تو کلا از نت شانس نیاوردی!!! طبق قانون نباید واسه سرویس شما از 2مگ پایینتر بیاد، با پشتیبانی تماس گرفتی چی گفتن بهت؟
تو کلا از نت شانس نیاوردی!!! طبق قانون نباید واسه سرویس شما از 2مگ پایینتر بیاد، با پشتیبانی تماس گرفتی چی گفتن بهت؟
اینم تست با V-P/N ایران یا به قول دوستان iDownload ! بعضی وقتا خیلی خوب عمل میکنه و پینگ رو هم پایین میاره !
![]()
شما با کدوم سرورش تست گرفتی که اسم isp رو گسترش ارتباطات زده؟
من از اون طرف persiantools نگرفتم ! سرور اختصاصی هست !
اره بخدا
به تهران زنگ زدم اونم همون حرف مسخره رو زد که اونموقع(یه جوری میگن اون موقع انگار ۱۰ دقیقه بوده میگم بابا ۱۴ روز بوده)خط خلوت بوده که داشتی با ۹۰۰ دانلود میکردی بعد گفت حتی شبانه ممکن هست که سرعتت به زیر ۸۰ هم بیاد شرکت تظمینی در مورد سرعت شبانه نداره روزها هم باید نهایت ۲۵۰ باشه که مال شما ۴۰۰ هست برو خدا رو شکر کن
Sent from my HTC EVA_UTL using Tapatalk
تابلوئه که روزای اول واسه دلخوشی شما و تبلیغات خودشون خط رو 8 مگ بستن بعد از چند روز آوردن رو 3 مگ
بنظر من نباید به اون 900 و 400 اشاره میکردی باید میگفتی از همون اول ترنسفر ریت زیر 250 هست!!!
شما برو ببین ضریب اینترنتت چی هست اگر ۱ به ۸ باشه و سرعت سرویس شما ۲ مگابیت باشه اگر سرعتت چه شب چه روز پایین تر از ۳۰ کیلوبایت بود می تونید شکایت کنید اگر بالاتر هست کاری نمی تونی بکنی![]()
داداش شما ببین خطت مشکل نداره ؟ نمیشه که اینطوری ، مکس نت هم داشتید سرعتتون پایین بود. اگه خواستید بهم Team viewer بدید منم یه نگاهی بکنم
نه ناصر جان از خط نیس تامکان نداره یهو واسه خط اتفاقی بیوفته دقیقا یادمه با گوشی با ۹۰۰ اپ دانلود میکردم دیدم ساعت ۲ هست رفتم سر کامپیوتر که دانلود شبانه رو شروع کنم به محض اینکه ساعت ۲ شد سرعتم اومد به ۳۰ ۴۰ اولش فکر کردم اختلال هست ولی دیدم زهی خیال باطل از اون شب سرعت منم افتاد تو سرازیری وگر نه این خط نه پریز داره نه سیم کشی و با خط مکس نت فرق داره این خط جدید هست
یکم قبل تو تاپیک پارس انلاین بودم ۲ ۳نفر هم مشکل منو داشتن احساس میکنم نوع جدید محدودیت هست
Sent from my HTC EVA_UTL using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)