مزایا نبودن و نخواهند رفت ....

منم پدرم مثل پدر شماست هم ترکش داشته هم موج شدید انفجار ، بیچاره اصلا اعصاب نداشت نمی شد باهاش 2 کلمه حرف زد که عصبی میشد دیگه مسئله خیلی حاد شد که پدرم رو 10 سال پیش بردیم زیر دستگاه برق و ... بعد 16 جلسه با کلی هزینه سر سام آور و .... به هر حال هنوزم که هنوزه اونقدر اعصاب نداره که بشه باهاش بحث کنی و اگرم بحث جانبازی رو ما مطرح کنیم فورا میگه من واسه این چیزا نرفتم ستاره های ما تو آسمونه نه رو دوش و ...

و یا هر 2 تا داماد ما تیر خوردن تو جنگ حتی یکیشون 2 تا خورده بود اما اونا هیچ کدوم دنبال این چیزا نرفتن فقط یکیشون به اسرار هم کارش واسش کارت ایثارگری درست کردن که فک نکنم سود آنچنانی به حالش داشته باشه ...

به هر حال ماها میریرم خدمت گله ای هم نداریم امیدوارم خدا خودش به همه کمک کنه ...

4. 2 کاربر از korosh0742 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت

پيش فرض

دوستانی که روز اعزامشون نزدیکه ........ توجه کنید.
    لباس گرم - وسایل شخصی - مدارک روز اعزام پایین (کارت ملی - شناسنامه- برگ سفید- برگ سبز - عابربانک- برگ واکسن)- پول و یه عابربانک-دارو برای سرماخوردگی(مسکن قوی بدنش تو پادگان ممنوع هست)-"اهان موضوع مهم که یکی از بچه ها گفت" یه لباس زیر که جیب داشته باشه (اونجا دزد داره )
    از روحیات خودم بزارین بگم... 2 ماه پیش اول آبان رفتم داخل نظام وظیفه خودم برگ اعزام برج 10 داشتم و 3 تا از دوستام ابان
    آقا اون لحظه که واردنظام وظیفه میشی انگار که عین گنجیشک کردنت تو قفس حس عجیبیه...حالا میرم 2باره احساسش میکنم....
    ولی خدمت دیگه یه عده توجامعه باید عمرشون تلف شه من یکی از این جماعت
    حالا باید با این چند روز باقیمونده کارای عقب افتاده رو انجام بدم
    راستی باید کچل بشید مثل این بنده خدا ولی من لازمنیست کچل بشم چون آموزشی ندارم

داره خودمونی میشه jack_poppy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

لباس گرم - وسایل شخصی - مدارک روز اعزام پایین (کارت ملی - شناسنامه- برگ سفید- برگ سبز - عابربانک- برگ واکسن)- پول و یه عابربانک-دارو برای سرماخوردگی(مسکن قوی بدنش تو پادگان ممنوع هست)
    اصل کارت ملی و شناسنامه رو ببریم یا کپی؟

داره خودمونی میشه jack_poppy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام.
    من وسایلم تقریبا آماده شده.دو تا ساک که وزنشون جمعا به 12 کیلو میرسه.هر کاری هم کردم تو یه ساک جا نشد.واسه هر کدومشونم یه قفل کوچیک گرفتم.جا واسه نگه داشتن دو تا ساک هست؟
    واسه جلوگیری از دستبرد های احتمالی باید چیکار کنیم؟(به غیر از خرید قفل کوچیک)/
    من از یکی شنیدم که خودشم از یکی شنیده بود که ساک یکیو یکجا با کلیه ی وسایل دزدیده بودن و اون بدبخت هم کل آموزشی بدون وسایل مونده بود/واسه جلوگیری از این جور دزدیها باید چیکار کنیم؟

---------- Post added at 12:16 PM ---------- Previous post was at 12:13 PM ----------

سلام.یه سوال دیگه که یادم رفت.لیسانسا هم باید کلشونو با نمره 4 کچل کنن؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت

پيش فرض

سلام.
    من وسایلم تقریبا آماده شده.دو تا ساک که وزنشون جمعا به 12 کیلو میرسه.هر کاری هم کردم تو یه ساک جا نشد.واسه هر کدومشونم یه قفل کوچیک گرفتم.جا واسه نگه داشتن دو تا ساک هست؟
    من از یکی شنیدم که خودشم از یکی شنیده بود که ساک یکیو یکجا با کلیه ی وسایل دزدیده بودن و اون بدبخت هم کل آموزشی بدون وسایل مونده بود/واسه جلوگیری از این جور دزدیها باید چیکار کنیم؟

---------- Post added at 12:16 PM ---------- Previous post was at 12:13 PM ----------

سلام.یه سوال دیگه که یادم رفت.لیسانسا هم باید کلشونو با نمره 4 کچل کنن؟
    اطلاعيه سازمان وظيفه عمومي ناجا در خصوص اعزام به خدمت مشمولان فارغ التحصيل دانشگاه‌ها
    گروه ناجا- سازمان وظيفه عمومي ناجا در اطلاعيه‌اي كليه مشمولان فارغ‌التحصيل داراي برگ اعزام به خدمت به تاريخ يكم ديماه 1390 را فراخوان كرد.
    به گزارش اداره اجتماعي سازمان وظيفه عمومي ناجا، به اطلاع كليه مشمولان فارغ التحصيل دانشگاهي كه برگ آماده به خدمت از سازمان وظيفه عمومي ناجا به تاريخ اول ديماه سال 1390دريافت داشته‌اند مي رساند كه نحوه و چگونگي اعزام به خدمت دوره ضرورت آنان در قالب برگ معرفي نامه مشمولان به مراكز آموزش نيروهاي مسلح به اطلاع رسيده است و اين قبيل از عزيزان مي بايست براساس اطلاعات مندرج در آن برگ اقدام نمايند.
    لذا آندسته از مشمولاني كه به هر دليل تا كنون موفق به دريافت برگ معرفي نامه مشمولان به مراكز آموزش نيروهاي مسلح نگرديده اند مي‌توانند به نزديكترين دفاتر خدمات الكترونيك انتظامي (پليس+10) مراجعه و نسبت به دريافت برگ مذكور اقدام و براساس اطلاعات مندرج در آن رفتار نمايند.
    لازم به تاكيد است كه كليه مشمولان مي بايست در تاريخ تعيين شده اوراق مربوط به اعزام خود را مانند: برگ آماده به خدمت، برگ واكسيناسيون، معرفي نامه مشمولان به مراكز آموزش نيروهاي مسلح و ساير مدارك مورد نياز از جمله شناسنامه، كارت ملي و ... در هنگام مراجعه به وظيفه عمومي به همراه داشته باشند.
    پ ن پ
    با موی فشن بریم خدمت......
    همه باید کچل کنن واین موضوع به نفع خودته آخه lوی بلند تو کلاه آهنی واقعا زجر اوره.... و رعایت بهداشت تو دوره آموزش کار آسونی نیست.حتما کوتاه کنید
    Last edited by mali.sh; 20-12-2011 at 10:55.

پروفشنال Luxe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    LuXe LaNd

پيش فرض

سلام.
    یه تیکه زنجیر کوچیک بردار که اگه دره اون کمد جا قفلی درست حسابی نداشت بهش زنجیر بزنی.
    دو تا ساک چه خبره بابا.یه کاری کن بهت شک نکنن که چی تو ساکت داری.

داره خودمونی میشه absa2004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

جایی سراغ ندارین که محدودیت دانلود نداشته بشه؟
    اگه میدونین تلفن و آدرس اینترنتیشو لطف کنین بدین.
    من که هرجارو دیدم محدودیت داشت!
    سرعتشم 128 باشه از سرمونم زیاده. البته 256 باشه که عالی میشه ولی بعید میدونم با این شرایط وجود داشته باشه.
    Last edited by absa2004; 25-01-2012 at 16:06.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

تو دفترچه نوشته دیپلمه ها هجدهم هر ماه اعزام میشن . واقعا همینطوره ؟
    من امروز دفترچه رو بفرستم هجدهم دی اعزام میخورم ؟
    غیبت تاثیری داره ؟

12. این کاربر از Thrust بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sarbaz sarehal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

02 تهران نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 18 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 18 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •