120تومن گفت...
120تومن گفت...
دوستان باسلام مرکز مخابرات میدون توحید کجاس؟
درود دوستان گرامی.
ویندوز من 7 هست، وقتی شب (یا هر زمان دیگه) یه چیزی رو می ذارم روی دانلود و میرم، فکر کنم بعد از حدود یک ساعت اینترنتم به طور خودکار دیسکانکت میشه (حتی وقتی داره دانلود میشه)، اسلیپ اتوماتیک و ... رو هم غیر فعال کردم.
چطور دیسکانکت خودکار رو غیر فعال کنم؟
پیشاپیش سپاسگزارم دوستان.
سلام و ممنون از تمامی دوستانی که توی این تاپیک به تازه کارها کمک می کنند.
من می خوام یه مودم وایرلس بگیرم . به نظر شما بهترینش کدومه؟ خودم بین am604 و wl600 موندم .
یه سوال ابتدائی : مودم باید حتما به کامپیوتر وصل باشه ؟ پس مزیت wl600 به am604 تو داشتن دو تا port اضافه خیلی چیز مهمی نیست و عملا میشه از همون portهای روی کامپیوتر هم استفاده کرد. wl600 مزیت دیگه ای هم داره؟
خيابان آزادی ،خ اسکندری شمالی، بعد از شهرداری منطقه 10 - کوچه خازنی – پلاک 25
امور مشتركين:
66923737-66420909-66924444
ممنون دوست عزیز خط ADSL مثبت2 داره ممنون
میگم واسه نصب ADSL کثیف کاری داره یعنی باید سیم جدید بکشنو ازاینجور حرفا یا باهمین خطه میشه؟
با سلام
امروز خط من رانژه شده ولی هر کاری میکنم چراغ لینک مربوط به مودم روشن نمیشه و حتی چشمکهم نمیزنه.
اگه منو راهنمایی کنین ممنون میشم.
مودم ASUS WL-AM604 هست.
سلام دوستان
فکر کنم منظورتون 604g باشه. چون 604 وایرلس نیست. اگه اینطوره ، اگه USB نیاز داری (واسه به اشتراک گذاری پرینتر یا یه فلش تو شبکه ) خوب wl600g رو باید بگیری و اگر هم نه لزومی نداره 20 تومن اضافه بدی. من برد 604g رو تست نکردم ولی تو سایت خود ایسوس برد هر دو رو یکسان نوشته.
-من یه سال و نیمه wl600 دارم . بنده خدا شبانه روز هم روشنه و فعلا داره می تازه. سوالی داشتین در خدمتیم.
-------------------------------------
برای راه اندازه هر نوع ADSL یه جفت سیم مسی لازمه که شما رو به تجهیزات ISP توی مخابرات وصل کنه ( خط رانژه بشه) که قطعا هست! حالا باید ببینین چه ISPهائی تو مخابرات توحید تجهیزات دارن و چه سرویس هائی رو ارائه میدن.
شما عملا هیچ گونه تغییری در سیم کشی نخواهید داشت.
-----------------------------
اولا مبارکه . .
ثانیا ، خواستم بگم به فروم خوش اومدین ، دیدم دوساله روزه سکوت گرفتین !!!!
سوما ، Splitter گذاشتین؟
Last edited by a6l3i; 27-02-2010 at 18:04.
ممنون دوست من
با اسپلیتر هم فرقی نمی کنه. ولی من مستقیم به مودم وصل میکنم.
a6l3i ممنون از نکته ای که گفتین
من می خوام بین 4-5 تا کامپیوتر و لپ تاپ شبکه بی سیم راه اندازی کنم که چند تا از کاربرها هم به adsl دسترسی داشته باشند و پرنتر هم روی یکی از کامپیوترها share باشه ، برای اینکار داشتن 604g و کارتهای شبکه روی کامپیوترهای دیگه کافیه ؟ اگر نه چه تجهیزات دیگه ای لازمه؟ برای راه اندازی چنین شبکه ای راهنمایی وجود داره؟
Last edited by al_frd; 27-02-2010 at 20:49.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)