تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 646 از 1667 اولاول ... 14654659663664264364464564664764864965065669674611461646 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,451 به 6,460 از 16661

نام تاپيک: حل مشکلات در اجرا و نصب بازی ها

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

من بازی Company of Heroes: Opposing Fronts رو از پی سی ورلد گرفتم،2 دی وی دی بازی نصب میشه ولی وقتی به بازی میرم و سریال رو وارد می کنم اول می گه دیسک بازی رو بزارید بعد هم که روی continue می زنم پس از چند لحطه می نویسه could not verify media
    هیچ قسمتی از بازی واز نمی شه.
    مال شرکت تکین هست.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

من بازی Company of Heroes: Opposing Fronts رو از پی سی ورلد گرفتم،2 دی وی دی بازی نصب میشه ولی وقتی به بازی میرم و سریال رو وارد می کنم اول می گه دیسک بازی رو بزارید بعد هم که روی continue می زنم پس از چند لحطه می نویسه could not verify media
    مال شرکت تکین هست.
    امکان نداره در Company of Heroes: Opposing Fronts داستانهای مستقل Operation Market Garden و Liberation of Caen باز نباشه... مگر اینکه کرک بازی رو در محل نصب بازی کپی نکرده باشین.

داستان غیر فعال یا Invasion of Normandy, همون داستان نسخه اصلی یعنی Company of Heroes هست که با وارد کردن سریال مخصوصش باز میشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

هیچ قسمتی باز نمیشه،حتی کرک رفتم از اینترنت گرفتم،هیچ کدوم از پچ ها هم نصب نمی شه.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

هیچ قسمتی باز نمیشه،حتی کرک رفتم از اینترنت گرفتم،هیچ کدوم از پچ ها هم نصب نمی شه.
    ببینید... به شرط اینکه کرک مورد نظر بی ایراد باشه بنابراین سر جای خودش کپی نشده.
    شما کرک مورد نظری که آدرسش رو میدم و 100% هم سالم هست رو از آدرس زیر دریافت کنید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سپس از حالت فشرده خارج کرده و فایل RelicCOH و پوشه rs که شامل فایل rs.dll هست رو در محل نصب بازی کپی کنید.
    بعد از اجرای بازی وقتی که با پیغام Please insert your Company of Heroes: Opposing Fronts Disc رو به رو شدید, گزینه Continue رو انتخاب کنید.

حـــــرفـه ای Ar@m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

نه تازه یه هفته است که خریدم چنین برنامه ای هم روش نریختم
    راستی این درایور رو هم از سایت nvidia گرفتم و نصب که می خواستم بکنم ارور میداد که سازگاری با سخت افزار شما نداره اینم ورژنش:175.19
    درایورش هم حجمش 35.2 مگ بود و ماله ویستا 32 بیت بود و ماله سری 8 یعنی درست دانلود کرده بودم
    نمی دونم چش شده ولی مطمعنم که اشکال از کارت گرافیکشه و درایورش
    نمی دونم ولی وقتی که می خواستم برای اولین باز برم تو بازی گفت که درایور 169 و خورده ای رو دانلود کن که من 175.19 رو تونستم توی سایت nvidia پیدا کنم و تو نصبش ارور ناسازگاری با سخت افزار رو داد
    لطفا اگه کسی یه درایور برای بازی Gears of war داره لینک دانلودشو برام بزاره یا بگه باید چکار کنم
    تو xp نداري اين بازي رو روش نصب كني؟
    منم يه زماني درايورهايي كه دانلود مي كردم ارور ناسازگاري با سخت افزار سيستمم مي داد ويندوزم رو عوض كردم درست شد! البته دليل نمي شه مشكل شما هم همونطوري باشه اما مي شه يه امتحاني كرد ببينيم اصلا نصبش روي xp مشكل داره يا نه

مال شرکت تکین هست.
    فولدر Cache رو rename كن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

ببینید... به شرط اینکه کرک مورد نظر بی ایراد باشه بنابراین سر جای خودش کپی نشده.
    شما کرک مورد نظری که آدرسش رو میدم و 100% هم سالم هست رو از آدرس زیر دریافت کنید:
    کد:
    سپس از حالت فشرده خارج کرده و فایل RelicCOH و پوشه rs که شامل فایل rs.dll هست رو در محل نصب بازی کپی کنید.
    بعد از اجرای بازی وقتی که با پیغام Please insert your Company of Heroes: Opposing Fronts Disc رو به رو شدید, گزینه Continue رو انتخاب کنید.
    انجام دادم، متاسفانه هیچ تغییری نکرد هنوز می نویسه
    could not verify media

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

کد:

آینی که شما گذاشتید برای چند منطقه است
    کدومش را باید دانلود کرد؟
    شاید مشکل اینجا باشه

داره خودمونی میشه reza22222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

مشكل با prince of persia 3
    بعد از نصب بازی وقتی میخوام وارد بازی بشم خطای زیر رو میده
    error=you must start the game with prince of persia.exe
    آیا این بازی کرک هم داره
    cdمن که نداشت

ّّ
    Last edited by reza22222; 28-08-2008 at 19:00.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

»ن یک مشکل با compony o f herose دارم وقتی می خوام بازی را اجرا کنم یک صفحه ابی مییاد
    نمی دونم مشکل از کجاست . فقط وقتی اینجوری میشه باید ریست کرد کامپیوتر رو
    ؟؟؟؟/

آخر فروم باز Ehsanpark's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من بازی Worms World Party رو از قسمت درخواست بازی دانلود کردم.نسخه کامل 650 مگی بازی رو.ولی وقتی می خوام بازی کنم رنگ های بازی بهم میریزه و بازی رو درست نشون نمی ده.گفتن که اینجا مطرح کنم.اگه ممکنه کمکم کنید چون بعد از 5 سال دارم این بازی رو بازی میکنم!

مشکل حل شد به خاطر رزولوشن بود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •