سلام
من وقتی که بازی patapon رو روی PSP اجرا میکنم تا مرحله NOW LODING میاد اما بعد از اون دیگه جلو نمیره تا
حالا 4 تا patapon مختلف ریختم اما همون جوری میشه.
دلیلش چی میتونه باشه ممنون میشم اگر کمکم کنید.![]()
سلام
من وقتی که بازی patapon رو روی PSP اجرا میکنم تا مرحله NOW LODING میاد اما بعد از اون دیگه جلو نمیره تا
psp چندتا مدل و پک مختلف داره.. باید ببینی کدومشون بدردت میخوره..
مدل فت قیمتش حدود 190 تومن هست .. مدل slim پک معمولیش حدود 210 تون قیمت داره.. مدل psp3000 هم که هنوز کپی خور نشده حدود 250 تومن هست..
ولی بهترین و بصرفه ترین مدل همون slim هست..
سلام
من وقتی که بازی patapon رو روی psp اجرا میکنم تا مرحله now loding میاد اما بعد از اون دیگه جلو نمیره تا
دلیلش چی میتونه باشه ممنون میشم اگر کمکم کنید.
تو اینکه مشکل از فریمورت هست شک نکن .. چون معمولا بعضی از فریم ها یکمی با بعضی بازیها مشکل دارند..کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فریمور تو عوض کن و بالاتر نصب کن..
مربوط به فرمویر دستگاهتون میشه
به مسیر زیر برید:
setting>system setting>system information
و از اونجا system software رو نگاه کنید احتمالا 3.74 هست که باید آپدیت کنید
psp custom frimware 5.00 M33 (آموزش نصب و مشکلات و توضیحات)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Big-Boss; 01-12-2008 at 12:27.
شما اول قبل از اینکه فریمور را آپدیت کنی مراحل زیر را انجام بده به احتمال زیاد مشکل شما حل میشه.
پست زیر را بخون 99.9% مشکلت حل میشه.
موفق باشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازی مثل gta بعضی وقت ها با مموری های غیر اصل مشکل داره و بازی تیک میزنه.نکته دیگه ای هم که درمورد این بازی ها هست نباید به صورت cso باشند چون ممکن هست که وصط بازی فریم فریم بشود.
بازی gta را به صورت iso بازی کنید و در xmb کلید select را بزنید و cpu clock game را روی 333/166 بگذارید.تا دیگه تیک نزنه.
برای اجرای بازی مثل flow هم باید شما هم تنظیماتی که برای دوست عزیز Aban70 گفتم را اعمال کنید تا بازی را اجرا کنه.
فریمور 3.90 فریمورخوبی هست و تا الان همه بازی ها را راحت اجرا میکنه پس اگه دوست ندارید احتیاج به آپدیت نیست.
برای هر مشکل کوچکی که نمی گویند آپدیت کن.این بازی ها وقتی رلیز شدند روی مثلا همان فرمور 3.90 یا پایین تر منتشر شده اند.پس با این فریمور ها مشکلی ندارند.فقط احتیاج به تنظیمات خیلی جزیی هست.
مبارک باشه کار درستی میکنی.
من خودم اینقدر پشیمان هستم که چرا موقعی که مودم خریدم مدل wireless نگرفتم.![]()
Last edited by choory; 01-12-2008 at 14:10.
سلام
[
Last edited by Aban70; 01-12-2008 at 14:00.
دوست عزیز جواب شما را در پست بالا دادم.احتیاج نیست چند بار یک سوال را بپرسی.چون فقط باعث شلوغ شدن تاپیک میشه.
ممنون.
راستی کسی نمیدونه این مودم با psp سازگاری داره یا نه؟؟؟ مودل بالا رو میدونم ولی مودل زیر رو نه کسی اطلاعی داره؟؟؟
![]()
ممنونChoory جان خیلی ماهی . چشم
ولی باور کن من یکبار سوال کردم نمی دونم چرا 2 بار اومده در هر صورت معذرت می خوام و ممنون.
از تاپيك مجله دنياي پردازش ديدن كنيد :
شماره جديد هم تا چند روزه ديگه مياد . اگه تونستيد بخريد بازي هاي psp رو هم نقد كرده .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام خسته نباشید
کسی کتاب کمیک برای psp سراغ نداره؟فارسی یا انگلیسی فرقی نمیکنه.
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)