برای بازیابی اطلاعات یا مموری رو بذار تو رم ریدر یا اینکه گوشی رو در حالت mass storage متصل کن تا به عنوان درایو بشناسه.
برای بازیابی اطلاعات یا مموری رو بذار تو رم ریدر یا اینکه گوشی رو در حالت mass storage متصل کن تا به عنوان درایو بشناسه.
اول سلام...جناب شما برو رمتو فرمت كن... يه مستر ريست هم بكن... بعد اهنگ هايي كه ميخوايو يه دونه يه دونه بريزو رفرش كن... هميشه يه آهنگ مشكل داره... اگه همينطوري پيش بري اون آهنگو پيدا مي كني و زندگيت گلستان ميشه...
شما نمي دونم كجا زندگي ميكنيد ولي انقدر مي دونم كه تو تهران و كرج كينگستونش 28 تومنه...[QUOTE]مشکل رکورد صدا حل شد!مشکل از خودم بود برنامه بیچاره که تقصیری نداشت! فرمتش رو روی Mp3 تنظیم کرده بودم که وقتی میخواست سیوش کنه گیرمیکرد. من هم فرمتش رو به Amr تغیر دادم حل شد![QUOTE]داداش توقعت به شدت بالاست!!!!!!!!!![QUOTE]من مي خوام مموري 4 گيگ بندازم روش. مي خواستم بدونم هيچ عوارضي نداره؟ كند نمي شه؟[QUOTE]نه... فقط قبلش يه مستر ريست كن بعد برو عشقو حال.....جاي ما هم خالي كن...[QUOTE]بچه ها کسی گوشی Nokia 5710 Xprees Music دیده ؟؟؟جلل خالق جقدر مثل 5700 خودمون البته عیب دوربین رفع شده شده 3.2 !!!!این فکر نکنم نوکیا تایید کرده باشه به احتمال زیاد اسمش ساحتگیه این آدرس ببینینNokia 5710 XpressMusic with 3.2 MP camera and auto-focus [QUOTE]همون طور كه چند صد صفحه پيش به همراه عكس و دلايلي محكم گفتم اين گوشي ساخت چين هست مثل همين گوشي بلوتوثا درپيته...باور نميكنيد؟؟؟ بريد بخريد ولي فردا نياين اينجا گريه زاريا!!!![QUOTE]من اگه شده اين گوشي چيني رو ميخرم قابشو ميذارم رو اين[QUOTE]شما راحت باش اصلا هم خودتو ناراحت نكن... ميدونم فشاراي زندگي زيادن ولي تو مي توني تحمل كني...[QUOTE]بچه ها ! یه نظریه در مورد صدای دوربین دارمالبته این رو بدونید من هیچ چیزی از هک کردن و این جور چیزها نمیدونم و این هم فقط یه نظریست.میتونیم با برنامه ای مثل X-plore صدای دوربین رو پیدا کنیم و یا پاکش کنیم یا اگه گیر میده یه صدای دیگه با همون فرمت البته خالی به جاش بزاریم!خیلی ساده![QUOTE]اگه به همين زرتي بود كه اونايي كه اومدن ان-گيج رو رو اين نصب كردن هم ميتونستن از اين فكرا بكنن... نابغه!!!رمي كه اين فايلا روشه ريد آنليه..... هيچ چيز اضافه يا پاك نميشه....[QUOTE]خب من هم همینو دیده بودم که چند روز پیش پست دادم (رفتم دنبالش نداشتند) !یکی رو دیدم که این قاب رو سال پیش گرفته بود. از فروشگاه مجید . میگفت قاب شده 5000 و نصبش هم 1500[QUOTE]تو اين قابو تو دستش ديدي؟؟؟؟ اگه نديدي كه بلاشك دوروغ گفته... ماشالله ايرانيا دروغ ميگن، خودشون باورشون ميشه...[QUOTE]پيشنهاد من:اصلا اين گوشي رو نخريدچون ديگه داره خز ميشه[QUOTE]خوب ديگه چه پيشنهاداتي داري بگو ما هم استفاده كنيم؟؟؟[QUOTE]ولي خداييش گوشي توپيه من كه خيلي راضيم يه سوال كوچولو هم داشتم مي خواستم بدونم مستر ريسيت پي در پي به گوشي آسيب ميرسونه؟[QUOTE]باباي گوشي درمياد... همه چيز زيادش بده... حتي دستشويي رفتن...[QUOTE]دوست عزيز من 5700 داشتم وگوشي توپي بود...........دست روزرگار ياري نكرد قسمت چرخون پايين گوشي قاطي كرد (وقتي ميچرخوندي كه بره رو دوربين مديا پلير رو باز ميكرد!!! من هم بردم فروختم n81 8gb گرفتم...[QUOTE]اگه واقعا به خاطر همين مشكل رفتي گوشيتو عوض كردي كه ترشي نخوري يه چيزي ميشي... داداش كارش يه مستر ريست بود... نه آخرش يه فلش....[QUOTE]انجام دادم درست نشد ; یعنی فقط دفعه اول که sms اومد درست کار کرد بعدش خراب شد ...[QUOTE]مطمئنا مشكل از يه برنامته... يه بار مستر ريست كن بعد هيچ برنامه اي نريزو امتحان كن...[QUOTE]یه سوالی داشتم.من هر چی تم به گوشی میزنم سه فولدر web application personalis همون مدل میمونه.این مشکل ماله شما هم هست؟چیکار کنم درست بشه؟[QUOTE]ميدوني واسه چي؟؟؟؟ من خودم هم يه موقعي اين سوالو داشتم... تا اينكه برنامه ي ساخت تم نوكيا رو ريختم... تو اون متوجه شدم كه اين برنامه تمي كه ميسازه متعارف گوشي هاي اوليه ي اين نوع سيمبينه... به همين دليل نداره... اين برنامه انقدر سنگين بود كه با دانلود منيجر 1 ماه طول كشيد دانلود كنم... تازه كامپيوترم قدرت كشش چنين برنامه ي غوليو نداره...[QUOTE]بعضی از تمهایی که مخصوص 5700 این پوشه هارو تغییر می ده[QUOTE]تا الان هنوز چنين تم هايي نديدم و مطمئن هم هستم كه شما هم نديديد...[QUOTE]یعنی فقط باید تم های مخصوص 5700رو بزنیم .؟؟؟تم های سری شصت ورژن 3 نمیشه؟؟؟تم های مخصوص 5700 رو از کجا پیدا کنم؟؟؟اگه اینجوری باشه که خیلی بد میشه.[QUOTE]هيچ تمي مخصوص يك گوشي خاص نيست... تم ها مانند گوشي ها دسته اي هستند و حداقل در دست عموم برنامه اي نيست كه اينگونه كه شما ميگيد باشه... (البته فقط براي نوكيا) اگه شما تمي ديديد كه مخصوص 5700 بود منم خبر كنيد...[QUOTE]عزیزم من خودم تم طراحی میکنم بستگی داره که منی که دارم تم طراحی میکنم ایکن هاش رو تغییر بدم یا نه که چون کار سختیه اکثر تم ها آیکن پیش فرض رو دارن که حتما شما هم دارین همون تم ها رو نصب میکنید ولی تم هایی هم داریم که علاوه بر بقیه آیکون ها فولدر ها رو هم عوض میکه.شما از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کن[QUOTE]ببخشيد ولي سر زندگيم شرط ميبندم كه شما حتي يدونه تم نوكيا هم طراحي نكرديد چون اگه كرده بوديد ميدونستيد كه اين پوشه ها به كل وجود نداره در هيچ برنامه اي گون اين پوشه ها فقط در اين گوشي هست...[QUOTE]چرا چند وقته اینجا دیگه اون شور و شوق سابقو نداره!؟[QUOTE]نميدوني؟؟؟؟ چون من نبودم ولي ازين به بعد ببين...[QUOTE]باز هم یه سوالی داشتم . میخواستم بپرسم.میشه 5700 رو به هر طریقی که باشه به تلویزیون وصل کرد؟[QUOTE]نميشه... يعني امكان نداره...[QUOTE]سلام دوستان به فايل صوتي داشتم به اشتباه پاك شد تو مموري كارتم بود چندين تا نرم افزار بازيابيم نصب كردم ولي گوشي به عنوان يه درايو نميشناسه ميشه كمكم كنيد! فقط 2 روز وقت دارم[QUOTE]خوب معلومه نميشه چون هنوز براي مموري اس دي برنامه ي ريكاوري نيومده...خداييش حال اومدي پستو؟؟؟
Last edited by Behzad_v3; 14-06-2008 at 14:31.
ببخشيد كه اينطوري شد... چون خيلي زياد بود اينطوري شده... فكر كنم بتونيد بشه خوند...
آقا اين sandisk كه شما ميگي 28 تومن كجاييه منم حول و حوشه 40 خريدم!!!
من نگفتم سانديسك... گفتم كينگستون... كينگستون 4 گيگش تو كرج و تهران 28 تومنه... پسرعموم از علاادين گرفته من خودم نگرفتم ولي تو كرج قيمت كردم 28 تومن بود حدود يه ماه پيش...
لطفا تاپیک را منحرف نکنید.پست های اضافی هم به زودی پاک می شن.
بهزاد مستر كد گوشيو يادم رفته چي كار كنم؟
اون اولا یادتون هست ... چی می گفتین !!!!
حالا می بینیم چه کلوپی شده با حدود 6 هزار و خورده ای پست....
بخشید یه سوالی داشتم : این در جای باتری 5700 شکسته . آیا باید یه قاب جدید بگیرم یا اونو جداگونه می فروشن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کد گوشی به صورت پیش فرض 12345 هست.
فکر نکنم جدا بفروشن. قاب درجه 1 به قیمت 35. درجه 2 به قیمت 20 تومن در بازار هست. 5000 هم هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)