تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 646 از 940 اولاول ... 146546596636642643644645646647648649650656696746 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,451 به 6,460 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

در آغاز فعالیت unreal_s2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام به همه دوستان..سوال من اينه كه در تك به تك مهاجم حريف با دروازبان چطوري ميشه از جلو آمدن دروازه بان جلو گيري كردو بهترين دروازه بان Pro Evolution Soccer 2009 كيه؟

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

از قرار معلوم با نصب پچ 1.3 امکان استفاده از kitserver وجود نخواهد داشت .
    عزیز پس من چطوری دارم استفاده می کنم چه ربطی داره

اگه نباشه جاش خالی می مونه good_messi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تبريز اولينر شهري

پيش فرض

با سلام
    من پچ 1.20 رو دانلود کردم وقتی میخام نصب کنم با پیغام زیر روبه رو میشوم

the upgrade patch cannot be installed by the windows installer service because the program to be to be upgrade may be missing or the upgrade patch may update a different version of the program verify that the program to be upgrade exists on your computer and that you have the correct upgrade patch

مشکل از کجاست

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

عزیز پس من چطوری دارم استفاده می کنم چه ربطی داره
    این منبع صحبت منه .تا آخرش بخون مطالب جالبی عنوان شده .شما از چه کیت سروری استفاده میکنی ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

این منبع صحبت منه .تا آخرش بخون مطالب جالبی عنوان شده .شما از چه کیت سروری استفاده میکنی ؟

شاید از نظر شما جالب بود ولی من که خوندم دیدم یه مشت بیکار بودند که مطلب پست کرده بودند البته همه اشون نه یه مورد دیگه که باید عرض کنم شما به پست فروم خارجی میگید منبع؟ یعنی من الان برم توی یه فروم خارجی عضو شم اونجا بنویسم PES2010 رسیده دستم شما میایید اینجا عنوان می کنید بعد میگید منبع اون پست الکیه منه؟ در کل یه تجدید نظری در مورد منبع بکنید. حالا بیخیالش من از همون اولین باری که از کیت سرور استفاده کردم همون رو دارم استفاده میکنم 8.1.2.0 هیچ مشکلی هم نیست هم لباس ها درسته هم اسامی و هر تغییر دیگه ای که توی ورژن 1.20 بود الانم هست. محض اطلاعات عمومی هم بگم شما اگه اون آپدیت 180 مگی جدید که به تازگی قرار داده شده روی سرور کونامی و فایل cv0f.img جدید رو دانلود میکنه اون موقع فایل سیوت رو باس بیخیال بشی البته سیوهای قبلی کلا بی فایده میشن چون با ورژن جدید هم خوانی ندارند

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    با سلام
    من پچ 1.20 رو دانلود کردم وقتی میخام نصب کنم با پیغام زیر روبه رو میشوم

the upgrade patch cannot be installed by the windows installer service because the program to be to be upgrade may be missing or the upgrade patch may update a different version of the program verify that the program to be upgrade exists on your computer and that you have the correct upgrade patch

مشکل از کجاست

بازی شما به صورت واقعی نصب نشده از این setup انگولکی ها خریدی واسه همون نمیتونی پچ نصب کنی اصولا از کیت سرور هم نباید بتونی استفاده کنی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

توروخدا کسی نیست به من یه برنامه ای چیزی بده که بشه لیگ برتر ایران مثل استقلال و پرسپولیسو بهش اضافه کنه؟؟

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

این پچی که دارید در موردش صحبت می کنید کدوم پچه؟
    همین پچ gamingaccess هستش؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

شاید از نظر شما جالب بود ولی من که خوندم دیدم یه مشت بیکار بودند که مطلب پست کرده بودند البته همه اشون نه یه مورد دیگه که باید عرض کنم شما به پست فروم خارجی میگید منبع؟ یعنی من الان برم توی یه فروم خارجی عضو شم اونجا بنویسم PES2010 رسیده دستم شما میایید اینجا عنوان می کنید بعد میگید منبع اون پست الکیه منه؟ در کل یه تجدید نظری در مورد منبع بکنید. حالا بیخیالش من از همون اولین باری که از کیت سرور استفاده کردم همون رو دارم استفاده میکنم 8.1.2.0 هیچ مشکلی هم نیست هم لباس ها درسته هم اسامی و هر تغییر دیگه ای که توی ورژن 1.20 بود الانم هست. محض اطلاعات عمومی هم بگم شما اگه اون آپدیت 180 مگی جدید که به تازگی قرار داده شده روی سرور کونامی و فایل cv0f.img جدید رو دانلود میکنه اون موقع فایل سیوت رو باس بیخیال بشی البته سیوهای قبلی کلا بی فایده میشن چون با ورژن جدید هم خوانی ندارند

لطفا این مطالبو با لحن ملایم بخون.
    قبل از هر چیزی خدمت شما عرض کنم منبع یعنی محل خبر حالا چه رسمی و چه غیر رسمی .بسیاری از اخبار از یک منبع غیر رسمی منتشر میشن اما کاملا قابل استناد هستند .
    در مورد مساله مورد بحث ما هم اصلا لازم نیست منبع خبر رسمی باشه اصلابه نظر شما کدوم منبع رسمی باید این مساله رو مطرح کنه و یا اطلاعیه ای مبنی بر کذب بودن اونو منتشر یا ابلاغ کنه.
    اگر عده زیادی که در کاری تبحر پیدا کرده باشن , بیان یک مساله ای رو بدون تعصب و یا هدف خاصی مطرح کنن و صدها نفر اون مساله رو خلاف واقع قلمداد نکنن به نظر شما قابل استناد نیست .
    اما در مورد این سایت باید خدمت شما عرض کنم شماهیچ میدونستی این فروم جزء2-3 فروم مطرح در زمینه مباحث مربوط به این بازی میشه .اصلا شما خبر داری سازنده همین کیتی که من و شما و میلیون ها نفر دیگه در حال حاضر دارن ازش استفاده میکنن جزء اعضای اصلی این سایته .شما فکر میکنی من و شما بیکارتریم که توی این تاپیک فعالیت میکنیم یا اعضای اون سایت که مرجع میلیون ها کاربر در سراسر دنیاست (البته به هیچ وجه منظور من بی احترامی به کاربران محترم این تاپیک نیست فقط قیاس من, در مقیاس شهرت و مرجعیت بود).اگر شما تا آخر اون تاپیکو میخوندی متوجه میشدی که بیش از 10 نفر این مساله رو تایید کردن و صدها بیننده هم صحبتی خلاف اون نزدن حالا به نظر شما این عده زیاد , دچار توهم شدن .
    شما ببین توی همین تاپیک دوست داشتنی خودمون اگه یکی بیاد یک حرف بی ربط و غیر مستدل بزنه بلافاصله بقیه کاربرا اون مطلبو نقد میکنن و صحبت طرفو زیر سوال میبرن بعد شما فکر میکنی توی چنین سایت معتبری کسی میتونه هر چی دلش خواست بنویسی .
    شما اگه بری توی یک فروم معتبر خارجی عضو شی و اونجا بنویسی pes2010 بدستت رسیده بلافاصله انبوهی از پستهای مختلف برات ارسال میشه که حتما حدس میزنی این پستها حاوی چه مضامینی خواهند بود.
    سازنده همین برنامه های ویرایش که من و شما داریم ازشون استفاده میکنیم اکثرا اعضاء این سایت و یکی دو تا سایت دیگه هستن بعد شما میای میگی یک مشت بیکار !!!!!!
    من هم عضو اون سایتم اما بخدا اینقدرها که شما تصور میکنی بیکار نیستم .
    من این مسائلو جهت شفافیت مساله نوشتم و اگه این صحبتها موجب ناراحتی شما شده من از شما معذرت میخام .مگه ما چند تا دوست خوب مثل krauser توی این سایت و اصلا توی دنیا داریم(البته اگه قابل بدونه).
    Last edited by 4039; 21-02-2009 at 00:51.

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

خوب پس شما الان برو عضو شو و بگو یکی از کاربرای تاپیک به اسم krauser با همون کیت سرور 7.1.2.0 پچ 1.30 رو هم نصب کرده و مشکلی هم براش پیش نیومده. انگار حرفام بهت برخورد داداشی ولی شک نکن من حرف رو از تو معده نمیزنم من الان با همین ورژن کیت سرور دارم کار میکنم مشکلی هم ندارم. اونایی که گفتن پچ 1.30 باعث از کار افتادن کیت سرور میشه حرف مفت زدن که جای تاسف هست که به قول شما فروم مطرح جهان چنین پست هایی توش دیده میشه و بهش اعتراض نمیشه فروم فقط پس سی ورلد

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

دوست من از این اصطلاح ازروی باد معده حرف زدن استفاده نکن اصطلاح زیاد خوبی نیست.

کسی یک برنامه سراغ نداره که بشه پست بازیکنو توی مد b.a.l تغییر داد.
    من یک بازیکن ساختم , ابتدای لیگ پست cf براش انتخاب کردم اما بعد از گذشت 7 فصل هنوز توی هیچ تیمی توی این پست فیکس نشدم .باید چیکار کنم یک تیم از من توی این پست استفاده کنه؟دیگه خسته شدم اینقدر هافبک بازی کردم .
    در ضمن چطوری میشه از برنامه complete editor استفاده کرد؟

نه عزیز برای پست هیچ ترینری ارائه نشد من همه پست ها رو غیر از پست های دفاع رو یاد گرفتم این که شما رو فیکس رو حمله نمیذارند علتش اینه که تیم هایی که توش بازی می کنی کمبود هافبک دارن نه مهاجم بازیکن ضعیف رو تو خط هافبک دارن نه حمله مثلا شما فرض کن بری رئال مربی عقلش رو که از دست نداده ببینه تو علاوه بر cf قابلیت بازی در خط هافبک داری نمیاد که رائول و نیستلروی رو بکشه بیرون میاره هافبک دیگه ولی اگه به تیمی بری که مهاجماش ضعیفتر از هافبک هاش باشن مسلما تو نوک حمله اون تیم فیکس میشی البته توی مود بال معنی نداره پست توی زمین چون شما آزادانه به هر نقطه زمین می تونید برید

همه آدما جایزالخطا هستن.

.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •