تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 646 از 1135 اولاول ... 146546596636642643644645646647648649650656696746 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,451 به 6,460 از 11349

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    خیلی ممنون از جوابهای شما عزیزان.پس اینطور که شما فرمودید میشه تقریبا با کشیدن، ماشینهای اتوماتیک رو که مشکل استارت پیدا میکنن و استارت نمیزنن روشن کرد.البته من شنیده بودم که ماشینهای اتوماتیک رو نمیشه با هل دادن روشن کرد.ولی این آزمایش شما خلاف اون رو ثابت میکنه.
    درباره لنت متالیک آیا هنوز هم تو بازار برای ماشینهای ما پیدا میشه؟
    و آیا این برچسبهای داخل در و کاپوت و صندوق هنوز نو اونها تو بازار پیدا میشه و اگر پیدا نمیشه اگر کسی عکسی سالم و کامل از اونها داره میتونه بذاره تا ما برای ماشینمون پرینت بگیریم.البته ماشین من همشون رو داره ولی دوربین خوب ندارم که ازشون عکس بگیرم و اینها رو هم برای ماشین پسر عموم میخوام که تازه یه بیوک گرفته.
    Last edited by aminbest; 05-06-2013 at 09:56.

2. 6 کاربر از aminbest بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

مسلما روشن كردن خودرويي كه اتومات باشه به سادگي نمونه داراي گيربكس دستي نيست، چون انتقال نيرو از موتور به گيربكس با فشار روغن صورت ميگيره( برخورد روغن در حال گردش در توربين به پره هاي داخل توربين)

بنابراين راحت ميشه متوجه شد كه براي رسيدن به اون مقدار توان و انرژي كه براي به گردش درآوردن روغن داخل گيربكس و بالابردن فشار اون به جهت چرخش پروانه هاي توربين و در نهايت فلايويل و موتور لازمه، چقدر بايد سرعت زياد باشه و اين نيرو و سرعت با هل دادن بدست نمياد و حتما بايد با سرعت بالا در مسافت زياد اين كار انجام بشه.

چند وقتي در فكر حل مشكل روشن كردن خودروي اتومات بودم( زمان خراب شدن استارت يا باطري) و در نهايت به همون روش بسيار قديمي و ابتدايي هندل زدن رسيدم كه اگر توجه كرده باشيد در نمونه هاي تويوتا لندكروزر دهه 60 و 70 هم وجود داشت.

اما براي شورلت امكان نداره چون رادياتور درست مقابل پولي سر ميل لنگ قرار گرفته و هيچ راهي براي اتصال يك رابط با مهره سر اون و يا نصب چيزي كه بتونه اين ارتباط لازم رو برقرار بكنه، وجود نداره.
    به هر حال اگر جايي ماشين اتومات خاموش شد و هيچ راهي براي روشن كردن مجدد وجود نداشت، يدك كشيدن با سرعت مناسب و انجام اين كار به عنوان آخرين راه بد نيست.

لنتهاي متاليك كمابيش در بازار وجود داره( براي خودروهاي مختلف) اما چون سالهاست من لنت جلو نخريدم، دقيقا نميدونم الان چه لنتهايي و با چه كيفيت و قيمتي براي شورلت بازار وارد شده.

براي برچسبها، من نو اونها رو نديدم، مگر اينكه از قديم كسي داشته باشه كه بعيد ميدونم. و يا از روي ماشينهاي اوراقي برداشته بشه( اگر سالم باشن)
    با كمي جستجو توي نت شايد بتونين تصاويري از اونها پيدا كنين.
    اين سايت شايد بدرد بخوره:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. 7 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MR.CART's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام
    من یه لینک میخواستم که توش بهترین و مدرنترین ماشین های دنیا رو کلا معرفی کرده باشه که اطلاعاتم ماشینم بره بالا(انگیسی-فارسی فرقی نداره)
    خیلی خیلی ممنون میشم.

6. این کاربر از MR.CART بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

صندلی جلو کادیلاکی با سیستم 6 جهته برقی سالم رو 250 قیمت گرفتم که هنوز ندیدم که چطورن.
    سرسیلندر کامارو 6 هم 700 تومان که اون هم ندیدم (البته قیمت جالبی هم نداره).تراشکار با 350-400 سرسیلندر خودم رو تقویت میکنه و میشه سوپاپ درشت.
    Last edited by MJ1970; 07-06-2013 at 09:31.

8. 5 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوستان ایا تجربه ای روی انواع بتونه سنگی دارید؟
    من یک نمونه ساخت ترکیه قبلا استفاده کردم که بعد از 3 سال حتی یک ترک هم نخورد .یه نمونه ایرانی هم به تازگی گرفتم که به نظرم دیر خشک میشه!
    البته غلظت هاردنر اون هم کمه و مثل هاردنر ساخت ترکیه غلیظ نیست!!
    خواستم ببینم تجربه ی شما از بتونه سنگی ایرانی چیه؟؟
    راستی ماشین هم تا چند روز دیگه رگلاژهای بدنه و کارهای بتونه اون تموم میشه و بعد از چند روز موندن زیر افتاب داغ(جهت خشک شدن بتونه ها)
    ان شا الله میره زیر رنگ.ضمنا برای اون هم رنگ ایرانی تینری تهیه کردم و نمونه رنگ اون رو دقیقا رنگ فابریک ساختیم.
    به نظرتون 2.5 کیلو رنگ براش کافیه(کمپلت رنگ) یا بیشترش کنم؟؟
    نظرتون در مورد رنگ 54 المانی با کیلر دوقلو چیه؟ شنیدم رنگ خیلی نرم و براق و چشمگیری درمیاد؟ایا خیلی فرق میکنه و اینکه چون رنگ کرم هست میشه روش کیلر زد؟ از نظر قانونی؟؟ چون رنگ 54 و 69 المانی کیلر دوقلو دارن
    راستش چون ماشین داخل کوچه پارکه و کمتر تو پارکینگ جا میشه رنگ معمولی خرید براش.بالاخره ماشینی که تو کوچه پارکه هر قدر هم برای رنگش هزینه کنم باز هم یکی پیدا میشه که بزنه بهش!!

10. 6 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

صندلي كاديلاك از نظر ابعاد و اندازه هاي ريل، روي نوا سوار ميشه؟

در مورد بتونه، تا چند سال قبل توي بازار بتونه سنگي آمريكايي به نام
    BONDO وجود داشت كه اگر اشتباه نكنم توي قوطي هاي فلزي 10 كيلويي فروخته ميشد و بسيار عالي و با كيفيت بود.
    اما الان ظاهرا هرچي توي بازار هست تاريخ گذشته شده( از مارك BONDO)
    يك سري بتونه هاي ساخت تركيه هست كه گويا اونها هم خوب جواب داده و مشكلي نداره و روي ماشين من هم از اون نوع استفاده شد. اما يكي از رنگ آميزهاي قديمي ميگفت كه بتونه يشم ايراني از همه اونها بهتره، چون تركيه اي خوب سمباده ميخوره و نسبتا نرم هست، بعضي رنگ آميزها از اون استفاده ميكنن، اما يشم خيلي سفت تر و محكمتر بوده و بخاطر همين سمباده كاري اونم سخت تره و كار بيشتري ميبره.

من تجربه شخصي خاصي روي رنگ اميزي ندارم چون مهمترين وسيله اون پيستوله و پمپ هوا با حجم بالا است كه ندارم و البته فضاي منسب براي كار( بدون گرد و غبار و ..)
    اما اگه محيط كار مناسب و وسايل مورد نياز رو داشته باشين، فكر كنم با چند بار تجربه پيدا كردن بشه كار تميزي از آب در آورد.
    رنگ بژ و يا همين خاكي و يا كرمي نوا ( كه هر بار يه اسمي روش ميگذارن!) ساده است و آنچنان تيره و روشن بودنش مشكلي ايجاد نميكنه، چون توي كارت فقط نوشته شده كرمي.

12. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

صندلی جلو کادیلاک رو روی چند تا بیوک دیدم که نصب شده و کلا خیلی خوش فرم تر از صندلی های فابریک نواست.
    حالا احتمالا یکی دو هفته ی دیگه میرم میبینم که چطورن و ایا سیستم برقی اونها سالمه یا نه.

14. 7 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال amir_toos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    كنار بارگاه امام رضا (ع)

پيش فرض

محمد آقا اگر پیگیر کار نصب صندلی هستی حتما نتیجه رو اعلام کن!
    چون من خیلی داخل بیوک اذیت هستم! این صندلی ها برای من مشکل داره. تا انتها عقب نمیره در نتیجه همیشه فرمون به وسط پام گیره.ارتفاع زیادی داره موقع پیاده شدن باید اول جفت پا رو بدم بیرون بعدش بیام پایین
    پشتی که اصلا تغییر نمیکه تو مسافت های طولانی کمر درد میگیرم!

اصلا یک چیزی راه داره کمی ارتفاع صندلی رو کم کنم؟ مثلا این ریل رو دستکاری کنم هم ارتفاع بیاد پایین تر هم اینکه بیشتر بره عقب. جوری که مماس صندلی عقب بشه؟

====
    من ماشین رو میخوام رنگ کنم. متاسفانه رنگ مناسبی پیدا نمیکنم!
    چه مارکی بگیرم؟؟؟ کیلر چی؟؟؟
    شماره رنگ ها از کجا پیدا کنم؟!
    خاکستری سیر میخوام. یک جور ذغال سنگی
    نمونه ای که پیدا کردم این رنگ خاکستری که بالای پراید های جدید مثل 132 میزنن بگیرم کمی تیره کنم.
    ===
    محمد آقا فکر کنم همون قدر کافی باشه!
    من گفتم 4 کیلو اینا بگیرم که باز نیاز میشه!
    اونم تو مشهد خدا نکنه ماشینی بیرون باشه! با کلید و چاقو یادگاری میزنن! خدا ازشون نگذره!
    حالا شما چی توصیه میکین؟ برم رنگ ایرانی بگیرم؟ باز مات میشه و خوب پالیش نمیخوره که! یا آلمانی درجه یک؟!
    خودم هم گیج شدم
    ممنون

16. 6 کاربر از amir_toos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

صندلی رو حتما میبینم و مشخصات و وضعیت نصبش رو خدمتتون میگم.من نوا رو که اتومات کردم دنده رو اوردم رو فرمون و فکر کردم صندلی یک تکه یا کادیلاکی بشه بهتره.
    من هم موقع سوار و پیاده شدن با صندلی ها مشکل دارم و فکر نکنم خیلی بشه با ریلش کاری کرد و چندان جای دستکاری نداره ولی میشه جا پیچهای کف ماشین رو تغییر داد و کمی عقبتر جوششون داد.

در مورد رنگ زیاد هم سخت نگیرید و با مراجعه به یک رنگ ساز با استعداد رنگ رو بسازید .من نظرم همون رنگ فابریک با کمی اکلیل بیشتره.
    رنگهای متالیکی که من شنیدم 54 و 69 هست که فرمول و کد رنگها المانییه.تو رنگ فروشیها نمونه ی ساخت ایران و المانی هم موجوده و طبیعتا رنگ المانی زیباتر و با دوام تره.
    شما چون ماشینتون تو حیاط جا میشه میتونید روی رنگ بیشتر هزینه کنید و از رنگهای مرغوبتر هم استفاده کنید.

البته من وقتی تصمیم گرفتم که رنگ ایرانی تینری بزنم که ماشین علی اقای عزیز رو دیدم و متوجه شدم که زیرسازی رنگ بسیار مهمتر از اینه که مثلا رنگ ایرانیه و یا خارجی.ماشین ایشون خیلی خوب زیرسازی شده و رنگش هم خیلی با مهارت پاشیده شده و انصافا هم خیلی زیبا شده.
    قطعا نگهداری رنگ و حفظ ان از دست افتاب و افراد مزاحم خیلی اهمیت داره.
    ضمنا رنگ پراید هم (نوع روغنی) فکر کنم 21 ایرانی باشه و احتمالا رنگ متالیکها هم ساخت ایران باشه ولی اگه همون نوع رو پیدا کنید (از نظر کیفیت رنگ کمپانی) مشکلی نداره و قشنگ میشه.
    ضمنا اگه رنگ شماره ای بزنید (مثلا همون رنگ پراید و با همون شماره) خیلی راحت ترید چون بعدا اگر دویاره هم نیاز شد با همون کیفیت موجوده و میتونید تهیه کنید.
    بیوک چون چرم سقف داره همون 2 کیلو هم زیادشه مگه برای کارهای بعدی.
    در کل اگر جای مناسب و امنی برای ماشین دارید میتونید از رنگهای مرغوبتر استفاده کنید و حتما هم بهتره (از قدیم گفتن هر قدر پول بدی همونقدر هم اش میخوری).

18. 6 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال amir_toos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    كنار بارگاه امام رضا (ع)

پيش فرض

سپاس
    خب من جای مناسب در خانه دارم ولی مشکل سر این هست که ماشین زیر پایی منه! من با این دانشگاه میرم. سر کار میرم. بیرون میرم.! اکثرا هم بیرون مجبور به پارکش هستم!
    پس باید جوری برنامه ریزی کنم که همه جوانب رو در نظر داشته باشم!
    خش-تصادف-زدن و در رفتن افراد ناشی و...
    من در نظر دارم 4 کیلو رنگ آماده کنم. چون همه قسمت ها میخوام رنگ بشه! از لای در ها تا صندوق و داخل کاپوت. بقیه هم هرچقدر موند در جای مناسب نگه داری میکنم برای این جور موارد.
    فوقش یک دست آبرنگ میزنم و کمتر حالت دو رنگه بودن پیدا میکنه. بعدش هم پالیش و کیلر
    فکر کنم از این رنگ های کیلویی 50-70 مناسب باشه! به اسم آلمانی-ژاپنی-فرانسوی-ایتالیایی میدن! بعدی ایرانی ها اینه که مات میشه! اصلا پالیش خوبی نمیده!
    آلمانی های درچه یک هم برای این کار مناسب نیست! میشه گفت پول دور ریختنه!
    حالا باید ببینم این رنگ های شرکتی که ماله سایپا هست از اینایی که پای خط پاشیده میشه یا نه ایرانی جور شده هست! اگر از پای خطی ها باشه کیفیت خوبی داره! حتی اگر ایرانی درجه یک باشه ارزش داره
    نبود هم میشه از همون موارد بالا برم بخرم.
    در کل در ایران سخته این ماشین نگه داشتن! متاسفانه بعضی از دوستان هنوز فرهنگ ماشین براشون جا نیافتاده. جز فحش و نفرین چیزی برای خودشون درست نمیکنن.
    باتشکر

20. 6 کاربر از amir_toos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •