اول از همه دوست دارم چند تا مطلب عرض کنم که ممکن هست برای بعضی ها تا این لحظه پوشیده باشه
1. بازی PES 2010 در 3 نسخه عرضه شد هیچ دزدیده شدنی در کار نبود نسخه ای که ما الان داریم مثل پارسال نسخه پنج زبانه (En Sp Fr It Gr + Pr Txt) نیست بلکه نسخه اروپای شرقی هست که چند روز قبل از نسخه اروپایی عرضه شد و هیچ فرقی بین این نسخه و نسخه اروپای مرکزی وجود نداره تفاوت فقط در زبان ها هست که البته هر دو دارای ENG هستند و این مهمه.
2. اولین پچ هم با عنوان 1.01 زود تر از اونی که فکر می کردیم عرضه شد البته به نظر می رسه که همونطور که حسین جان هم اشاره کردند روی گیم پلی تاثیر نداره و برای مود آنلاین هست.
3. آپدیت رسمی دیتا بیس هنوز ارائه نشده این آپدیت از طریق دانلود فایل defdat.img صورت می گیره که مثل ورژن قبلی می تونید از خود بازی دانلود کنید. یک خواهش از دوستانی که توی این تاپیک هستند و سرعت 256 یا بالاتر دارند , دارم اگه کسی از داخل بازی آپدیت کرد لطف کنه پس از اتمام دانلود این فایل رو که توی این مسیر (C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\download) ذخیره میشه رو زیپ و آپلود کنه البته احتمال اینکه زیپ شده این فایل روی نت گیر بیاد هست ولی اگه گیر نیومد یکی از بچه ها که سرعت بالایی داره و در عرض یکی دو ساعت می تونه از داخل بازی دانلود کنه زحمت آپلود دوباره این فایل رو بکشه چون موقع زیپ شدن چندین برابر حجم کاهش پیدا می کنه فقط امیدوارم مثل پارسال 180 مگ نشه (کمتر بشه یکم)
3. تا حالا 2 تا کیت سرور اومده برای نسخه نهایی 9.1 و 9.2 که هر دو قابل استفاده هستند 9.2 یه ویژگی اضافه داره که برای بازی هایی نسخه اصل هم جواب میده و 9.1 برای exe ای که توسط reloaded کرک شده مورد استفاده قرار میگیره. ( من قبلا گفتم که 9.2 به درد نمی خوره ولی وقتی تست کردم دیدم که اشتباه کردم که از بابت عذر می خوام سعی کنید همیشه اآخرین ورژن کیت سرور رو داشته باشید ) منتظر کیت سروری هستیم که دارای پوشه gdb باشه تا بتونیم به صورت نرمال و راحت کیت ها رو وارد کنیم
4. ابزار و ادیتور هایی که تا حالا برای بازی ساخته شده یا کار نمی کنن یا به درد نمی خوره منتظر ادیتور های قوی تری هستیم که آپشن فایل هایی خوبی رو بسازیم توی سایت pesgaming لیست واقعی اسامی فیک منتشر شده البته نه کامل همچنان منتظر اطلاعیه عیر رسمی نمایندگان کونامی هستیم تا لیست اسامی مورد نظر کونامی که به دلیل عدم لایسنس فیک نوشته شدند اعلام بشه. من یک لایسنسر به صورت متنی ایجاد می کنم تا علاقمندان اگه خواستند طبق اون برای خودشون آپشن فایل با اسامی صحیح بسازن البته من خودم هم به محض اومدن ادیتور قوی دست بکار می شم و اپشن فایل می سازم(بدون دستکاری)
Review بر نسخه نهایی:
خوب Review های نا امید کننده ای رو قبل از انتشار نسخه نهایی شاهد بودیم. ولی همونطور که حدس می زدم کونامی عاقل تر از این بود که توی این یک ماه و اندی بیکار بشینه و هیچ کاری نکنه خیلی سورپرایز شدم وقتی دیدم شوت ها پاس ها نحوه دویدن ها و از همه مهمتر Response Time توی نسخه نهایی به طور کامل اصلاح شده. در واقع بازی بسیار عالی شده و مسلما باید در مورد نمره های کم تجدید نظر کرد من یک ایراد از شوت ها گرفته بودم که نمیشد از راه دور گل هایی شبیه گل رونالدو به پورتو زد که حالا این هم اصلاح شده یعنی اکثر انتظاراتم بر آورد شد توی این نسخه که از این بابت واقعا خوشحالم و به خودم و به همه PES باز ها تبریک می گم. خوب داشتن یک فوتبال گیم خوب واقعا خبر خوشحال کننده ای هست تا اطلاع ثانوی روی PC فقط PES و روی کنسول فقط فیفا چون روی کنسول ها شما نمی تونی بازی PES رو اونطور که روی PC ویرایش می کنی تغییرات بدی و چون فیفا فول لایسنس هست بهترین گزینه برای کنسول هست ولی برای PC فقط PES حکومت می کنه. خوشبختانه به لحاظ گیم پلی هم این دو بازی تا حدود زیادی به هم نزدیک شدن و خیلی دوگانگی ایجاد نمی کنه بازی کردن همزمانشون. در کل گرافیک و گیم پلی بهبود یافتن تنها چیزی که زیر سوال می بره PES رو نبود لایسنس برخی تیمهای موجود در بازی صدا گذاری و گزارش ضعیف بازی هست که البته به نظرم چیزهای مهمی نیستند به اون صورت چون من به شخصه به گیم پلی و گرافیک بازی اهمیت می دم و البته کنترل و خدمات یک گیم که PES به طور کامل به گیمر اجازه هر کاری رو میده که یکی از مزیاتش تنظیمات اکسترنال هست که یک نعمت هست که به گیمر ها داده در این مورد فقط می تونم بگم ایول به هر چی ژاپنیه. واقعا خصوصیات یک ویدیو گیم کلاسیک ژاپنی توی تار و پود بازی متبلور شده که باعث شده گیمر محصور زیبایی های این ویدیو گیم زیبا بشه نمی خوام نظرات شخصی رو توی این مطلب جا بدم و برای همین سخن رو کوتاه می کنم و از اونجایی که قبلا دیدگاه های خودم رو در مورد نکات مثبت و منفی گفتم نمره نهایی خودم رو به گیم می دم:
گرافیک : 9.4
گیم پلی : 8.9
صدا گذاری : 7
داستان (غنای مودهای موجود) : 9.8
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــ
نمره مجموع 8.8
توضیح : اگه مستر لیگ جدید به عنوان یک مود جدید به بازی اضافه می شد و مستر لیگ کلاسیک هم توی بازی می بود نمره من به داستان 10 از 10 می شد مستر لیگ جدید خوب هست ولی دیگه شما مثل سابق نمی تونی به اهدافت برسی حالت مربیگری داره که کلا رسیدن به حد اعلا تقریبا در اواخرش صورت می گیره و کمی سخته که به نظرم عالی هست البته ولی بهتر بود مستر لیگ به همون شکل سابق می موند و مستر لیگ جدید به عنوان مود جدید به بازی اضافه میشد.
مود مستر لیگ:
خوب مود جدید برای بعضی فوق العاده نا آشنا به نظر میاد خیلی ها مشکل دارن باهاش ولی اون چه که مسلم هست بیشتر زمانی می تونه لذت بخش باشه که تیمی که انتخاب میشه تیم قوی و مورد علاقه باشه در غیر این صورت یه جوری آدم علاف میشه که بخواد با بودجه کم بازیکنان ضعیف رو تمرین بده که امکان پذیر نیست چون مربی Level 1 خوب تمرین نمیده و رشد بازیکنان ضعیف میشه و مربی Level 5 هم پول زیادی می خواد که تیم های ضعیف از پس پولش بر نمیان.
اما گله گذاری های من از کونامی که کاش به گوشش می رسید...
نمی دونم چرا دریبل ها رو به عهده آنالوگ راست نمی ذاره و البته سرعت انجام دریبل واقعا زیاده مثلا حرکتی که توپ رو با پای مخالف در جهت دیگه رد می کنه به این شکل هست که شما باید در لحظه استوپ توپ جهت رو از جلو به عقب در مسیر نیمدایره حرکت بدید ولی سرعت این کار فوق العاده باید سریع باشه وگرنه انجام نمی پذیره به نظرم اگه این دریبل ها رو کمی راحت تر می کرد خیلی لذت بیشتری می تونست بازی داشته باشه. ولی خوب چه میشه کرد.
اگه تا الان همه پست رو خوندید از شما تشکر می کنم که حوصله به خرج دادید. در هر صورت در خدمت شما هستم و اگه خدا بخواد و عمری باقی بمونه دوست دارم تلاش فراوانی بکنم تا گیمر ها از PES 2010 لذت چندین برابری ببرن. قربون همه تون