هادی تو هم 6 رو بیخیال شدی دیدم اره؟
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
آره تقریبا.......
دوستان شهر های ورلد 9 اصلا هتل دارن ؟؟ چون من هرچی می گردم پیدا نمی کنم ... ورلد 9 برای من مثل یک بیابون شده ... کمک !! ( اگر تونستید من رو با نام کاربری mohrd به یکی از شهر های ورلد 9 دعوت کنید .. )
__
در ضمن قابل توجه دوستانی که می گن ورلد 4 ایرانی نداره ، تا حالا 1-2 تا ایرانی از همین انجمن توی ورلد 4 پیدا شده ...![]()
شما نقشه ندارید تو بازیتون؟دوستان شهر های ورلد 9 اصلا هتل دارن ؟؟ چون من هرچی می گردم پیدا نمی کنم ... ورلد 9 برای من مثل یک بیابون شده ... کمک !! ( اگر تونستید من رو با نام کاربری mohrd به یکی از شهر های ورلد 9 دعوت کنید .. )
چرا؟..... هادی چرا این کارو کردی ؟
![]()
گمونم رفیق نابابچرا؟ ..... هادی چرا این کارو کردی ؟![]()
بروبچ نظرتون چیه از الان برای ورد جدید هماهنگ کنیم که کیا میان و چه نقشی ایفا می کنن تو شهر؟
من گمونم با دو تا ایدی بیام. یکی عمله برای ساختن ساختمون های شهر و یکی سرباز
یه نفر دیگه هم با دو تا آیدی بیاد. با یکی برای بدست آوردن پول و تاسیس یه شهر فقط و آیدی دیگه برای بازی آیندش. آیدی اولی باید برای ساختن شهر فدا بشه.
بیاید از الان مشخص کنیم کیا پی کاره بشن و نقششون تو شهر چیه.
نظرتون چیه؟
بهتره همین ورلد 9 رو ادامه بدیم
تا حالا هیچکس با من دوئل نکرده ...
در ضمن ، یکی ورداشته 60$ بانک رو بلند کرده ... هرکی باشه ( بجز reza-x2 و بچه ها خودمون ) مطمئن باشین که دیسمیسش میکنم
در ضمن ، حامد از الکساندر دوستته ؟
گیر 3پیچ داده که بزار هتل رو من بسازم !!
لولش 7 هست !! لول چیپس که ساختمون ساز هست 13 هست و اسکیلش 50 و رنک 300
حامد اگه دوست تو هست بگو بی خیال شه وگرنه اگه بسازه دیسمیسش میکنم چون فقط پول هدر میده
سگ ولگرد تو هم بیا توی شهر هپلو نداریم که : دی
بن نميشي مگه؟من گمونم با دو تا ایدی بیام. یکی عمله برای ساختن ساختمون های شهر و یکی سرباز
اسمتو گذاشتم توی لیست ....![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)