تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما قدرت ps3 ر چه حدي است

راي دهنده
1216. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

740 60.86%
  • خوب

273 22.45%
  • متوسط

84 6.91%
  • بد

16 1.32%
  • بسيار ضعيف

103 8.47%
صفحه 646 از 1219 اولاول ... 1465465966366426436446456466476486496506566967461146 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,451 به 6,460 از 12190

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Play Station 3

داره خودمونی میشه avril3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

با سلام به همه دوستان ...تا چندروز پیش قصد خرید xbox داشتیم که چند تا از دوستان مخ ما رو زدن ..حالا اومدیم واسه ps3 ..خوب من نیاز به یک جمع بندی برای خرید دارم ...چه مدلی و با چه دیتیلی باید بخرم ...این سنسور ps move هم اگه اومده ایران داستانش چه جوریاست .قیمت های خود ps3 چه جوریه الان....شنیدم کپی خور شده .کجا این کارو می کنن....ممنون می شم اگه راهنمایی کنید ...چون دارم میرم لب مرز اگه اطلاعات نداشته باشم سرم کلاه می ره
    HEEEEEELP MEEEEEEEEEE

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    یونان دست راست :d

پيش فرض

بازم ممنون از جواب ها
    1.یه سوال میگم الان مانیتور من مارک ال جی مدل:w2262tq هست حالا اصلن میتونم این مانیتورو بزنم به ps3?
    یا باید کابلی چیزی بگیرم اگه باید بگیرم بی زحمت قیمت بدین
    2.یه سوال با نهایت 450 تومن پول میتونم یه ps3 اسلیم 120گیگ بخرم با وسایل مورد نیاز یا نه؟
    3.اون اکسترنال منظورتون هارد جانبی بود دیگه نه؟
    ممنون
    اهم اهم
    لطفا جواب ورمنی

داره خودمونی میشه TFK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران بزرگ

پيش فرض

سلام
    من با مولتي من و بقيه لودرها بازيهارو اجرا ميكنم ولي موقع لودينگ اول جلوتر نميره و همش در حال لود كردنه....ديسك اورجينال هم توي دستگاه هست...!
    كسي ميدونه چرا؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه TFK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران بزرگ

پيش فرض

HEEEEEELP با سلام به همه دوستان ...تا چندروز پیش قصد خرید xbox داشتیم که چند تا از دوستان مخ ما رو زدن ..حالا اومدیم واسه ps3 ..خوب من نیاز به یک جمع بندی برای خرید دارم ...چه مدلی و با چه دیتیلی باید بخرم ...این سنسور ps move هم اگه اومده ایران داستانش چه جوریاست .قیمت های خود ps3 چه جوریه الان....شنیدم کپی خور شده .کجا این کارو می کنن....ممنون می شم اگه راهنمایی کنید ...چون دارم میرم لب مرز اگه اطلاعات نداشته باشم سرم کلاه می ره
    الان قيمت ps3 slim از 390 شروع ميشه تو تهران و 160 گيگش كافي و به صرفست(البته 320 گيگ هم 20 تومان گرونتره...)
    160 رو ميتوني زير 400 تومن گير بياري بدون گارانتي...(كلا حواستون باشه گارانتي ps3 معني خاصي نداره و اگه كپي خور و هك كنيد دستگاهتون رو از بين ميره)
    ps3 move هم مثل كنترلر وي هستش حركت رو تشخيص ميده
    براي هكش هم كاستوم فرموير عرضه شده كه خيلي راحت و ارزونه ( بيرون ببريد 15 تا 20 تومن هزينشه)
    هزينه ريختن بازي هم روي هاردتون 5 تا 8 تومنه...

---------- Post added at 06:54 PM ---------- Previous post was at 06:53 PM ----------

سلام
    من با مولتي من و بقيه لودرها بازيهارو اجرا ميكنم ولي موقع لودينگ اول جلوتر نميره و همش در حال لود كردنه....ديسك اورجينال هم توي دستگاه هست...!
    كسي ميدونه چرا؟؟؟؟؟
    باللللللللللاااا

5. 3 کاربر از TFK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hameddinga's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

حالا هر چی که شما ها می گید من یه اشتباهی کردم به همون که دستگاه رو خریدم دادم بازی بریزه شما ها خودتونو ناراحت نکنین .
    اگرم کسی مدعی هست که هر بازی رو می دن 400 تا تک تومنی آدرس تو تهران بده من برم هاردمو براش ببرم چند تا بازی برام بریزه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

در ضمن من او سایت ها که گذاشته بودید رو دیدم ( هر گیگ 15 تومان)

آخه حاجی. این طرف داره یک هاردم بهمون می فروشه یعنیما داریم برا هارد اکسترنال هم پول
    می دیم . خوب معلومه اون داره از فروش هارد اکسترنال ها کاسبی میکنه نه فروش بازی !!

پس اگه مابخوایم 500گیگ بازی ازش بخریم به جا 10/000 تومن پول بازی باید 90/000 تومنم اضافه تر بدیم برا هارد یعنی میشه 100/000 تومن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

من فکر کنم فقط گذری یه نگاه کوچیک انداختی به اون ادرسا !!!!!
    نوشته هرکی هارد داره بیاره حتی هارد خوده کنسول رو باز کنید بیارید !!!
    آخر پستش هم نوشته هر گیگ 20 تومان تک تومانی ! متاسفانه انقدر پول بی ارزش شده دیگه بچه ها 20 تومان تک تومانی رو هیچ میدونن !!! بعد نوشته حداقل 500 گیگ میشه ریخت که همون 10 هزار تومان می شود
    راستی شرکت تگین گیم هم شروع به فروش بازی ps3 بر روی هارد کرده این یکی دیگه معتبر تره همه هم میشناسن !!

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

سلام
    كسي ميدونه چرا؟؟؟؟؟
    داداش از آخرین ورژن استفاده میکنی ؟

من فکر کنم فقط گذری یه نگاه کوچیک انداختی به اون ادرسا !!!!!
    نوشته هرکی هارد داره بیاره حتی هارد خوده کنسول رو باز کنید بیارید !!!
    آخر پستش هم نوشته هر گیگ 20 تومان تک تومانی ! متاسفانه انقدر پول بی ارزش شده دیگه بچه ها 20 تومان تک تومانی رو هیچ میدونن !!! بعد نوشته حداقل 500 گیگ میشه ریخت که همون 10 هزار تومان می شود
    راستی شرکت تگین گیم هم شروع به فروش بازی ps3 بر روی هارد کرده این یکی دیگه معتبر تره همه هم میشناسن !!
    شرکت تاکین معتبره !!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بابا دزدیه که دومی نداره !!!!!!!!!!!!!

اصلا ازش خرید نکنید.

8. 3 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بازم سلام ناصر جوووووووووووووووووووووووو وووووووون

من امروز رفتم و یه notebook cooler - wind cool خریدم و سیستمشم اینطوریه که حالت مکش داره و گرمای کف دستگاه را می کشه بیرون ( با باد تقریبا خنک ) یعنی نمی زاره دماش از حد معینی بالاتر بره . اون چیزی که میخواستم پیدا نکردم ( cooling pad )
    حتی چند تا 4 usb دیدم ولی مثل انکه برق کم می آود و ریسکی بود ( شاید جواب نمی داد )
    آخر مجبور شدم یه 2 usb بخرم و کلا قید usb های notebook cooler - wind cool رو بزنم . بعدشم یه تبدیل usb به دو شاخه (پیریز) برق گرفتم و مستقیم وصلش کردم به برق تا usb دستگاه رو نگیره .

اگرم یه زمانی بیشتر usb نیاز بود می رم یه هاب برا دستگاه میگیرم .....

ناصر ... من یه هاب دیدم یه کابل کوچک usb میره به دستگاه و 4 تا usb با سیم می ده بیرون( به صورت کابل کوچک )...........

به نظرت اینا برای ps3 برق کم میاره یا نه اگه کم نمیاره یکی بگیرم قیمتشم 4 الی 5 هزار تومنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

بازم سلام ناصر جوووووووووووووووووووووووو وووووووون

من امروز رفتم و یه notebook cooler - wind cool خریدم و سیستمشم اینطوریه که حالت مکش داره و گرمای کف دستگاه را می کشه بیرون ( با باد تقریبا خنک ) یعنی نمی زاره دماش از حد معینی بالاتر بره . اون چیزی که میخواستم پیدا نکردم ( cooling pad )
    حتی چند تا 4 usb دیدم ولی مثل انکه برق کم می آود و ریسکی بود ( شاید جواب نمی داد )
    آخر مجبور شدم یه 2 usb بخرم و کلا قید usb های notebook cooler - wind cool رو بزنم . بعدشم یه تبدیل usb به دو شاخه (پیریز) برق گرفتم و مستقیم وصلش کردم به برق تا usb دستگاه رو نگیره .

اگرم یه زمانی بیشتر usb نیاز بود می رم یه هاب برا دستگاه میگیرم .....

ناصر ... من یه هاب دیدم یه کابل کوچک usb میره به دستگاه و 4 تا usb با سیم می ده بیرون( به صورت کابل کوچک )...........

به نظرت اینا برای ps3 برق کم میاره یا نه اگه کم نمیاره یکی بگیرم قیمتشم 4 الی 5 هزار تومنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    آقا واسه چی Cool pad مکنده خریدی !!!؟؟؟؟ الان میزنی کنسول رو نابود میکنی !!!! یا باید زیرش باد بزنه یا اینکه چیزی نباشه .

دوستان بخدا زیر PS3 Slim پره سوراخه !!!! من نمیدونم چرا نمیبینن شماها !!!!

11. 2 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا واسه چی Cool pad مکنده خریدی !!!؟؟؟؟ الان میزنی کنسول رو نابود میکنی !!!! یا باید زیرش باد بزنه یا اینکه چیزی نباشه .

دوستان بخدا زیر PS3 Slim پره سوراخه !!!! من نمیدونم چرا نمیبینن شماها !!!!
    حاجی این پسره ( javid) اومد مارو گمراه کرد منم گفتم یه چیزی بگیرم گرما شو بکشه بیرون
    حالا چه غلطی بکنم ............. ولی فکر کنم خوب باشه ها !!!!!!!!!!!!

ولی عزیز من از اول قصد داشتم یه چیزی بگیرم عین پنکه به کفش باد بزنه ولی وقتی پشت کنسولو دیدم .
    دیدم یه سری سوراخ ریز کنار کنسول هست که هوا رو میده بیرون به خاطر همین رفتم مکنده گرفتم گفتم گرما کفشو عین لب تاپ بده بیرون تا دماش بالاتر نره !!!!!!!!!!!

زیادم با هم قرقی نداره !!!!!!!!!!
    آخه دیدم باد مستقیم ممکنه در طولانی مدت به کنسول آسیب بزنه گفتم مکنده باشه بهتره!!!!!!!!
    ناصر جان پس کجایی بداده رفیقت برسی ....... چی کارش کنم بزارم باشه یا نه .
    من مگیم بدم نیست بزارم باشه زیاد فرقی نداره........................................ .....................
    Last edited by hamed-akbarie; 06-04-2011 at 23:40.

آخر فروم باز masoud93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

سلام.

بازی Uncharted 1 رو زمانی که اجرا میکنم توی لود اول بازی میمونه (یه سکه نماد لود بازی هست که پایین صفحه میچرخه و لود هیچ وقت تموم نمیشه)

resistance 1 رو هم زمانی که اجراش میکنم صفحه سیاه میشه و کنسول هنگ میکنه ...

جفتشون روی هارد داخلی کنسول هست و جفتشون رو هم با دیسک ارجینال و بدون دیسک امتحان کردم ...

مشکل از کجاست ؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •