وا... گاهی اوقات ی صدایی میاد مثل وقتی که سی دی گیر میکنه تو سی دی رام.
کامپیوترو باید چند بار ریست کنم تا بیاد بالا..
به ی خدمات کامپیوتری اینارو گفتم گفت هدش کثیف شده.
وا... گاهی اوقات ی صدایی میاد مثل وقتی که سی دی گیر میکنه تو سی دی رام.
کامپیوترو باید چند بار ریست کنم تا بیاد بالا..
به ی خدمات کامپیوتری اینارو گفتم گفت هدش کثیف شده.
شاید مشکل از اتصالات و پاور سیستم باشه اتصالات رو چک کنید و با یک پاور دیگه سیستم رو چک کنید یک عکس از تب health نرم افزار hd tune هم بدین
بعضی اوقات این صداها میتونه به دلیل خرابی هد فریم ویر یا بدسکتور هم باشه
خیر اون ها رو به اسم delayed sectors یا همچین چیزی رد میکنه و از بعدی ها اسکن رو شروع میکنه ظاهرا تعمیر کرده الان با hd tune تب healths رو نگاه میکنم current pending sector تعدادش کم شده خوبه ؟
سوال اینجاست اگه بد سکتورها فرضا همشون نرم افزاری تعمیر بشند مشکل کندی هارد برطرف میشه ؟ من میخوام در درجه ی اول بتونم اطلاعاتم رو از رو هارد بردارم حتی اگه قرار باشه بدم گارانتی یا تعمیرکار ولی ویندوز اکسپلولر هنگ میکنه موقع کپی اطلاعات
بله بدسکتورها تعمیر بشه سرعت هارد افزایش پیدا میکنه
ولی هارد شما سکتور delay هم داره اگه با تست این نرم افزار درست نشد به نظر من بهتره هارد رو ببرید یک جای معتبر
سلام دوستان یه هارد 80 ide دارم یه چند وقتی ازش استفاده نمیکردم حالا که گذاشتمش رو سیستم هدش یه صدای ناجوری میده و خیلی دیر سیستم اونو میشناسه تو لودینگ ویندوز هم گیر میکنه به نظرتون درست بشو هست ؟
قبلا با تبدیل usb میزدم به سیستم امکانش هست همین تبدیل باعث خرابیش شده باشه ؟
یک عکس از تب health نرم افزار hd tune بدین
ببخشید منظورم این بود که نمیزاره ویندوز بالا بیاد تو همون لودینگ میمونه رو سیستمی که گذاشتم ویندوز رو هارد sata هست وقتی این هاردو میزنم تو لودینگ میمونه
تو سیف مود هم نمیتونید وارد بشین ؟
رو نصب ویندوز هم نمیتونید ببرید ؟
تو سیف مود امتحان نکردم
ولی تو نصب امتحان کردم نمیشه
اگر به هیچ وجه روش نمیشه ویندوز ریخت و هد صدای ناجوری میده اولین کار اینه که با یک پاور سالم سیستم رو چک کنید درست نشد مشکل میتونه از هد یا پارکینگ هد باشه صدا پشت سرهم است ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)