سلام
من يه سوال دارم ممنون ميشم جواب بدين
من دانشگاه ازاد اسلامشهر قبول شدم ولي هنوز 2 واحد از پيش دانشگاهي دارم
حالا ميخوام بدونم كه من الان بايد برم 1 ترم مرخصي بگيرم يا لازم نيست بعد از پاس كردن واحد هام ميتونم برم ثبت نام كنم
ممنون
سلام
من يه سوال دارم ممنون ميشم جواب بدين
من دانشگاه ازاد اسلامشهر قبول شدم ولي هنوز 2 واحد از پيش دانشگاهي دارم
حالا ميخوام بدونم كه من الان بايد برم 1 ترم مرخصي بگيرم يا لازم نيست بعد از پاس كردن واحد هام ميتونم برم ثبت نام كنم
ممنون
بستگی به دانشگاه داره ،بعضی ها گیر میدن و می خوان و بعضی ها هم نمی خوانولی پیش دانشگاهی کافیه
12 تا عکس باید باشه(برای ارسال معافیت تحصیلی)
همه دانشگاه ها تایید تحصیلی رو نمی خواهند!مثلا دانشگاه پرند از ما خواست که مهر کنیم که دیگه احتیاجی به تایید تحصیلی از پست نباشه![]()
سال قبل من پرسیدم گفتن تا یک سال شما رزرور هستی. اما باز هم شما بهتر زنگ بزنید و از دانشگاه سول کنید
عجب بدبختی شده یه دانشگاه میخوایم بریما ادم پشیمون میکنن
حالا من برم نظام وظیفه برگه میدن بتونم ثبت نام کنم /
عزیز از کجا بفهمیم مدرک موقت یا اصل ؟ من برای دیپلم که رفتم مدرسه پرونده دادن بهم کل کارنامه ها و مدارک ابتدایی و دبستان و دبیرستان توش بود پیش دانشگاهی هم چند ماه پیش زنگ زدن گفتن عکس بیار مدرک میخوای بفرستیم اموزش پرورش رفتیم یه برگه دادن بهم گفت دانشگاه قبول شدی اینو ببر
من سال قبل دانشجو شدم برای دانشگاه قبلیم تاییدیه تحصیلی گرفتم الان هم که دوباره کنکور دادم آزاد قبول شدم باز هم باید تاییدیه تحصیلی بگیرم؟
فکر نکنم برگه بهتون بدهند چون مهلت ارسال دفترچتون پارسال بوده نه امسال!
اونی که بهتون دادند مدارک قبلتون بوده و اصل مدرک رو با نامه از دانشگاه یا کارت پایان خدمت بهتون تحویل می دهند!
اینجور که شما میگی پس باید قید دانشگاه رو بزنم دیگه![]()
دیگه بعید بدونم اینطوریام باشه من اصلا خبرم نداشتم مگه اصلا وقتی مهلت سربازیت بشه برگه نمیاد دم خونه ؟
حالا ببینیم چه خاکی باید بریزیم سرمون
مملکت درست کردن واسه ما
متاسفانه همینطوری هست که گفتمدوست بنده نیمه دوم 69 بود دفترچه نفرستاده بود ،دانشگاه ثبت نامش نکرد و رفت خدمت مـــقــــدس سربازی!
قراره از امسال برای کسایی که تاریخ اعزامشون نزدیکه اخطاریه ارسال کنند!
داداش گواهی موقت برا کسیه که مشمول هست!فکر میکنم باید ببری اموزش پرورش تایید کنه بعد ببری دانشگاه که تازه اونجام ازت سفته میگیرن!۱۲ عکس چون مشمولی!من که این شرایط رو پرسیدم برا اینه که رفیقم معافیت داره
ممنون
نرم افزار
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)