تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 646 از 1137 اولاول ... 146546596636642643644645646647648649650656696746 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,451 به 6,460 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

کاربر فعال انجمن موسیقی MMM52's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    خونمون!!!

پيش فرض

بچه ها از كجا ميتونم بفهمم كه دقيقا چه تغيراتي كرده حسابان ؟ دي ماه امتحان دارم ولي نمدونم چيا بايد بخونم براي حسابان
    خب من یه تغییراتیشو میگم:
    بخش اول تغییرات زیادی کرده و تقریبا جدیده از دو جمله ای خیام نیوتن بگیر تا مجموع جملات هندسی و حسابی
    بخش دوم تابع تقریبا همونه
    حد نسبت به پارسال ضعیف تر شده
    مشتق نسبت به پارسال کمی غنی تر شده
    کاربرد مشتق و انتگرال حذف شدن البته مقداری از کاربرد مشتق تو مشتق هست!!!!!!!!!!
    البته توصیه میکنم خودت کتابو ببینی....

---------- Post added at 11:04 AM ---------- Previous post was at 11:01 AM ----------

بچه ها من به نتیجه ی مهمی رسیدم اگه برای فیزیک جزوه ی خوبی دارین صد در صد فیزیک پایه بخونین!!!!!!!!
    اگه جزوه تون خوب نیست میتونین رو خیلی سبز حساب باز کنین!!!!!!!!!

2. این کاربر از MMM52 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ساش's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

درود به همه ی دکترای آینده و بروبچ پیرا پزشکی آینده و رشته های علوم پایه آینده

می خوام ژنتیک سال سوم را شروع کنم همون مندل را

حالا کتاب ژنتیک تخته سیاه را بگیرم یا ژنتیک مندلی خیلی سبز را ؟؟

یا دیگه چی بهتر از اینا هست ؟؟

ممنون

داره خودمونی میشه .Masood.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    ناکجا آباد

پيش فرض

درود به همه ی دکترای آینده و بروبچ پیرا پزشکی آینده و رشته های علوم پایه آینده

می خوام ژنتیک سال سوم را شروع کنم همون مندل را

حالا کتاب ژنتیک تخته سیاه را بگیرم یا ژنتیک مندلی خیلی سبز را ؟؟

یا دیگه چی بهتر از اینا هست ؟؟

ممنون

ژنتیک مندل خیلی سبز !!! بابا این کتاب که برای ما یه رویا شده ، 3-4 سالی هست که ابوذر نصری داره ملت رو سر کار می زاره . اما ژنتیک تخته سیاه حرف نداره . و بیشتر بچه های تجربی روش نظر مثبت دارن . البته کتاب های ژنتیک گربه و مهر و ماه هم بد نیست .

روز خوش

5. 2 کاربر از .Masood. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Haniiii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

بچه ها از كجا ميتونم بفهمم كه دقيقا چه تغيراتي كرده حسابان ؟ دي ماه امتحان دارم ولي نمدونم چيا بايد بخونم براي حسابان
    کتاب رو از اینجا :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دانلود کن !!

داره خودمونی میشه Mr.Unco's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    دبی -شیراز در حال رفت و آمد|نام:آنکو|سن:26 سال

پيش فرض

با سلام
    من در این سه مبحث در عربی بسیار ضعیف هستم

ترجمه عربی
    درک مطلب
    تحلیل صرفی وشکل

آیا کتاب هست مثل کتاب های مبحثی هامون سبطی که به شکل خوب و عالی این سه مبحث را توضیح داده باشد؟
    آیا این سه کتاب خوب هستند؟

چرا جواب من را نمیدید؟

جون هرکسی دوست دارید اگر میدونید بگید

8. این کاربر از Mr.Unco بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز reza-atom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

چرا جواب من را نمیدید؟

اینایی که گفتین مطالب به هم پیوسته ای دارن که لازمه اش آشنایی با قواعد صرف و نحوه ! یعنی بشناسی اسم،فعل، حرف و ... و انواع اونها رو و کاربردشون توی جمله ! به نظر من اگه وقت زیادی نداری یه کتاب " عربی به زبان ساده مبتکران - نوشته ی : ایاد فیلی" بگیر (راحت! و دیگه هیچ کتابی لازم نیست _ البته بجز یه کتاب تست جامع) همه ی اینهایی که گفتی توی این کتاب هست ! لغات مهم - ترجمه - تحلیل صرفی - نحو و ... ! موفق باشی !

10. 3 کاربر از reza-atom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت emperor of light's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    خیلی دور...خیلی نزدیک..

پيش فرض

سلام به بروبچ گل پی سی ورلد.لیستی که در ادامه می بینید بهتربن کتابهای کمک آموزشی رشته تجربیه.برای جمع آوری این لیست از حدود 12-13 نفر از رتبه های برتر کنکور (حول و حوش رتبه هی 300تا 500)کمک گرفتم.
    زیست شناسی:آقا من خودم کتاب زیست خیلی سبز استفاده می کنم.مزیتش:نوآوری در تست.یعنی تستاش واقعا نوآورانه اس .مثه زیست گربه نیست که تست آبکی بده که 10 تا تستو بتونی تو 1 دقیقه بزنی..
    کتاب دوم:ژنتیک گویای تخته سیاه:بچه ها این کتاب ترکونده...یعنی آخرشه..مولفش کیه؟؟؟؟؟به قول آرمین 2afm:
    خفن زیست ایرون
    جدی، خوش تیپ، مهربون
    از نامبر وانای تهرون
    آره آرام فره اسم اون

شیمی:شک نکنید شیمی مبتکران مهندس بازرگانی حرف نداره.البته شیمی خیلی سبز رو هم خوندم .ولی مادر نزاییده بخواد رو دست بهمن بازرگانی بزنه!!!
    فیزیک:فیزیک یه درسیه که مطمعناً خیلی از بچه های تجربی باهاش مشکل دارند. برای تقویت فیزیک پایه:1-چکیده فیزیک پایه تخته سیاه (محمد نوکده) 2- تست فیزیک پایه انرژی اتمی

ریاضی:این یکی بحثش جداست.متاسفانه یکی دو سالیه که شورای برنامه ربزی تصمیم به تغییر کتابهای ریاضی گرفته.من که امسال سال سومم می تونم بهتون بگم که کتای جدید واقعاً ضایعه... جالبه بدونید دبیر ریاضی ما می گفت که توی گسسته یه مطلبی نوشته که طبق اون یکی از مطالب ریاضی سوم کاملاً غلطه!!!!البته کتاب گسسته رو دیدم واقعاً خوب اصلاح شده بود. به هر حال سخن کوتاه سازم که این سخنان را جایی به کار نیاید.واسه ریاضی از کتابهای میکروطبقه بندی و پرسمان گاج استفاده کنید.اگرم حال و حوصله ی خرخونی دارید مبتکران.

عربی:شما رو نمی دونم ولی من توی این دنیا از دوتا چیز بد جور متنفرم 1- فسنجون 2-عربی.واقعاً نمی تونم درک کنم دانش آموز رشته ی تجربی به این چیزه چه احتیاجی داره
    بابا همین که سواد خوندن قرآن داشته باشیو کافیه.پس این کتابهای تفسیر به چه درد می خوره؟ولش کن بابا الکی مطلبو کش دادم. این کتابا رو بگیرید بخونید.(البته فقط یکیش رو)1-عربی به زبان ساده ایاد فیلی 2-فوت و فن عربی خیلی سبز 3-عربی جامع تخته سیاه(آقای شریفی)
    انگلیسی:ببینید بچه ها.انگلیسی فقط به این دوتا کتاب درسی ختم نمیشه.اگه میخایید در آینده موفق باشید باید از دوتا چیز سز در بیارید.1- رایانه 2-زبان انگلیسی.پس فقط به مطالب کتاب اکتفا نکنید .به هر حال کتاب "زبان جامع خیلی سبز" می تونه بهتون کمک کنه"
    ادبیات و زبان فارسی:
    واسه قرابت معنایی:کلک معلو ساجدی
    واژگان واملا:کلک معلم ساجدی
    تاریخ ادبیات و اعلام:تخته سیاه
    دین و زندگی:اول بشینید کتابو عین...........بخونید!!!!!!!بعدش عین همون............کتابو بخورید(یعنی بفهمید)
    در مرحله آخرنی جامع مهر و ماه -جامع انرژی اتمی
    وااااااااااااااای!!!!!!دیگه فکرم(درواقع فکم!!)خسته شد.واسه خودش رمانی شد .تورو خدا نظر بدید.

to be continued...

12. 4 کاربر از emperor of light بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت emperor of light's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    خیلی دور...خیلی نزدیک..

پيش فرض

سلام به بروبچ گل پی سی ورلد.لیستی که در ادامه می بینید بهتربن کتابهای کمک آموزشی رشته تجربیه.برای جمع آوری این لیست از حدود 12-13 نفر از رتبه های برتر کنکور (حول و حوش رتبه هی 300تا 500)کمک گرفتم.
    زیست شناسی:آقا من خودم کتاب زیست خیلی سبز استفاده می کنم.مزیتش:نوآوری در تست.یعنی تستاش واقعا نوآورانه اس .مثه زیست گربه نیست که تست آبکی بده که 10 تا تستو بتونی تو 1 دقیقه بزنی..
    کتاب دوم:ژنتیک گویای تخته سیاه:بچه ها این کتاب ترکونده...یعنی آخرشه..مولفش کیه؟؟؟؟؟به قول آرمین 2afm:
    خفن زیست ایرون
    جدی، خوش تیپ، مهربون
    از نامبر وانای تهرون
    آره آرام فره اسم اون

شیمی:شک نکنید شیمی مبتکران مهندس بازرگانی حرف نداره.البته شیمی خیلی سبز رو هم خوندم .ولی مادر نزاییده بخواد رو دست بهمن بازرگانی بزنه!!!
    فیزیک:فیزیک یه درسیه که مطمعناً خیلی از بچه های تجربی باهاش مشکل دارند. برای تقویت فیزیک پایه:1-چکیده فیزیک پایه تخته سیاه (محمد نوکده) 2- تست فیزیک پایه انرژی اتمی

ریاضی:این یکی بحثش جداست.متاسفانه یکی دو سالیه که شورای برنامه ربزی تصمیم به تغییر کتابهای ریاضی گرفته.من که امسال سال سومم می تونم بهتون بگم که کتای جدید واقعاً ضایعه... جالبه بدونید دبیر ریاضی ما می گفت که توی گسسته یه مطلبی نوشته که طبق اون یکی از مطالب ریاضی سوم کاملاً غلطه!!!!البته کتاب گسسته رو دیدم واقعاً خوب اصلاح شده بود. به هر حال سخن کوتاه سازم که این سخنان را جایی به کار نیاید.واسه ریاضی از کتابهای میکروطبقه بندی و پرسمان گاج استفاده کنید.اگرم حال و حوصله ی خرخونی دارید مبتکران.

عربی:شما رو نمی دونم ولی من توی این دنیا از دوتا چیز بد جور متنفرم 1- فسنجون 2-عربی.واقعاً نمی تونم درک کنم دانش آموز رشته ی تجربی به این چیزه چه احتیاجی داره
    بابا همین که سواد خوندن قرآن داشته باشیو کافیه.پس این کتابهای تفسیر به چه درد می خوره؟ولش کن بابا الکی مطلبو کش دادم. این کتابا رو بگیرید بخونید.(البته فقط یکیش رو)1-عربی به زبان ساده ایاد فیلی 2-فوت و فن عربی خیلی سبز 3-عربی جامع تخته سیاه(آقای شریفی)
    انگلیسی:ببینید بچه ها.انگلیسی فقط به این دوتا کتاب درسی ختم نمیشه.اگه میخایید در آینده موفق باشید باید از دوتا چیز سز در بیارید.1- رایانه 2-زبان انگلیسی.پس فقط به مطالب کتاب اکتفا نکنید .به هر حال کتاب "زبان جامع خیلی سبز" می تونه بهتون کمک کنه"
    ادبیات و زبان فارسی:
    واسه قرابت معنایی:کلک معلو ساجدی
    واژگان واملا:کلک معلم ساجدی
    تاریخ ادبیات و اعلام:تخته سیاه
    دین و زندگی:اول بشینید کتابو عین...........بخونید!!!!!!!بعدش عین همون............کتابو بخورید(یعنی بفهمید)
    در مرحله آخرنی جامع مهر و ماه -جامع انرژی اتمی
    وااااااااااااااای!!!!!!دیگه فکرم(درواقع فکم!!)خسته شد.واسه خودش رمانی شد .تورو خدا نظر بدید.

to be contiued...

14. 3 کاربر از emperor of light بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه POUYOL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    اصــــــــفـهـان

1

چرا جواب من را نمیدید؟

سلام به نفرات برتر کنکور 90

من اون دوتا کتاب عربی رو دارم و کتابهای خوبین اما اصلا کافی نیستند. به نظر من کتاب عربی به زبان ساده از ایاد فیلی رو هم باید خوند .

در یک پست من کامل درمورد این کتاب توضیح دادم :

ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـ

والا من چاپ 88 رو دارم. رو جلدش نوشته : راهنمای داوطلبان ازمون های سراسری و ازاد ،عربی به زبان ساده ،همراه با پاسخ های ازمون 88 شامل 95 تمرین و حدود 1750 سوال چهار گزینه ای با پاسخ های توضیحی ،تالیف ایاد فیلی (میرشکاری) ،قیمت :10500 تومان (قیمت پارسال ، الان رو نمیدونم)

طبق جلد پشت کتابش ،این کتاب پرفروش ترین کتاب عربی است و دارای پرسشهای متعدد و گوناگون و تمارین هست. من در دوران دبیرستان خیلی از مطالبش رو برای ازمون های قلم چی میخوندم ولی تستاشو نگه داشتم برای امسال که پیش دانشگاهی ام.دارم الان بیشتر روی تستاش کار می کنم.

این کتاب حدود 550 صفحه است.

اینها رو هم داره:

95 تمرین و 1750 سوال چهارگزینه ای

لغات و ترجمه های مهم کتاب درسی (عربی 2 و 3)

درک مطلب و تحلیل صرفی

ازمون های کنکور سال های گذشته سراسری و ازاد

با پاسخ های تشریحی و کلیدی

ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــ ـ ـ ـ ـ ـ ـ

بخش سوم این کتاب ملحقات هست:

ملحق اول: تحلیل صرفی و شکل

الف)تحلیل صرفی

ب)خلاصه مبحث ترکیب(اعراب کلمات)

ملحق دوم:ترجمه

15 نکته کلیدی مبحث ترجمه

ترجمه جمله ها و عبارات مهم عربی 2

" " " " " " 3

للتعریب

اصطلاحات و لغات مهم کتابهای درسی

متضادات مهم کتابهای درسی

6ازمون از مبحث ترجمه

ملحق سوم:

درک مطلب ها (15متن)

ملحق چهارم:

مهم ترین جمع های مکسر

ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ

اخر کتاب هم شامل ازمون های کنکوره:مثل

سراسری ریاضی 88

سراسری تجربی 88

ازاد ریاضی 87

سراسری زبان 87

" تجربی 87

" ریاضی 87

" تجربی 86

" ریاضی 86

" ریاضی 85

" تجربی 86

" تجربی 85

" ریاضی 85

" تجربی 84

" ریاضی 84

" تجربی 83

ازاد ریاضی 82

و سراسری هنر 82

(البته فکر کنم چاپ امسال این کتاب 89 رو هم اورده باشه)

در کل خیلی کتاب جامع و مفیدی به نظر من. هر چی بگی توش هست.

حال شما دوست عزیز ،اگه میخواهی قواعد عربیت قوی شه ،این کتاب خیلی به شما کمک کنه با توجه به این که فعل و اسم و نکات حروف و ... رو تموم و کامل بررسی کرده. ولی با توجه به این که شما هنوز کنکوری نشده ای ، شما باید کتاب درسیتون رو هم مسلط بشی که به نظر من کتاب
    گاج سبز میتونه کمک زیادی به شما کنه چون این کتاب هم میشه گفت جایگزین کتاب درسیه.چون تموم قسمتهای کتاب اعم از متن ،تمارین و ... به علاوه تست و سوال های امتحانی اورده.برای عربی 3 هم باید همین کار رو کرد البته اگه برای سوم از گل واژه هم استفاده کردی دیگه خیلی عالی میشه . من امتحان نهایی عربیم شد متاسفانه 19.ولی عربی کانون رو بین 80 تا 100 میزدم تو این سه سال دبیرستان.

این هم ایاد فیلی

تازه من دو کتاب دیگه اشو هم دارم :

عربی را چگونه ترجمه کنیم ؟

و تجزیه و ترکیب عربی

هردوی این کتاب محصول انتشارات اندیشه فائق هست.

ولی عربی به زبان ساده خیلی خیلی ضروری تر از این دوتاست

ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــ

16. 5 کاربر از POUYOL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه POUYOL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    اصــــــــفـهـان

پيش فرض

دیروز داشتم تستهای شیمی مبتکرانو میزدم. واقعا ادم هروقت شروع به خوندن شیمی بهمن بازرگانی میکنه ،دیگه غیر از شیمی چیزی دیگه نمی خواد بخونه. خیلی روون و خودمونی توضیح داده . دمش گرم . واقعا هم بعضی از داوطلبان کنکور حق دارن که بگن کاشکی تمام کتابهای کنکور مثل شیمی مبتکران بودند. اقای بهمن بازرگانی واقعا دمت گرم خیلی با حالی.

راستی امروز داشتم تستهای زبان مبتکران درس دوم رو میزدم. واقعا کتاب محشریه این زبان پیش مبتکران امسالش .همین تک جلدی دکتر شهاب اناری و همکاماران. به نظر من که فوق العاده است.لغات هر درس رو با ترکیب و اصطلاحات و هم خانواده و مشتق های رایج کلمات هر درس رو اورده. و اون چیزی هم که من دنبالش بودم رو هم اورده یعنی معنی ضمنی و دوم لغات رو هم اورده. و برای لغات هر درس کلی تست اورده . تستهای تالیفیش که واقعا خوبن و در بعضی سوالات اموزشیش نکات جالبی اورده . تستهای کنکور دانشگاه ازاد و سراسری تمام رشته ها حتی کنکور اختصاصی زبان رو قرار داده برای تستهای هر درس. تستهای سطح دوم این کتاب که واقعا منو شیفته ی خودش کرده.
    خود مولف نوشته این تستهای سطح دوم کسانی که دنبال درصد 90 تا 100 در درس انگلیسی و همچنین برای داوطلبان کنکور اختصاصی زبان توصیه میشه. واقعا هم راست گفته اقای شهاب اناری! من که چند ساله دارم میرم کلاس زبان و چند بار تا حالا در کلاس های زبان شاگرد اول شده ام و در ازمون های ازمایشی کانون چند بار 100 زده ام ، بعضی نکاتش واقعا برام جدید بوده اند.اصلا پیش خودتون نگید ما زبان بلدیم و کلاس زبان رفتیم و از این حرفا !!! اگه هم پایه تون خیلی قوی و یا از کتاب تست دیگه ای استفاده می کنید ، اگه میخواهید درصد بالایی داشته باشید در این درس ، حداقل تستهای سطح دومش رو کار کنید. تستهای اموزشیش راحتن برای کسانی که زبانشون خوبه اما تستهای سطح دومش منو یاد تستهای دینی همگامان میندازه.البته من نکات جالبی هم از همون تستهای اموزشیش هم فهمیدم که به درد بخور بودند و شما هم حتما متوجه خواهید شد.

اخر کتاب هم پره از ریدینگ ها و کلوز تستهای کنکور . البته من از کتاب درک متن به زبان ساده ی دکتر شهاب اناری استفاده میکنم.

این کتاب تک جلدی زبان پیش مبتکران ،یه دی وی دی هم داره که دکتر شهاب اناری (نفر اول کنکور سراسری و ازاد تجربی )مهارت های خواندن ریدینگ رو درس میده.

من که خیلی از کتاب های شهاب اناری خوشم میاد .(غیر از کتاب گنجینه اش تمام کتاباشو دارم .چون کنکور زبان هم میخوام بدم ) خلاصه اینکه من تا حالا 106 صفحه ی این کتاب رو در این دوماه خونده ام خیلی راضی بوده ام و اگه تا حالا برای زبان ،کتاب نگرفته اید ،همین کتاب تک جلدی پیش مبتکران ،تالیف دکتر شهاب اناری و همکاران رو پیشنهاد می کنم. اگه هم از کتاب دیگه ای برای زبان پیش استفاده می کنید ،حداقل تستهای سطح دومش کار کنید . مثلا از کسی قرض بگیرید. البته تستهای سطح دومش محدود هستند مثلا برای درس دوم ،40 تا تست سطح دوم داره. (فقط 80 % تستهای سطح دوم درس دو رو تونستم درست پاسخ بدم) ولی عوضش برای تستهای کنکور راحتید و سوالات کنکور براتون راحتتره.

ویژگی هایی که رو جلدش نوشته رو دقت کنید.:

1- گرامر:

اموزش گرامر به ساده ترین و کامل ترین شکل

پرسش های چهارگزینه ای تالیفی با کیفیت ،هدفدار و درجه بندی شده و نیز تستهای کنکورهای سال های گذشته

کادرهای اموزشی در پاسخ های تشریحی:ایده ال برای مرور صحیح

2-واژگان:

اموزش واژگان و اصطلاحات به صورت دسته بندی شده و موضوعی به همراه مثالهای رایج و پرکاربرد

پرسش های چهارگزینه ای تالیفی با کیفیت و درجه بندی شده که سوالات مهمتر با ایکونهای ویژه مشخص شده اند و نیز تست های کنکور های سال قبل

3-درک مطلب:

اموزش تکنیک های متن خوانی و حل closeبه صورت تدریجی در طی کتاب

متن ها و کلوزهای تالیفی قراوان و نیز 60 صفحه متن ها و کلوزهای کنکور های گذشته با ارائه روشهای تستی

واژه نامه کامل دانش اموزی ،ازمون های نمونه استاندارد و DVD اموزش متن خوانی همگی در یک جلد!

18. 4 کاربر از POUYOL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •