الان مسیر ایتالیا و آذربایچان رو با هم داریم ولی حیف که پینگ داخلی خیلی بالائه
الان مسیر ایتالیا و آذربایچان رو با هم داریم ولی حیف که پینگ داخلی خیلی بالائه
سلام
طرح کمپین نوروزی کی شروع میشود ؟؟
من خطم رانژه یک شرکت دیگست سفارش بدم خودشون خطم دی رانژه میکنند یا اول تخلیه کنم ؟؟
خطوط تلفنی که از مرکز رجایی سرویس میگیرن فیبرنوری اند یا مسی ؟
Last edited by shah994; 19-02-2014 at 23:10.
-معلوم نیست
-احتمال زیاد خوشون تخلیه میکنن
=========
پینگ فعلا بد نیست:
====
دو ساعت بعد ،
پینگ ترکید دوباره
Last edited by zxzxcvcv; 20-02-2014 at 14:32.
من طرح کمپین پاییزه با سرعت ا مگابیت بر ثانیه دارم. امکان ارتقاء طرح به 2 مگابیت بر ثانیه واسم وجود داره؟ ممنون.
سلام
من میخوام کمپین بگیرم اگه الان زرین ثبت نام کنم میتونم بعدا که کمپین فعال شد به کمپین ارتقا بدم ؟
من وقتی میخاستم کمپین بردارم همین سوال رو پرسیدم گفتن نه میتونی سرعتت رو ارتقا بدی و نه میتونی مدل طرحت رو ارتقا مثلآ از 4 گیگ در ماه به 8 گیگ در ماه. ولی خوب بازر کمپین بعدی شروع بشه بعد برو بپرس شاید اونموقع بشه.
بله میتونی زرین داشته باشی بعد که کمپین اومد بری ثبت نام کنی و بعد که کمپینت فعال شد اگه دلت خواست بری زرین رو انصراف بدی چرا که شما میتونی همزمان چند تا طرح از مخابرات داشته باشی. اتفاقآ بد نیست موقعی که میخاهید کمپین ثبت نام کنید رانژه مخابرات باشید و یک طرح از مخابرات داشته باشید. چون خودمم وقتی میخاستم کمپین ثبت نام کنم گفتن به منطقه شما نمیدیم ولی چون رانژه مخابرات بودم دادن.
این شبانه رایگان چرا مخابرات نداره؟
درزمن ۳۰ درصد ارزون شدن اینترنت چرا اعمال نشده؟
کسی خبر داره
روزانش که پول میدیم خوب باشه.شبانه پیشکش
یکم طول میکشه تا اون 30 درصد اعمال بشه باید صبر کرد
دوستان الان بهترین خدمات دهنده که فقط خوراک دانلود شبانه باشه کیه؟من فایل دانلودی زیاذ دارم اما جرعت نمی کنم با ۳۷۱۰ تومن هر گیگ
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)