دوستان.من شاهین شهرم(نزدیک اصفهان).به نظرتون پارس آنلاین بهتره یا صبانت؟
از نظر قطع شدن و سرعت شبانه و ...
دوستان.من شاهین شهرم(نزدیک اصفهان).به نظرتون پارس آنلاین بهتره یا صبانت؟
از نظر قطع شدن و سرعت شبانه و ...
ببخشيد سرعت دانلود اينترنت 1 مگابايت پارس آنلاين چقدره؟
رو تبليغاتش نوشته بود افزايش سرعت دانلود تا 3 مگابايت با فرض بر اينكه سرعت دانلود پيش فرضش 256KB باشه من بايد چقدر پول بدم تا سرعت دانلودم بشه 3 مگابايت؟![]()
شانسیه بستگی داره کدوم ارزونتر بدن اونجا.
ممنون عزیز ولی من به خاطر هزینه زیاد سرویس نامحدود دارم از سپنتا میام به شاتل, اگه بخوام سرویس آرت شاتل رو بگیرم که باز میشه همون. من میخوام از سرویسهای eco استفاده کنم, غیر از مشکل دانلود شبانه(که فعلا میشه باهاش سر کرد) الان مشکل قطعی زیاد نداره؟
ممنون عزیز ولی من به خاطر هزینه زیاد سرویس نامحدود دارم از سپنتا میام به شاتل, اگه بخوام سرویس آرت شاتل رو بگیرم که باز میشه همون. من میخوام از سرویسهای eco استفاده کنم, غیر از مشکل دانلود شبانه(که فعلا میشه باهاش سر کرد) الان مشکل قطعی زیاد نداره؟
اگه داتک توی منطقتون سرویس میده سرویس نامحدود داره
لایزر هم سرویس نامحدود داره
شاتل آرت هوم که سرعت 64 هست هم همینطوریه دقیقا که نامحدوده ولی سرعتش پیر میکنه شمارو![]()
من میدونم سرویس های اینا خوبه چون خودم قبلا داتک داشتم + یکی از دوستام هم سرویس لایزر داره![]()
روز بخیر
دوستان من همین امروز اینجا عضو شدم امیدوارم همیشه شاد و پیروز باشید
قراره مدت 3 ماه با پیش شماره 6650 سر کنم برای گرفتن خدمات مخابرات گفت حدود سه ماه طول می کشه و تا اون وقت به من قد نمی ده. می خواستم بدونم آیا کسی از آریانیک و شماره و کارش خبر داره؟ به غیر از اون شاتل گفت پورت خالی نداره جایی را می شناسید که خوب باشه؟
اگر ممکن بود راهنماییم کنید.
سپاس
همیشه پیروز باشید
سلام.
من ميخوام ماهي حدود 13 تومن پول بذارم.
به نظر شما از مخابرات بگيرم يا لايزر؟ هر دوشون گفتن پورت آزاد دارن، ولي برتري مخابرات نسبت به لايزر اينه که نامحدوده و لايزر 3 گيگ محدوديت داره.
ممنون ميشم راهنمايي کنيد.
همون مخابرات و بگیر. دیگه هزینه نصب و مالیات و عوارض و آبونمانو ... هم نداره.
من میخوام از آسیاتک خارج شم گرون کردن بازم اکانت رایگانم که نداره ارزونترین سرویس موجود چیه؟
Last edited by SevenCity; 25-05-2010 at 11:10.
منم همين مشكلو دارم.منم راهمايي كنيد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)