به خاطر اینکه اون آقا رفته تو puls.yahoo.com و پروفایلی که همه میتونن ببین رو تغییر داده و اصلاً داستانش یه چیز دیگه س و یکی از سرویس های یاهو هست ش این سرویس puls.
ولی شما تو قسمت my yahoo خودت هستی و به نظرم نشه تغییرش داد سال تولد رو.
به خاطر اینکه اون آقا رفته تو puls.yahoo.com و پروفایلی که همه میتونن ببین رو تغییر داده و اصلاً داستانش یه چیز دیگه س و یکی از سرویس های یاهو هست ش این سرویس puls.
ولی شما تو قسمت my yahoo خودت هستی و به نظرم نشه تغییرش داد سال تولد رو.
سلام از کجا میتونم تاریخ عضویتم تو یاهو رو ببینم؟یعنی بفهمم آی دیم مال چند ساله.
یه سوال
میشه اسممونو (اونی که تو ادد لیست دوستانمون میاد) رو عوض کنیم؟
سال رو میشه تغییر داد و من شخصا دیشب سال تولد رو تغییرد ادم
تو پروفایل میشه دید تاریخ عضویت خودمون رو..وارد Profile قسمت بالای ایمیل تون بشین
میتونید ازین سایت هم پروفایلتون رو ببینید:
بعد از اینکه آی دی رو وارد کردین قسمت view profile رو بزنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
contact detail رو تغییر بدین
Ctrl + Shift + C
اطلاعات تو puls رو تونستی عوض کنی دیگه...؟ وگرنه تاریخ تولدی رو که موقع ساختن یاهو میدی رو که قابل تغییر نیست؛ هست؟!!!
سلام.
بله. وقتی بکی رو Add میکنی از قسمت زیر میشه:
![]()
آیا ترفندی هست که ایدی ما توی لیست دیگران بدون اجازه قرار بگیره؟
ممنون
منظورم این بود اسم ما در ادد لیست دیگران رو عوض کنیم.اما فکر نکنم بشه چون تا حالا نشده اسم کسی تو پروفایلم عوض بشه
مگر این که طبق این روش:
از اول اسممونو یه چی دیگه بذارم.پس اگه بخوام اسمم عوض شه باید ادد لیستامو پاک کنم و یه بار دیگه اددشون کنم.راهی نداره که از الان عوض کنم.درسته؟
مگر این که بهشون بگم از طریق نقل و قول اولم ادد لیستام خودشون اسممو عوض کننمیدونم خیلی پیچ وا پیچ شد
میشهاطلاعات تو puls رو تونستی عوض کنی دیگه...؟ وگرنه تاریخ تولدی رو که موقع ساختن یاهو میدی رو که قابل تغییر نیست؛ هست؟!!!
میدونی چرا؟
هرکی اولش میخواد اکانت بسازه یه چی الکی میزنه که فقط رد شه و به مرحله بعدیش بره...
من خودم تا چند سال پیش تاریخ تولدمو به میلادی نمیدونستم.هنوزم خیلیا نمیدونن.
من تاریخ تولد خیلی جاهارو بعدن عوض کردم از جمله پی سی و یاهو.(بازم یاهو رو مطمئن نیستم!)
من و دوستانم خیلی وقتا با همین روش اسم خودمون رو تو ادلیست همدیگه عوض کردیم
یه پنجره pm باز کنید از هر کسی که میخواین اسمتون رو تو ادلیستش تغییر بدین بعد Cttrl +Shift +C رو بزنید و اسمتون رو تغییر بدین
یا به دوستتون بگین رو اسم شما تو ادلیستش کلیک کنه و تو قسمت cantact detail اسم شما رو تغییر بده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)