download 6.66 b ai:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
download 6.66 b ai:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
دوستان چه کازیه مپارو اپ می کنید
اونوقت تو گارنا اگه یارو کیک نکنه یه ساعت باید بشینی بگی بابا اون underline ها رو از اسم مپت وردار!
خب وقتی playdota و getdota هستن مگه مرض دارید مپ اپ می کنید؟
مخصوصا amingh
ببخشید اگه میشه بگین برای هیروی OGRE MAGI چه خرید هایی
رفت لطفا با توضیح بگید با تشکر!![]()
حالا کی مپ اپ کرده....این همه لینک مپ .... فقط PLAY DOTA نیست که مپ اپ میکنه .. اینقدر سایت هست که مپ میزارن ...(منم بیکار نیستم که بیام مپ اپ کنم)...
اینارو هم فقط برای اطلاع دوستان از امدن مپ جدید میزارم....(اینم بجای دستت درد نکنه ما بود دیگه)
هیچ وقت نمیشه تو بازیه DotA َگفت که چه Item خوب هست واسه هیرو و چه Item بد ...
همچی بستگی به بازی داره
اینم دستت ندرده !!!! بازم به شما من اصلا حال گشتن تو سایتا رو برا در اوردن مپ ندارم![]()
دمت گرم .....ممنون...
الآن از گیم نت اومدم.ADSL 512 داره حال میده آنلاین بزنی.یه دست آنلاین زدیم لهشون کردم.با Tiny! لامسب آیتم ببندی خیلی خفنه.بازی 5 به 5 بود.17 بار کشتمشون 1 بار منو کشتن.خیلی خفن بود.
یه نکته مهم درباره ی تاینی:تا وقتی که آیتم برای AttakSpeed نبسته کسی نباید 6 رو بگیره.من خودم لول 10 که شدم 6 گرفتم.تو بازی زوم کرده بودم رو اتک اسپید.عینهو جت میزد.
بچه ها هیرو اختصاصیتون کیه؟؟؟؟؟من که Faceless Void
لینک های دیگه از 6.66 b ai:
از قبلی ها دان کردم مپ نمیومد....یه نکته: در این مپ بعضی اوقات امکان امدن fatal error وجود داره که کلا از بازی میندازه بیرون...پچ باید 1.24b یا 1.24c باشه....
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من از troll..ursa...dragon...sprid breaker ....بیشتر از sprid خوشم میاد...
الان هم یه کم با face less void بازی کردم خوشم اومده...بازی کردن کامل باهاش را یادم بده....
من یه mask of maddness روش میبندم یه 1 میکنم پیشش بعد 6 بعد mask.....
بعد هم واتر فلای میبندم روش....
کلا چه طور باید بازی کرد باهاش...هیرو قوی ای هستش؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)