کسی جواب ما رو نمیدونست؟؟![]()
کسی جواب ما رو نمیدونست؟؟![]()
تا قبل عیدی شبا دانلود بهتری داشتم بین 1.2 تا 1.4
ولی الان به جز پنج شنبه و جمعه که حدود 400 تا می گیره بقیه روز ها بین 900 تا 1.2 گیگ می گیره
شما شبا چقدر دانلود می کنید؟
مثل این که نمی شه
منم خواستم سرویس رو عوض کنم که گفت باید کلا خطت تخلیه بشه و کلا 2-3 هفته گیری
بعدشم دوباره ی باید هزینه ی 15 تومن نصب و راه اندازی رو بدی
هیچی دیگه باید سوخت و ساخت![]()
باید با پارس تماس بگیری. یه درخواست میزنن که صددردصد موافقت میشه.
ولی وسط ماه این کار رو نمی کنن. باید حتما آخر ماه اول یا دوم یا سوم باشه.
---------- Post added at 07:22 PM ---------- Previous post was at 07:19 PM ----------
دوستان مزیت PPPOE نسبت به Bridge چیه؟
مودم من Talent LT801 هستش.
سلام رفقا پارس آفلاین بهتره یا شاطر ؟![]()
سرعت شبانه رو چنده ؟؟ واس 256 هش . 2 گیگ واس وب گردی خفن کم نمیاره در ماه ؟!
احتیاجی نیست
---------- Post added at 12:32 AM ---------- Previous post was at 12:28 AM ----------
چون دوستان دیگه جواب ندادن. تا جایی که اطلاع دارم جواب میدم
1- نمیدونم. 128 دارم
2-تا الان امتحان نکردم
3- یوزر شماره خط هست و پسورد رندوم گذاشته شده.
4-هم میتونید bridge تنظیم کنید و هم popoe . بستگی به خودتون داره.
5- معمولا این امر ربطی به isp نداره. اسپیلتر گذاشته میشه یا جلوی نویز رو بگیره و یا وقتی تلفن زنگ میخوره ارتباط قطع نشه. (فکر کنم یکی از این 2 تا. مطمئن نیستم)
میتونین بگذارین. میتونین نگذارین.
---------- Post added at 12:35 AM ---------- Previous post was at 12:32 AM ----------
اگه به اینترنت وصل باشی. باید جلوش نوشته باشه دیگه. جلوی dhcp server و dns server که زیرش هست هم چیزی نوشته نشده؟؟ مگه میشه؟؟
سلام
دوستان من امروز رفتم تو پروفایلم تو پارس آنلاین و حساب مالی خودم رو چک کردم دیدم زده مبلغ بستانکار 20 هزار تومان
من دو نفر رو معرفی کرده بودم ولی تا به امروز چیزی برام نریخته بودن و یک پیغام به پارس آنلاین دادم که من این دو نفر رو معرفی کردم ولی شما ترتیب اثر ندادید خودشون زنگ زدن و پیگیر شدند و گفتند ما ایمیلی به این مشترکین میزنیم و اونها باید تاییدش کننند و خلاصه دیگه بیخیالش شدیم ، حالا اومدم همینطوری که چک کردم دیدم زده 20 هزار تومان بستانکاری داری
پارس آنلاین : الوعده وفا : دی
عجیب بود فکرش رو هم نمیکردم دیگه بریزن
---------- Post added at 07:36 AM ---------- Previous post was at 07:35 AM ----------
نخیر تا ساعت 6 هست و تا ساعت 6:66 هم امکان پذیر هست ولی به شرطی که سر ساعت مقرر دیسکانکت کنید
من شنیدم از 00:30 شروع میشه
از 30 دقیقه بامداد اگر شروع کنی از ترافیک شما کم میکنه
میتونید یکبار امتحان کنید و در حد 2 مگابایت دانلود کنید ببینید از ترافیک شما در اون ساعت کم میشه یا نه
من که اینکار رو انجام نمیدم ((off/on))
در ضمن برای خاموش کردن pc هم سر ساعت idm رو تنظیم کردم بعدش هم هر فقط از خواب بیدار شدم مودم رو خاموش میکنم
ترافیک هم کم نمیکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)