HEEEEEELP MEEEEEEEEEE
HEEEEEELP MEEEEEEEEEE
اهم اهم
لطفا جواب ورمنی![]()
سلام
من با مولتي من و بقيه لودرها بازيهارو اجرا ميكنم ولي موقع لودينگ اول جلوتر نميره و همش در حال لود كردنه....ديسك اورجينال هم توي دستگاه هست...!
كسي ميدونه چرا؟؟؟؟؟
الان قيمت ps3 slim از 390 شروع ميشه تو تهران و 160 گيگش كافي و به صرفست(البته 320 گيگ هم 20 تومان گرونتره...)
160 رو ميتوني زير 400 تومن گير بياري بدون گارانتي...(كلا حواستون باشه گارانتي ps3 معني خاصي نداره و اگه كپي خور و هك كنيد دستگاهتون رو از بين ميره)
ps3 move هم مثل كنترلر وي هستش حركت رو تشخيص ميده
براي هكش هم كاستوم فرموير عرضه شده كه خيلي راحت و ارزونه ( بيرون ببريد 15 تا 20 تومن هزينشه)
هزينه ريختن بازي هم روي هاردتون 5 تا 8 تومنه...
---------- Post added at 06:54 PM ---------- Previous post was at 06:53 PM ----------
باللللللللللاااا
من فکر کنم فقط گذری یه نگاه کوچیک انداختی به اون ادرسا !!!!!
نوشته هرکی هارد داره بیاره حتی هارد خوده کنسول رو باز کنید بیارید !!!
آخر پستش هم نوشته هر گیگ 20 تومان تک تومانی ! متاسفانه انقدر پول بی ارزش شده دیگه بچه ها 20 تومان تک تومانی رو هیچ میدونن !!! بعد نوشته حداقل 500 گیگ میشه ریخت که همون 10 هزار تومان می شود
راستی شرکت تگین گیم هم شروع به فروش بازی ps3 بر روی هارد کرده این یکی دیگه معتبر تره همه هم میشناسن !!
داداش از آخرین ورژن استفاده میکنی ؟
شرکت تاکین معتبره !!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بابا دزدیه که دومی نداره !!!!!!!!!!!!!
اصلا ازش خرید نکنید.
بازم سلام ناصر جوووووووووووووووووووووووو وووووووون
من امروز رفتم و یه notebook cooler - wind cool خریدم و سیستمشم اینطوریه که حالت مکش داره و گرمای کف دستگاه را می کشه بیرون ( با باد تقریبا خنک ) یعنی نمی زاره دماش از حد معینی بالاتر بره . اون چیزی که میخواستم پیدا نکردم ( cooling pad )
حتی چند تا 4 usb دیدم ولی مثل انکه برق کم می آود و ریسکی بود ( شاید جواب نمی داد )
آخر مجبور شدم یه 2 usb بخرم و کلا قید usb های notebook cooler - wind cool رو بزنم . بعدشم یه تبدیل usb به دو شاخه (پیریز) برق گرفتم و مستقیم وصلش کردم به برق تا usb دستگاه رو نگیره .
اگرم یه زمانی بیشتر usb نیاز بود می رم یه هاب برا دستگاه میگیرم .....
ناصر ... من یه هاب دیدم یه کابل کوچک usb میره به دستگاه و 4 تا usb با سیم می ده بیرون( به صورت کابل کوچک )...........
به نظرت اینا برای ps3 برق کم میاره یا نه اگه کم نمیاره یکی بگیرم قیمتشم 4 الی 5 هزار تومنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آقا واسه چی Cool pad مکنده خریدی !!!؟؟؟؟ الان میزنی کنسول رو نابود میکنی !!!! یا باید زیرش باد بزنه یا اینکه چیزی نباشه .
دوستان بخدا زیر PS3 Slim پره سوراخه !!!! من نمیدونم چرا نمیبینن شماها !!!!![]()
حاجی این پسره ( javid) اومد مارو گمراه کرد منم گفتم یه چیزی بگیرم گرما شو بکشه بیرون
حالا چه غلطی بکنم ............. ولی فکر کنم خوب باشه ها !!!!!!!!!!!!
ولی عزیز من از اول قصد داشتم یه چیزی بگیرم عین پنکه به کفش باد بزنه ولی وقتی پشت کنسولو دیدم .
دیدم یه سری سوراخ ریز کنار کنسول هست که هوا رو میده بیرون به خاطر همین رفتم مکنده گرفتم گفتم گرما کفشو عین لب تاپ بده بیرون تا دماش بالاتر نره !!!!!!!!!!!
زیادم با هم قرقی نداره !!!!!!!!!!
آخه دیدم باد مستقیم ممکنه در طولانی مدت به کنسول آسیب بزنه گفتم مکنده باشه بهتره!!!!!!!!
ناصر جان پس کجایی بداده رفیقت برسی ....... چی کارش کنم بزارم باشه یا نه .
من مگیم بدم نیست بزارم باشه زیاد فرقی نداره........................................ .....................
Last edited by hamed-akbarie; 06-04-2011 at 23:40.
سلام.
بازی Uncharted 1 رو زمانی که اجرا میکنم توی لود اول بازی میمونه (یه سکه نماد لود بازی هست که پایین صفحه میچرخه و لود هیچ وقت تموم نمیشه)
resistance 1 رو هم زمانی که اجراش میکنم صفحه سیاه میشه و کنسول هنگ میکنه ...
جفتشون روی هارد داخلی کنسول هست و جفتشون رو هم با دیسک ارجینال و بدون دیسک امتحان کردم ...
مشکل از کجاست ؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)