تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 646 از 674 اولاول ... 146546596636642643644645646647648649650656 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,451 به 6,460 از 6731

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2011

داره خودمونی میشه blackstare's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام دوستان بازی من با مستر لیگ مشکل داره و اصلا من نمی تونم از قسمت مسترلیگ استفاده کنم.
    یعنی وقتی وارد مستر لیگ می شم و یه تیم انتخاب می کنم و تنظیمات رو انجام میدم وقتی می خوام سیو کنم کلا از بازی خارج میشه. یا اگر هم سیو نکنم و همینطور next بزنم تا جایی که اولین بازی رو باید انجام بدم پیش میره و بعد از بازی خارج می شه.
    من از پچ PESEdit.com 2011 Patch 2.01 استفاده می کنم . در ضمن از Extra-Content_Unlocker_1.0.1.0 هم استفاده کردم.

اگر ممکنه بگید که چکار باید کنم. آخه مسترلیگ اصلیترین قسمت بازیه!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما يه بار ديگه بازي رو نصب كن يا پچ جديد اين سايت رو نصب كن يا در غير اين دوحالت اگه نشد مجبوري پچ رو پاك كني فكنم باگ پچ باشه چون خودم استفاده نكردم نميدونم ولي مطمئن اين اخريش درسته كه تازه اومده البته احتمال هم داره مشكل از سي دي ات باشه

پروفشنال vivabarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام دوستان بازی من با مستر لیگ مشکل داره و اصلا من نمی تونم از قسمت مسترلیگ استفاده کنم.
    یعنی وقتی وارد مستر لیگ می شم و یه تیم انتخاب می کنم و تنظیمات رو انجام میدم وقتی می خوام سیو کنم کلا از بازی خارج میشه. یا اگر هم سیو نکنم و همینطور next بزنم تا جایی که اولین بازی رو باید انجام بدم پیش میره و بعد از بازی خارج می شه.
    من از پچ PESEdit.com 2011 Patch 2.01 استفاده می کنم . در ضمن از Extra-Content_Unlocker_1.0.1.0 هم استفاده کردم.

اگر ممکنه بگید که چکار باید کنم. آخه مسترلیگ اصلیترین قسمت بازیه!
    دوست عزیز شما قبل از ورود به بازی باید از آیکن PESEDIT تو پوشه ی بازی به مستر سوییچ کنی ، این کار رو می کنی ؟

4. این کاربر از vivabarca بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوست عزیز شما قبل از ورود به بازی باید از آیکن PESEDIT تو پوشه ی بازی به مستر سوییچ کنی ، این کار رو می کنی ؟
    نه این کار رو انجام نمی دم... میشه توضیح بدید دقیقا چکار باید انجام بدم. ممنون میشم.

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    United of Persia

پيش فرض

نه این کار رو انجام نمی دم... میشه توضیح بدید دقیقا چکار باید انجام بدم. ممنون میشم.
    دوست عزیز شما باید نرم افزار.NET framwork4. رو نصب کنید بعد روی پس ادیت کلیک کنید تا باز بشه و بعد از بالای صفحه تب دوم رو انتخاب کنید و روی مستر لیگ کلیک کنید و سپس اوکی رو بزنید...

7. این کاربر از Kit_Kat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه gomnam23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    esfehan

پيش فرض

یکی لطف کنه ترینر پول مستر لیگ رو آپلود کنه اونایی که تو تاپیک هست فایل حذف شده

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    United of Persia

پيش فرض

راستی من وقتی جام جهانی یا جام ملت ها بازی میکنم معمولا تیمای خوب خیلی راحت می بازن البته درسته که در فوتبال امروز هیچ تیمی از پیش برنده نیست ولی توی لیگ قهرمانان مثلا ممکنه گالاتاسرای چلسی رو حذف کنه اما توی جام جهانی خیلی مسخرست....
    مثلا آلمان 4-1 از مونته نگرو می بازه یا مثلا توی جام ملت های امریکا ،آرژانتین که میزبان هست توی بازیه اول حذف میشه و برزیل هم حذف میشه و توی فینال میخورم به بولیوی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    خلاصه نتایج افتضاح هست و کاپ گذاشتن اصلا حال نمی ده...من که هرچی جام جهانی بازی کردم توی فینال خوردم به هندوراس یا اسلوواکی یا استرالیا و.... اصلا جالب نیست که هیچ تیم قدرت مندی توی یک هشتم نهایی نباشه
    خلاصه نرم افزاری چیزی سراغ ندارین که نتایج تا این حد غیر واقعی و مسخره نباشه؟؟!!

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

راستی من وقتی جام جهانی یا جام ملت ها بازی میکنم معمولا تیمای خوب خیلی راحت می بازن البته درسته که در فوتبال امروز هیچ تیمی از پیش برنده نیست ولی توی لیگ قهرمانان مثلا ممکنه گالاتاسرای چلسی رو حذف کنه اما توی جام جهانی خیلی مسخرست....
    مثلا آلمان 4-1 از مونته نگرو می بازه یا مثلا توی جام ملت های امریکا ،آرژانتین که میزبان هست توی بازیه اول حذف میشه و برزیل هم حذف میشه و توی فینال میخورم به بولیوی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    خلاصه نتایج افتضاح هست و کاپ گذاشتن اصلا حال نمی ده...من که هرچی جام جهانی بازی کردم توی فینال خوردم به هندوراس یا اسلوواکی یا استرالیا و.... اصلا جالب نیست که هیچ تیم قدرت مندی توی یک هشتم نهایی نباشه
    خلاصه نرم افزاری چیزی سراغ ندارین که نتایج تا این حد غیر واقعی و مسخره نباشه؟؟!!
    منم همين مشكلو در كاپها دارم مثلا يه تيم متوسط ميرسه فينال جام جهاني مثل مكزيك يا دانمارك ميرسه نيمه نهايي

اما در جام باشگاههاي اروپا من اصلا نتيجه غير طبيعي در اون حد نديدم، هميشه 4 تا تيم مرحله آخر تيمهاي بزرگ و قدرتمندي مثل منچستر، اينتر، رئال، ميلان و بارسا و چلسي هستن و در 99% موارد من با اينتر فينال رو بازي ميكنم.

با مزه ترين قسمت اينجاست كه من ايران،هلند،پاراگوئه و كامرون رو انداخته بودم تو يه گروه و از اين گروه ايران بعنوان سرگروه اومد بالا و هلند تيم دوم شد!!!

يا نيجريه تو گروهش اول شد و ايتاليا دوم و ژاپن و صربستان هم حذف شدن

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوست عزیز شما باید نرم افزار.NET framwork4. رو نصب کنید بعد روی پس ادیت کلیک کنید تا باز بشه و بعد از بالای صفحه تب دوم رو انتخاب کنید و روی مستر لیگ کلیک کنید و سپس اوکی رو بزنید...
    از پاسختون متشکرم. فقط یه سوال دیگه اینکه اینجا من 4 تا گزینه دارم DEFAULT و COPA LIBERTADORES و ML/BAL 1 و ML/BAL 2 .این دو گزینه که ML هست چه فرقی دارن و اصلا کدومش بهتره؟

حـــــرفـه ای Majid393's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

پيش فرض

یکی لطف کنه ترینر پول مستر لیگ رو آپلود کنه اونایی که تو تاپیک هست فایل حذف شده
    ..............

13. این کاربر از Majid393 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •